Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna _ dziewczyna

--GOLENIE NÓG-- PROSZE WEJDZ KOBIETKO I DORADZ MI!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Piret21
No ja niestety juz od paru lat tylko maszynka...poszlam ze 2 razy na depilaqcje ale stwierdzilam ze to g.. bo nigdy nie mialam idealnie gladkich nog;/ moze jak zaoszczedze to pojde na laserek ;D podobno to najlepsze wyjscie ;D pozdrawiam

Myślę, że najlepszą metodą depialcji jest depialcja laserowa. Ja wypróbowałam chyba wszystkie możliwe metody i wiem, że to, że poszłam do Studia Laser na zabieg było moją najlepszą desycyzją w życiu. Także drogie panie, jak się zastanawiacie, co zrobić z włosami. Pomyślcie nad depilacją laserową ;)

Gość stylonka
No tak depilacja laserowa jest fajnym wyjściem, ale niestety mnie na niego nie stać . Jak na razie chodzę na wosk i chcę też zainwestować w jakiś dobry depilator. Zastanawiam się czy nie zainwestować w ten z brauna, który można używać pod wodą. Widziałam go dzisiaj na electro.pl i zaskoczyło mnie to że nawet mnie na niego stać ;)

Gość laleh
no coś w tym jest, że niestety jak się chce mieć gładkie nogi to trzeba o to zadbać i jeśli używamy maszynki to trzeba codziennie, lepszy już depilator tylko jaki, bo depilator depilatorowi nie równy. A co rusz się pojawiają jakieś nowe. Jakich wy używacie?

Gość gość
DZIEWCZYNY! nie gólcie nóg maszynką jednorazową!!!! nie dość, że maszynka bardzo podrażnia skórę, w dodatku włoski na nogach stają się coraz grubsze (wasze nogi mogą wyglądać jak zarost u mężczyzny) to jeszcze ich jest coraz więcej...dla mnie to tragednia, po miesiącu codziennego golenia moje nogi były okropne. polecam plastry woskowe, które wyrywają dużo włosów , sprawiają osłabienie cebulek , przez co jest ich coraz mniej , nogi po tym zabiego także sa GŁADKIE .:)

Gość gość
to samo myślę golenie nóg maszynką jednorazową nie jest dobre. Jednak zaraz na drogi dzień, albo jeszcze tego samego dnia pojawiają się już włosy. więc lepiej wybrać jakiś inny sposób.