Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zróbmy coś

Przygarnij TMT- pomoc społeczna.

Polecane posty

Gość zróbmy coś

Biedny TMT, wszyscy go dobrze znamy, ale nie możemy tak obojętnie patrzeć na jego problemy. Wysilmy nasze szare komórki i znajdżmy sposób, aby mu pomóc, w końcu co kilkaset głów - to nie jedna!

Boskie! :D Od siebie proponuję składkę na żel, gwizdek i białe rękawiczki. Potem wyślemy TMT do Manieczek, nie ma szans, żeby go ktoś nie wyrwał w tym tłumie. Zwłaszcza, jeśli będzie ciemno.

na rekawiczki to sie dorzuce :P proponuje zloty kajdan dolaczyc do nowego image, wtedy bedzie chlopak mial wziecie jak nalezy :D

Gość zróbmy coś
TMT, jesteśmy z Tobą! Opisz dziewczynę z Twoich marzeń, to poszukamy po Polsce jakiejś TMTowej:>

Podejrzewam że TMT posługuje się kilkoma nickami a kiedy przypadkiem natrafia na topik o związkach wpisuje się jako TMT po raz n-ty. Komiczność jego wypowiedzi polega na tym że zawsze jest ona taka sama i gdyby chociaż raz napisał o sobie choć o jedno zdanie więcej niż utarty schemat to straciłoby to urok jakiejś desperackiej parodii jego postaci.

TMT ma duzo nikow, a widzialem jak jako TMT wpisal co innego niz swoja ulubiona fraze :P zawsze mozna mu cos dosypac do coli :classic_cool:

Gość zróbmy coś
przypadkowa, masz rację. Ale zauważ jak długo już to trwa!

Gość ale co mu po naszej litości
jak chłop nie chce. Może on nie chce mieć dziewczyny, może nie lubi kobiet. Może jest mnichem :classic_cool:

Gość a może się przyda
nr GG ? :) 1979942

Gość Eliksirka
A może zorganizujemy mu szkolenia? Panowie będą prowadzić szkolenia z zakresu podrywu, przygotowania do randek i środków antykoncepcyjnych, no a panie zajmą się praktyką?, co Wy na to?

Gość no wiecie
też mi się styliści znaleźli :p :D

Gość jowitunia
a mi się podoba szczerość TMT

Gość tikitikitiki1
moze poszedl na randke?:)

Gość takjest na randce
z IWOSIĄ:-P

Mam 23 lata i 7 miesiecy i nigdy nie miałem dziewczyny. Mam 23 lata i 7 miesiecy miałem 10467 chłopców.

Gość TMT.
nie bylo mnie poniewaz wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy

Gość spoza branzy
kurcze weszlam na topik z mysla jakiegos podszywu, a tu zonk :-D dobre dobre Ale tekst jest niesamowity, wymiata :-D Respekt dla autora/autorki tego o biedronce :-)

Gość taliSman
WoW,to Ty taki jesteś ....skryciulek...........cóż a może warto znalezć odpowiednią dziewczynę i sprawdzić ,czy z nią będziesz szczęśliwy .............fajnych miałeś chłopaków ..jestem ciekawa .nigy nie miałam dziewczyny.........,,,,,,,,,,,,,,,,

Gość zróbmy coś
Tak, podszywacz TMT dał popis....wow! Ciekawe czy zajrzy tu prawdziwy TMT

Gość NANA____NA
ale topic:>

Gość taliSman
-----------Ja coś zrobię -----------Mam 23lata i 7 m-cy i nigdy nie miałam chłopaka...........TMT co ty na to...............???