Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata ping pong

anoreksja bulimiczna

Polecane posty

aggunia co ci po glowie chodzi? nie wyglupiaj sie dziewczyno! ja juz sprobowalam tego, nie mialo sensu i sprawilo duzo bolu moim najblizszym

Gość Carveretia
Rok temu z kawałkiem wpadłam w anoreksję (typ restrykcyjny). Byłam w szpitalu, po wyjściu znów miałam problemy z jadłowstrętem, który po jakimś czasie przekształcił się w bulimię (utrzymywanie lub lekki wzrost wagi), a teraz mam anoreksję bulimiczną (chyba...) . Cholera, nienawidzę tego, mam dość,...

Gość assiczek w temacie
hej a kto to lubi? fakt że tak jak np w moim przyopadku anoreksja bulimiczna - to pomaga przynajmniej w mnie się tak wydaje to ja też mam czasami jestem zmęczona tym wszystkim i przez jakiś czas miałam wyrzuty uminia że o pół roku przeewy wróciłam do tego ale już się przyzwyczaiłam że do końca swojego życia bedę się z tym męczyć i raz będzie lepiej a raz gorzej... w każdym razie nie zależnie od tego kto jak otym myśli my musimy trzymać się razem!!

Gość assiczek w temacie
hej czy to ja mam takie szczęście że jak pokazuję tutaj to wszyscy przestają pisać czy co? matko miałam dzisiaj straszny dzien ciągle słyszałam że jestem gruba i do niczego. nie wiem czemu ale jak mam odreagować sztres to płaczę a tutaj nasza opiekunka nie toleruje płaczu właśnie dostałam opierdziel że nie umyłam 2 talerzyków po niej kiedy myłam po sobie. ja jedna a jest nas 4 może jak tak ktoś to czyta to może wydawać mu się że to żałosne ale nie chciałybyście być na moim miejscu.... kończę papap:(

zycie jest cholernie okrutne, ja rozstalam sie z moim \'ukochanym\', sytuacja byla coraz bardziej napieta, az w koncu cos peklo (nie odkryl, ze rzygam). wrocilam do domu i... niespodzianka, rzygam mniej, czasami nawet przez kilka dni mi sie nie zdarza, dobry dowcip :)

Gość szanell88
hey mnei tez tu dawno nie bylo u mnei tez beznadziejnie nie rzygam jzu od dawna teraz za to chodze an silownie, niby pomaga ale i tak chodze ciagle zdolowana i chce mi sie wyc ,mam wahania nastrojow moj facet oczywiscie nic nie wie ale zauwazyl ze ostatnio jestem jakas dziwna... Asiczek a Ty jestes w jakims osrodku czy co bo pisalas cos o jakiejs opiekunce?? pozdrowienia dla wszystkich

Gość assiczek w temacie
hej no nie ja po prostu pracuję jako modelka i jestem w mediolanie i jest z nami opiekunka a poza mną są jeszcze 3 dziewoje. nie dostałam jeszcze żadnej pracy jestem gruba i ciągle to słyszę mam tego cholernie dość zwłaszcza że ta babka co z nami jest wie o mojej chorobie i nie mogę nic zrobić ale teraz chyba pójde bo ona wyszła na spotkanie a laski na pewno nie zauważą. ale mowie wam takiej hujni to często nie miewam a to jest po prostu masakra tu jest jak w więzieniu w sęsię że ciągle czuję się pod obstrzałem i obserwacją. heh

Gość assiczek w temacie
hej i już po wszystkim mam nadzieję że nikt nie zauważył, a na jutro ulożyłam sobie restrykcyjy jadłospis. mam dość słuchania że jesem gruba~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

czas leci sobie powolutku, lecze moje zlamane serducho, a ze nie umiem sie skupic na dwoch rzeczach na raz to moje odchudzanie raczej na tym cierpi. Jem normalnie, na razie nie utylam, wszyscy znajomi, ktorzy nie widzieli mnie od dawna (niektorzy od baaaaaaaaaardzo dawna), dokarmiaja mnie mowiac, ze jestem za chuda. Ja sama majac normalny dostep do lodowki, a w niej wszystkie pysznosci (ociekajace tluszczem), bigosik, golabki, pierogi, itd., przygotowane na moj powrot przez moja mame, miejscami opycham sie (nieczesto, Bogu dzieki), no a potem, oprozniam zoldek, w znany nam sposob. Musze sie wziasc w garsc

Gość assiczek w temacie
ja teraz traktuję swoją przypadłość jako coś przydatnego. kiedy mam stresa zawsze jem a więc tutaj jem w macdonaldach i to co mam w domu prawie non stop i keidy czuję ,że za dużo pożarłam to sobie pozwoliłam na oczyszczanie. robię to kiedy to po prostu mam ochotę i czasami traktuję to jako przekleństwo a czasem jak błogosławieństwo częściej jako błogosławieństwo oki kończę i lece na miasto szukać roboty papap

Znowu mi gorzej. Już zdażylam wyrzygać biały serek, który zjadład na śniadanie. Czasami mam wrażenie, że to absolutnie nie ma jakiegokolwiek sensu i ta popieprzona choroba, i moje istnienie. Rozpadło się całe moje życie. Wszystko jest do dupy!

Gość p0zi0mka19
do " assiczek w temacie" -- a ile mas wzrostu ile wazysz i jakie masz wymiary? ps- ja tez estem modelka pzdr

Gość assiczek w temacie
POZIOMKA mam 179 cm ważę 56 kg. wymiary 88, 64, 87 masakra co nie nie wiem w sumie po co mnie wzięli skoro i tak roboty takie monstrum nie dostanie no ale cóż a jak tam z tym u ciebie? pewnie jesli chodzi o wymiary to na pewno lepiej odp pozdr

Gość assiczek w temacie
heh za parę godzin mogę nie mieć już neta i co ja bez was pocznę? już naszczęście jest lepiej. to te głupie wahania nastrojów i w ogóle stres no cóż..

witam (pewnie sama siebie, bo tutaj zadko kto zaglada :) ) wlasnie wsunelam jajecznice, czekam, co by sie troche ulezala i do kibelka. Mama dosc wszystkiego, mysle sobie, od czasu do czasu, niezbyt czesto, jak to wszystko skonczyc :(

Gość nie idz do kibelka
postaraj sie.

Gość ashanty
hey kobiety... jestem tu nowa...rozniez choruje na bulimie...wczesniej mailam anoreksje mama tajkie pytanie gdzie moglabymzasiegnac bezplatnej pomocy psychologa czy zglosic sie do jakiegos osrodka... dziekuej z gory pozdrawiam

Gość taka sobie ona
kobiety zamiast leciec do kibelka kupcie sobioe pieska i zacznijcie biegac

przez bardzo dlugi czas biegalam po 8km dziennie, oprocz tego a6w, inne brzuszki i silownia. to, ze rzygam nie oznacza, ze nie cwicze, ja sie nawet nie obrzeram, nie jestem przykosci, ale i nie chuda (53-54 kg), poprostu nie znosze uczucia pelnosci w zoladku. teraz jestem w domku i znacznie mniej wymiotuje, ale wczesniej to bylo przynajmniej 2 razy dziennie, po kazdym posilku

poza tym od poniedzilaku dieta, moja wlasna, zeby nie wymiotowac juz wogole, tylko, ze nie wiem czy dam rade

Gość assiczek w temacie
hey! achanty ja się leczę w gliwicach ośrodek nazywa się dąbrówka powiem ci że nawet to pomaga ale ja po pół roku spokoju zaczęłam wszystko od nowa i teraz chyba nawet nie chcę pomocy ale zależy od nastawienia. powodzenia. ja teraz wsuwam po 800 - 850 kcal dziennie to dużo?

Gość aggunia
właśnie dostałam niedawno namiary na ten ośrodek... długo tam sie leczyłas? i to trzeba tam byc na stałe np. pół roku czy raz, dwa razyw tygodniu na terazpie? pozdrawiam! a co do twoich kalotrii ile zjadasz to jest bardzo mało, bo dzienne zapotrzebowanie człowieka na kalorie to ok.2000 ;) powodzenia!

Gość assiczek
hejka wiem że to nie za dużo ale na razie jakoś ciągnę. ja tam jeżżę średnio 2 razy na miesiąc to sie umawiasz z terapeutką powodzenia papap

Gość assiczek
jest tu kto???????

Gość ASSICZEK
SIEMA POMOCY JA MAM JUŻ DOŚĆ NIENAWIDZĘ TEJ SZKOŁY MAMA NA MNIE NAJEŻDZA TAK JAKBY NIGDY SAMA NIE CHODZIŁA DO SZKOŁY PSYCHICZNIE WYSIADAM I MAM OCHOTĘ COŚ SOBIE ZROBIĆ :(

Gość asshh
jak to czytam zaczynam znow myslec o odchudzaniu...a szlo mi "niezle",najpierw sie glodzialam a potem obzeralam. pf. jakie to bylo glupie.caly czas probuje zrzucic troche kg. bo jest ich o duzo za duzo.przy 176 waze 73 kg. od tamtego roku (listopad 2006 ) przytylam 11 kg. i nie mam pojecia jak to zgubic... :(

Gość assiczek
assh!! ćwicz ćwicz ijeszcze raz ćwicz!!!! no a poza tym kontroluj co jesz i jak potrzebujesz bierz środki na przeczyszczenie. a tak poza tym nie znacie jakiegoś na prawdę skutecznego środka odchudzającego\? PILNE!!!!!!!!!!!!!! PLIZ!!!!!!!!!!!!!!!! PS A CO JA MAM POWIEDZIEĆ? MAM 179 I WAŻĘ JAKIEŚ 58KG!!!:(