Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca__

jak to jest zwiazac sie z kims nowym po miesiacach samotnosci?

Polecane posty

Gość pytajaca__

Mam pytanie do osob, ktore weszly w nowy zwiazek po byciu z bylym partnerem przez 2 lub wiecej lat. Jak to jest kiedy twoje marzenia o milosci na zawsze znikaja, kiedy ktos odchodzi, ty cierpisz, trwasz w wielomiesznej wegetacji a potem kogos poznajesz? Czy mozna zakochac sie tak samo lub mocniej? czy kolejne uczucia sa juz slabsze? Czy ufasz juz mniej? Czy mozliwe sa te same emocje?

Gość xaxaxa
wszystko jest możliwe, to tylko od ciebie zalezy ile dasz z siebie nowemu partnerowi.

Gość fluuuda
pewnie ze mozna!!!1 ja weszlam w nowy zwiazek po 9 miesiacach samotnosci:) kocham jeszcze mocniej i jestem mocniej kochana:) najmocniejsza jest milosc ostatni a nie pierwsza ;)

Gość najbardziej musisz uważać
na kutasa bo ciągle chce być w twojej cipce, a tak poza tym to nie ma różnicy.

Gość jola_24
Ja sie nad tym samym. jestem ^ miesiecy po rozstaniu po 6 latach związku. Narazie wydaje mi sie ze to niemożliwe ale trzeba miec nadzieje.

Gość pytajaca_
jola_24, moj zwiazek rozpadl sie po 3 latach, moze to nie tak wiele jak twoj zwiazek ale mi np jest bardzo ciezko:( Wczoraj nastapil definitywny koniec po pol roku meczarni a ja usycham z tesknoty...

Gość chusteczka
Nie można się zakochać mocniej lub słabiej! Albo się kocha, albo nie...

Gość jola_24
Ja próbowałam ratowac mój związek 2 lata i teraz wiem ze nie warto było. Usychasz z tęsknoty? ok ale zastanów sie ,ze usychasz bo jesteś sama i boisz sie ,że nikogo nie znajdziesz czy usychasz za swoim ex bo tak naprawde był w porządku wobec ciebie. I tu znowu.. czy był w porządku szanował cie zawsze , każdego dnia? czy tylko np. dobrze bawiłas sie z nim jak byliście u przyjaciół a na co dzień czułaś sie nieszczęsliwa. ... ja już wiem ,że nie da sie zbudowac nic na siłe! wiesz mi sie wydaje ze ty do niego wrócisz bo większość z nas tak robi , niestety a moze na szczescie :) poczekaj troche , sprwadz go jak wiel jest zrobić abys do niego wróciła. pamietaj słowa nic nie znaczą! liczą sie czyny! Mi mój ex mówił ze wie ze chce byc juz tylko ze mna ze nigdy juz mnie nie opuści bo ja jestem tą jedyną, Zmieniło mu sie po kilku miesiącach a ja brnęłam w to dalej i dalej bo nei mogłam zniesc kolejnej porazki. Licza sie czyny a nie słowa! pamietaj ! trzymam za ciebie kciuki !

Gość jola_24
A i mi sie wydaje ze jestem sie w stanie zakochac ponownie bo ja umiem KOCHAC! nie łam sie