Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka- taka-jedna-sobie

czy ładny chłopak może pokochać pryszczatą,ślepą i grubawą brzydkawą dziewczyne?

Polecane posty

Dziękuję bardzo :). Milo mi :). Usmiechaj sie... Kiedys sama popadalam w pesymizm i uwazalam to za \"cool\" itp. Potem wydarzylo sie \"cos\" i teraz juz unikam pesymizmu :), dolow, uzalania sie nad soba, jakis desperackich wierszy czy cos... A tak poza tym to sama nie mam doskonalego ciala :P. Niby dolujace czy cos... Ale chyba mniejsze prawdopodobienstwo wykorzystania przez niedojrzałego szczuna ;).

Gość brzydka - taka - jedna - sobie
znowu ten psychol pisze tu swoje złote myśli, wole być brzydka niż myśleć tak jak osoba co napisała nade mna o 00:10. Ale szkoda w ogóle o nich gadać

Gość chusteczka
W takim razie możesz chyba bardzo łatwo innym zaimponować. Wiem z doświadczenia ;)

Gość cvdn
J'adore francaise...mais je n'ecrir pas beaucoup....Je fais fautes d´orthographe....

Animia MAsz racje , piękne dziewczyny też nie mają łatwo, przyczepiają się do nich paskudni erotomani :) MAm nadzieje że mnie też coś kiedyś trafi i przestane się użalać nad sobą już na zawsze

Mniejsza z nimi... Są mezczyzni inni, dojrzalsi, cudowniejsi i w ogole :P. Polecam \"Rosyjskiego kochanka\" Marii Nurowskiej :). Książka moze podbudować zakompleksione duszyczki (no i wlaczajac w to mnie...:P)

Gość zawsze tak było
kto nie ma w buzi musi mieć w kroczu

widze że francuski ma powodzenie :) FAjnie , to jedna z moich pasji :) Tak jak nauka języków.

Gość cvdn
do tego erotomana- czy wiesz, ze w kroczy nie zawsze jest pieknie...

Dla mnie to \"coś\" bylo raczej bolesne... Ale dostałam nauczkę, która jest wazna w zyciu a nawet w pisaniu...:) Erotomani są w istocie paskudni...

to będzie następna książka jaką przeczytam :) A nóż mi pomoże !! Uwielbiam czytać!

Gość cvdn
ja tez lubie sie uczyc języków...angielski i francuski...chciałabym włoski...moze niderlandzki...niemiecki jakos mnie odrzuca...brrr...No, ale niestety nie mam jakos glowy do zapamietywania szczególnie pisowni francuskiej...

Hehe:). Mi się osobiście pdoobała :). Ona wyszła teżw serii tej literatury kobiecej czy cos.... Warto wiedziec, bo niezly grosz moznazaoszczedzic :). 10zł na pewno w ksiegarni zwykle wydaie nie kosztuje... :)

jesteście wspaniałe dziewczyny :) aż mi się milej zrobiło :) A teraz to już chyba pójde spać. Bo już sobote mamy. Trzymajcie się ciepło i dziekuje za wasze słowa!!! DOBRANOC - bonne nuit

Gość chusteczka
CVDN, Ty też fronkofanka? ;) No proszę! A nie wymieniłaś tego w rzeczach, którymi mogłabyś zaimponować innym... Kłamczuszka mała! :P Na pewno fajne jesteście, dziewczyny, tylko najpierw same musicie to odkryć, to i inni się "skapną" ;)

Ja tez niezbyt obstawałam przy niemieckim... No, ale nie zawsze masię to, co się lubi :). Tyle, ze ogolnie niemiecki nei jest taki zly... A niderlandzki na pewno bardziej sprofituje np. na rynku pracy :).

a czy to nie jest tak, ze pryszczata i grubawa jest poprostu zaniedbana? kazdy woli miec obok siebie pachnącą, śliczną kobietkę. dobrze, że funkcjonuje to w myśl zasady \"nie to ładne co ładne...\" :)

najbardziej o skóre dbają ludzie którzy maja krosty więc nie mówcie nigdy ze się pewno nie myją , bo oni to się myją kilka razy dziennie... Ale cóż taka to już paskudna choroba jest.

Gość FLAMMARION
mniejmy nadzieje że może :D

ludzie, cieszcie się, że macie nogi a nie rozpaczajcie nad tym, że są za grube, bo wielu ludzi na świecie marzy, by mieć grube nogi... podobnie z twarzą. co tam pryszcze! może cieszcie się tym, że możecie je w ogóle widzieć! losy ludzkie są tak nieodgadnione, każdy kiedyś może być w takiej sytuacji, że będzie marzył o tym, by mieć swoje grube nogi, albo skórę, tę zapryszczoną. pomyślcie, ilu ludzi nie ma rąk i nóg, ilu ludzi chciałoby być z kimkolwiek, kto ich kochałby, bez względu na urodę, ale są w takiej sytuacji, że nawet ktoś \"brzydki\", kto wg Was nie miałby prawa się z kimś związać, nie chciałby z nimi być. pomyślcie o tym, co macie, a nie o tym, co Wam brakuje, bo prawdziwy problem to to, co może Wam w przyszłosci brakować

obejrzałam wybory miss i stwierdzam że życie jest niesprawiedliwe :P:P:) Ale cóż chyba się z tym pogodzę :D

Gość cvdn
obejrzałam na Clubie program o operacjach plastycznych...podobno i w Polsce coś takiego ma byc...ale sie nie zgłoszę, bo polscy chirurdzy to partacze...przed kamerami było by świetnie (???)a potem ...pewnie do d....

Gość upupupup upupu upupu

Gość piękno tkwi
wewnątrz.................... wiadomo, trzeba być zadbanym, ładnie się ubierać............... ale powodzenie u płci przeciwnej, wynika głównie z gestów........... spojrzeń............. dowcipnych odpowiedzi, ciekawych pomysłów................ no i oczywiście WIARY W SIEBIE!!!!!!!!! miałam w szkole taką koleżankę............... mała, wyłupiaste oczy, zero biustu............... a i tak wszyscy kumple chcieli się z nią umawiać........