Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienne listki

Sąd nad facetem. Kocham ale wczoraj przesadził... Czy mam rację?

Polecane posty

jesienne listki - wiesz co.. jesteś okropnie upierdliwa... Gdyby mój facet chodzil za mną jak pies, dopytywał dlaczego nie odpisałam na sms, dlaczego miałam wyłączony tel, dlaczego tak krzywo od miski na niego spojrzałam to chyba bym go udusiła własnoręcznie. Dziewczyno!! Myślałam, ze masz 15 lat a nie dwa razy więcej!!.Jesteś jak bluszcz który oplata człowieka i nie daje mu odetchnąć. Zadusisz swoją miłością i każdy będzie od ciebie uciekał gdzie pieprz rośnie. A co do tych spraw finansowych między wami... Sprawy finansowe trzeba między sobie załatwiać do końca. I nie oddanie długu nie jest w tym momencie egoizmem z twojej strony ale brakiem konsekwencji - długi sie oddaje, bez względu na to czy to bank, rodzina, czy przyjaciel. Szczególnie długi się oddaje jesli właściciel tych pieniędzy potrzebuje. No ale ty chyba jesteś z gatunku, ze nawet jak on ci w oczy napluje to powiesz że deszcz pada...

Gość kazimiera obuchowska
jesienne listki---------> polecam i namawiam na wizytę u psychologa, dopóki nie będzie gorzej... bałagam, tylko nie pisz, że nie jest ci to potrzebne... :O