Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ło o matko

Mój chłopak ma wielkie brzuszysko...

Polecane posty

Gość ło o matko

Dziewczyny, proszę doradźcie, co może pomóc na taki wielki balon. Mój chłopak nie je więcej niż przeciętny facet, fakt, że zdarzają mu się niezdrowe potrawy (jakaś pizza), ale to chyba każdemu. "Cały" nie jest gruby, tzn. nie ma np. nóg, czy tyłka obrośniętego tłuszczem. Jego budowa ciała jest w sam raz, tylko to brzuszysko...:( Niestety, póki co, nie ma czasu chodzić na silownię (praca, studia), na razie jeszcze przywozi co tydzień z domu jedzenie, jakieś tłuste kotlety mielone i tego typu rzeczy. Wiem, że schudłby, gdyby zmienił dietę, ale nie ma na to czasu i nie ma aż tyle kasy, żeby nie brac żarcia, jak mama daje. Czy jakieś codzienne brzuszki rano by mu pomogły? a może brakuje mu jakichś pierwiastków, może kupić mu tabletki z błonnikiem... Nie mam pojęcia... Budowę ma trochę po ojcu, tylko że jego ojciec w jego wieku (23 lata) nie miał jeszcze tego brzucha. Od jakiegos czasu wszędzie trąbią, że ten tłuszcz umiejscowiony w "oponie" brzusznej jest najgorszy, że są tak substancje toksyczne dla serca i wogóle dla narządów. (nie wspomnę o tym, jak to wygląda...) Proszę, podpowiedzice coś...

Gość ło o matko
halo? :(

Gość to od piwa
tzw. miesien piwny :)

Gość ło o matko
kiedyś bardzo lubił, ale teraz pije może raz w miesiącu...jedno piwo..

Gość MiśkaOLa
Nie martw sie, mój tez ma wielki opasły brzuch,3 pary piersi wiekszych od moich:) taka uroda, a jaka fajna poduszka z tego

Gość i pewnie małe
penisisko

Gość ło o matko
fiutka w ogóle mu nie widać, bo mu fałda brzuszna go zakrywa..... :(

Gość mejsigrej
mój też ma brzuszek, ale fiuta TO MA 20 centymetrowego, o japierdziele