Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carpeteczka

prawnik czy lekarz..

Polecane posty

Gość carpeteczka

Jakbyscie mialy zupelnie bez celu wybierac ktory z tych dwoch zawodow wasz wymarzony partner mialby wykonywac, ktory z nich jest bardziej prestizowy? Lekarzem czy prawnikiem mozna sie bardziej pochwalic:D? Moze jakims innym zwodem?

Gość prawie prawnik
kompletna niedorozwinieta idiotka - pochwal sie glupia cipo swoim zawodem przed znajomymi - co za glupia pizda . wszystkie kobiety sa takie tepe ? mam nadzieje ze to jest wyjatek

Gość ghoifghjfkjfjkgdj
jej osiagniecia to pewnie sobotni taniec w ,,przedwojennej ,,remizie

Gość złota rybka____
obawiam sie ze nie masz sznas ani u jednego ani u drugiego

Gość prawie prawnik
nie dlaczego nie ma szans na jedno obciaganie sie zalapie i to nie tylko u hprawnika czy lekarza ale u hydraulika , kierowcy , czyli u kazdego normalnie myslacego faceta . nie trzeba miec dr przed nazwiskiem zeby ja obcziac jako ostatnią kretynke

Gość zwykkły facet
zwodem to chyba nie, ale wzwodem czasem można się pochwalić... zwłaszcza przed taka tępizną jak ty

Gość z rodziny prawniczo-lekarskiej
na meza zdecydoewanie najlepszy jest inzynier zota rączka

Gość porucznikowa
Ja bym osobiście nie chciała ani lekarza , ani prawnika , bo obydwaj ciągle by przesiadywali w pracy :/ O jakichś dziwnych porach. Lepszy jest facet z jakimś bardziej przyziemnym zawodem , nie wiem - inżynier , ekonomista , nauczyciel

Gość do prawie prawnik
No nie moge, ale mnie ubawiles. Dziewczyna jasno pisze, ze to wybieranie jest bez celu, a Ty ja z blotem ieszasz od razu. A Ty co, misiu pluszowy? Nigdy nie myslales 'kurcze, ale super bylo by miec audi tt, tym to by sie dupy rwalo'? To myslenie mniej wiecej na tej samej plaszczyznie :P Niech sie Pan nauczy, przyszly prawniku, ze ludzi trzeba szanowac i nie oceniac po jednym zdaniu :D

Gość zarówno
jeden jak i drugi robią z facetów dziwaków ;) Znam i doktora i prawnika i związek z każym z nich to koszmar ;)

Gość carpeteczka
Widac ze pan prawnik in spe za dlugo tkwi nosem w ksiazkach i zatracil poczucie humoru..a moze nigdy go nie mial?:) Nie wiem jak mozna moj post odbierac tak smiertelnie powaznie..to jest glupie pytanie bo takie mialo byc! Nie mozesz wyobrazic sobie ze kobieta sie chwali swoim partnerem? :) Troche wiecej loozu..nie badz taki sztywny bo ci kregoslup peknie..

Gość omg***
loooz to Ty masz pod czaszką :O Mnie też to pytkanie zatkało. Zwłaszcza dlatego, że jesteś już drugą głupią cipą, dla której nobilitacją jest zawód faceta. Smutek :O

Gość carpeteczka
Widac niektorzy wymagaja aby do nich pisac"duzymi literami" nie rozumiesz w jakim kontekscie zadalem to pytanie? A tak calkiem powaznie, jesli to co w zyciu swoja praca osiagnoles nie nobilituje to wtedy co? Oczywiscie nie twierdze ze przez sam suchy fakt wykonywania okreslonego zawodu staje sie kims waznym, mi chodzilo o cos innego..z calym szacunkiem dla szambiarza(tez wykonuje bardzo wazna prace i pisze to szczerze) w zderzeniu(nie uwzgledniajac zadnych cech osobowych indwidualnych tych ludzi..po prostu w abstrakcji bez czynnika ludzkiego;) ) np. z zawodem lekarza wykonuje on prace mniej prestizowa..co nie jest zadna ujma!

Gość omg***
wiesz, mogłabym napisać, że ewentualny prestiż związany jest z zawodem, który Ty wykonujesz, a nie Twój facet i rozwinąć to pięknie, ale jesteś PUSTAKIEM i zdecydowanie mi się nie chce. Nawet jeśli miał być to żart or smthg - to masz prostackie poczucie humoru :O C'ya :O

Gość carpeteczka
jem kupe :classic_cool:

Gość omg***
żywie sie kałem dzikich zwierząt :classic_cool:

Gość carpeteczka
znam misia koala

dlaczego sie głupio czepiacie dziewczyny? Przeciez kazdy ma swoja wymarzona wizje tego jednego. Jeżeli marzymy, że ma np. byc blondynem z czarnymi oczami, to dlaczego nie możemy też wymarzyc sobie zawodu? A na pewno każda wolałaby mieć męża prawnika niż kopidoła na cmentarzu. Jeżeli o mnie chodzi, to wolałabym prawnika. Większości lekarzy wydaje się, że pozjadali wszystkie rozumy i mają prawo wypowiadać się na każdy temat. Choc ja zawsze kochałam sie w inzynierach.

olkaa a miałaś kiedyś prawnika?;) Mówi do Ciebie często prawniczym bełkotem, z kótrego nic nie rozumiesz, jest podejrzliwy jak sto diabłów, wszędzie doszukuje się kłamstw i sprzeczności... szkoda gadać ;)