Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawać dawać nie przestawać

Zrzucamy brzuch..a potem resztę..

Polecane posty

Też mi się wydaję.że sciema...Może jeszce ogrnaiczyć jedzenie aby ten tłuszczyk sie spalał?

hmm no to jest chyba najważneijsze ! ja oganiczyłam żarło ale nie stosuje zadnych diet ani nic z tych rzeczy bo wiem ze nici by byly z tego tylko najwyczajneij w swiecie ograniczam porcje posilkow starm sie nie jesc slodyczy ( chociaz to bardzo trudne w moim przypadku ) :P no i staram sie juz nie jesc nic po 18 :) no ale ruch tez jest wazny wiec robie brzuszki :P i nie korzystam z srodkow transportu tylko z wlsanych nozek :P pozdrawiam goraco

no dobra - przyznam sie - dolaczylam sie wczoraj i mysle ze dzis drugiego rzutu nie odpuszcze ;) napisze wieczorkiem czy mi sie udalo ... bo moze brzucha duzego to ja nie mam, ale cienko z miesniami akurat w tym miejscu :D

A ja idę dziś na urodzinki i będzie dużo jedzenia.. niewiem czy sie powstrzymam.... Muszę poćwiczyć przed urodzinami jeszcze .... Który to dziś dzień? 4:D:D U... 3 serie...:/

ćwiczycie?

Ok. Ja już ćwiczyłam. A wy?

No na pewno nie ćwiczy się mięśni bocznych w tych ćwiczeniach. Ale można to nadrobić innymi ćwiczeniami, jeżeli komuś \"zanika\" wcięcie. Mi nie. Ja mam dziś już 7 dzień. Przeraża mnie każdy nastąpny, bo już teraz ledwo wyrabiam. Ale, co jest zadziwiające, nie mam zakwasów. A efekty, jak na 6 dni ćwiczeń, są zadowalające. Nawet bardzo! Ćwiczcie dziewczyny, to naprawdę pomaga!!! Z dnia na dzień jest w pasie coraz mniej! P.s. Nie wiem, czy to tylko ja tak mam, ale przez zmniejszenie czy też wyćwiczenie mięśni brzucha, zmniejsza się jego pojemność na jedzonko. A to bardzo pomaga w odchudzaniu! Pozdrawiam! :)

no i jeszcze jestem pelna zaplu do tych cwiczen :D a moze nawet bardziej niz wczoraj bo wreszcie cos czuje tzn.czuje ze wogole jakies miesnie tam sie nadwyrezyly :) to chyba dobrze :D

Gość arabell
gdzie są pokazane te ćwiczenia !!!!

Kurcze,brzuch jest moim wielki komleksem.Chciałabym zrzucuć z neigo trochę tłuszczyku i wzmocnić mięśnie.Tylko kto mi da 100% pewności,że jak będę regularnie ćwiczyć to osiągnę wymarzone efekty?

Gość dawać dawać nie przestawąć
arabell o jest na http://www.sfd.pl/temat144665 Ale mnie zmartwiliście tym wcięciem w biodrach To jakie ćwiczenia na te biodra żeby te wcięcie sie nie zgubiło?

tylko więcej skośnych brzuchów?

Gość dawac dawać nie przestawać
straciłam chęć do ćwiczeń przez to ze nie ma wciecia w biodrach... pocieszcie mnie....

Nie wiem czemu, ale ostatni mój wpis sietu nie ukazał :( Ja już mam 8 dzień, efekty mi się podobają. Brzuszek rzeczywiście się zmniejsza! A jak reszta ćwiczących?

Gość kaja1515
ja tez mam tluszzcyk na brzuchu zaczynam cwiczyc z wami moze sie uda ... kiedys cwiczylam i serie mnie nie przerazaja narazie....hehhe cikawe co bedzie potem.. zaczynam od teraz

Gość kaja1515
dziewczyny juz zrobimlam cwiczeni daje ostro popalic... kurde ostro mie miesnie bola wow.... ale ja mam wiecej tluszczu na dolnych partiach brzucha a nie tych gornych .... moze zna ktos jeszcze jakies cwiczenie na dolne partie brzucha dolicze je sobie po zrobieniu tamtych serii... bo na dole naprawde sporo tluszczyku.. i na okres tych cwiczen przechodze na nisko kaloryczna diete ii zero slodyczy moze sie uda

do====>>>kaja1515 J atez mam tłuszczyk w dolnmych partiach brzucha...Wies zpo pierwszym dniu ostro gio czujesz ale później już nie... Dziś mój 5 dzięn..Cholera jesczze nie cwiczyłam!! Trzy serie:/ Lece ćwiczyć..

ja juz mam trzeci dzien za soba :) ciekawe kiedy zaczne widziec efekty :D dawać dawać nie przestawać - nie mow ze zachecalas ludzi a teraz wymiekniesz, chrzanic wciecie - tym mozna sie zajac pozniej ;)

fiu... ćwiczyłam...nie wymiękłam..:):)

zaraz lece ćwiczyć.. dziś mój 6 dzień

przyłączam się:)ale nie od dziś...obecuję od jutra albo od środy albo od po świąt:)

no właśnie kurcze też mam tłuszczyk w dolnycgh partach, ale może się zmiejszy.. rozmawiałam z koleżankami które stosowały 6 i wszystkie wymiękły po tygodniu lub półtora, my się nie damy prawda? trzea się nawzajem motywować ! dawać dawać nie przestawać nie martw się wcięciem nie zniknie całkowicie ! no ja mam dziś 5 dzień jeszcze nie ćwiczyłam kurecze boli mnie brzuch bo dostałam dziś okres ale dam radse myśle a to dziś 3 serie :/

Gość taka czarna
stosowalam te szostki :) naprawde duzo pomagaja. wytrzymalam jakies 20 kilka dni a pozniej jakos sie zgubilam i przestalam robic... to bylo w wakacje ale naprawde brzuszek spada juz po tygodniu widac efekty jak nie wczesniej. jak narazie nie bede znowu zaczynala bo nie chce mi sie :P ale mysle ze jeszcze kiedys do nich wroce. powodzenia zycze

do 22 pary autosomów + XX hehe też mam okres... ale co tam... nie poddamy się. Cóż w srodę bedzie tydzień, ciekawe czy beda efekty?

ja mam tak że rano mam 70 cm w pasie a jak cosik zjem to juz mam o 4 cm więcej.. wrrr...

chromosmku zacznę zacznę bo jedne spodenki sie nie chcą dopiąć:)ale teraz uczyc uczyc:)ja tu Was obserwuję i nie zapomne bo mi brzuch wyszedłspod kontroli:)dużo ucze i duzo jem, bo...wysiłek psychiczny dużo spala!!:)

Gość hej ho
Ja od dzisiaj dołączam do was!! juz wczesniej probowalam z 6 weidera ale dotarlam chyba do 7 dnia :P mam nadzieje ze z wami pojdzie mi lepiej ;) na chwile obecna ->66cm (w najcieńszym miejscu :P) Nie jest źle ale mogloby byc lepiej.