Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawać dawać nie przestawać

Zrzucamy brzuch..a potem resztę..

Polecane posty

do 22 pary autosomów + XX oto moja modyfikacja - cwiczenie 1 i 2 zmienilam na 3 i 4 -> w efekcie cwicze 3, 4, 3, 4, 5, 6 :D ale ... dodalam sobie dwa nowe - po skonczeniu 6 nogi pozostawiam w gorze i powoli opuszczam na boki najdalej od siebie jak sie da i powrot do siebie (tak kilka razy), oraz dodalam cwiczenie na posladki ;)

no niezle :) dzieki za link - sprzyda sie :) o - ja robie to 5 na nogi :) a mojego na posladki tutaj nie ma ale ... hmmm ... widze ze tu sobie cos wybiore :) dzieki sliczne :) przyznam sie ze tez mi sie nie chce zbytnio ale narazie sie trzymam ... dziwne - jakos latwiej ida mi wszystkie inne cwiczenia niz te na brzuszki :(

Co tam u was?? cwiczycie dalej? ja wczoraj ominelam jeden dzien:( ale od dzisiaj znowu cwicze - 9 dzien.

ja wlasnie skonczylam ;) dzis przyszalalam i w sumie (lacznie z innymi) byla godzina :-O to dzieki Tobie 22 pary autosomów + XX ;) dawać dawać nie przestawać - a Ty gdzie jestes ?? i wogole co dzis tu tak cicho ?? pozdrawiam te wytrwale ;)

nie z tej epoki - cieszę się, że skorzystałaś, ja przedwczoraj przesadziłam robiąc te ćwiczonka na talię dzisiaj ledwo się ruszma całe biodeka mnie bolą :( ale nie poddałam się z brzuszkami :D 2 tygodnie już mam :D a dawać dawać nie orzestawać podejrzewam że spękała :( pozdrawiam wytrwałe :*

Gość natiiiiiiiiiiiiiii
mogem sie dolaczyc????? mam duzy brzuch:(

Gość kasiaka
hej, jestem tu pierwszy raz, brzuch mam wprawdzie płaski, ale za to biodra i pośladki koszmarne, podpowiedzcie coś, proszę...

Gość kasiaka
dzięki za stronkę, może tak dla zmotywowania podacie, jakie są efekty Waszych ćwiczeń, np. w centymetrach????

Dokładnie!! Spękałam!! Jak w ta wigilie nie ćwiczyłam tak se odpuściłam, miałam ćwiczyć na nowo ale cóż to bły moje zamiary...I jak się pozbede tego brzucha?

Ja dalej ćwiczę, dzisiaj zwiększam powtórzenia do 12. Wczoraj mnie nie było, bo uderzyłam na dicho. Tak poszalałam, że mnie wszystkie mięśnie dziś bolą. Ale będę twarda i będę ćwiczyć. A wczoraj brzuchola poćwiczyłam przed wyjściem. Pozdrawiam! i witam nowe koleżanki!

no a ja sobie dzis odpuscilam :( jakas polamana jestem, ale jutro nadrobie ... niestety sylwek w domu :( moj facet w pracy :( nieciekawie sie to wszystko zapowiada :( depresja murowana wiec sie jutro na sobie wyzyje ;/ ... no chyba ze mnie ktos uratuje ... mowia ze imprezy z zaskoczenia sa najlepsze ;) zycze udanej zabawy wszystkim :)

A ja mam doła, bo miałam tego sylwka spędzić z facetem, ale rozstaliśmy się przed świętami. I on je spędzi z inną panną. Jest mi z tym strasznie źle!!! :( A ćwiczenia dalej lecą... Już 20 dzień dziś.

Gość ase
nie z tej epoki - zapraszam na moja imprezke :D inna onna - nie byl ciebie wart :* trzymaj sie slonce !

Oj jak ja Wam zazdroszcze,że ćwiczycie..ja czasu nie mam;(Dopiero po20stycznia się przyłączę;(teraz to każda miutkę na nauce, bo egzaminy, które o wzystkim zadecydują..ojj a te które przeżywają odejście faceta, niech ćwiczą i poparawiają swój wygląd, róbcie to dla siebie!!A faceci nie byli Was warci, skoro odeszli, więc nie należy się smucić!!Ten co bedzie Was wart i Wy bedziecie warte jego zostane aż do śmierci!!! Buziaki!!

Gość lalllka
ja chyba tez sie przylacze...mam 172 cm wzrostu, 49 kg i 90 :(:(:( w brzuchu:( i 73 w tali...ech...

Dzięki za pocieszenia!!! Mimo że się nie znamy, a może właśnie dlatego, jest mi trochę lżej dzięki Wam. Dziś znowu muszę ćwiczyc wcześniej, bo na imprezkę uderzam. Nie będzie to nic specjalnego, ale może przynajmniej za dużo myśleć nie będę!!! Życzę Wam udanej zabawy!!! No i Szczęśliwego Nowego Roku, żeby był lepszy niż wszystkie poprzednie!!!

22 pary autosomów + XX dzieki za zaproszenie ;) a skad jestes ?? :) ja sie wlasnie do cwiczenia zabieram ;) tylko kurcze - kilgramowo nie bardzo spadam ... to chyba moje nowe "miesnie" tak waza :P grunt ze ostatnio jak na siebie do lustra w przymierzalni spojrzalam - bylam zadowolona ;)

Inna Ona - nie przejmuj , nie bł Ciebie wart. Najwyżej spędzimy sylwka razem przed kompem, bo nigdzie nie ide... Ćwiczcie dziewczyny ćwiczcie, przynajmniej Wam się uda życzonka Niech już wystrzelą korki Szampana A Ty baw się świetnie do białego rana Wszystkiego najlepszego z okazji Sylwestra

13 dzien za mną :) jest coraz trudniej ale dam rade, szczegolnie ze chlopak wczoraj bardzo chwalil moj brzuszek :D

Dziś mój już 22 dzień. A jak skończymy tą serię to co??? Zaczynamy od nowa? I dalej będzie nam brzuch malał? Przecież musi być jakiś limit zmniejszania się brzucha... Wczoraj bardzo cieżko mi się ćwiczyło na kacu... Alkohol niestety nie pomaga mojemu brzuszkowi...

Teoretycznie po skonczeniu tej serii brzuch powinien byc idealnie wyrzezbiony, zero tłuszczu i super miesnie :D ja jak skoncze to planuje przerzucic sie na inne lżejsze ćwiczenia zeby efekt sie utrzymal :)

U mnie widać efekty na centymetrze. Na razie to mi wystarcza. Tzn. lepsze to niż nic!!!

Czemu tu nikt nie pisze???? Nie wiem czy to dzieki tym ćwiczeniom, czy zepsuła się moja waga łazienkowa (choć przed świetami działała jeszcze poprawnie), ale wczoraj pokazała, że od początku ćwiczenia zgubiłam 2 kg!!!!!! Jezu.. jaka jestem szczęśliwa... Ale czy to możliwe przy całym świąteczno-sylwestrowym obżarstwie? Mam nadzieję, że tak!!!!!

cwicze dalej, tzn.cwiczylam do wczoraj, bo dzis sobie znow odpuszczam, wymeczylam sie totalnie wiec pewnie kalorie stracilam a miesnie przy tym przecwiczylam (przygotowywalam pokoj do remontu). Inna_Ona - zazdroszcze Ci moja waga stoi - tlumacze to sobie tak ze tluszczyk sie spala ale miesnie rosna (wiadomo przeciez ze miesnie waza wiecej niz tluszcz) ale teraz to sie zaczne zastanawiac czy oby napewno :-O