Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawać dawać nie przestawać

Zrzucamy brzuch..a potem resztę..

Polecane posty

No czekamy, czekamy, bo ja już 32 dzień ćwiczę \"6\" i niedługo skończę :) I trzeba będzie coś nowego wymyślić ;(

Gość dawać dawać nie przestawać
Witajcie!!Dość długo mnie tu nie było...Cóż, narazie postanowiłam że będe mniej jeść i ćwiczyc. I tak robię..Ale do tych ćwiczeń dorzucę jeszcze A6W..Teraz musze wytrzymać...

Ja też mniej jem. I dzięki \"6\" ważę o 2 kg mniej niż przed ostatnimi wakacjami i w ogóle dawno tyle nie ważyłam. Więc się cieszę, a jeżeli uda się zrzucić jeszcze coś (właściwie to muszę - tym, czy innym sposobem), to będę wniebowzięta!!!

no juz niedlugo skonczy sie moja 6 :) ale kurcze juz mam ladniutkie miesnie :D ciesze sie bardzo :) a dodatkowo jeszcze krece hula hop i mam nadzieje ze talia sie wyrobi i spadna boczki :P pozdrawiam dziewcyzny ~! i dawac dawac nie przestawac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22 pary autosomów + XX jak ja Ci zadroszcze ze dalas rade podwyzszac zgodnie z planem :) to ile teraz masz powtorzen ?? no a z hula hop to mnie zaskoczylas ;) mi cos krecenie nie wychodzi :P a ile wiecej dzieki temu kalorii spalam ;) ja caly czas sobie cwicze ale widac 6 nie dla mnie :( wymieklam a raczej utknelam na 12 :D

Ja zmniejszyłam liczbę powtórzeń. Tzn. zmniejszyłam tempo zwiększania. Dzisiaj mam zrobić 14 powtórzeń - ale szczerze, nie wiem czy dam radę. Ja zamierzam powrócić do \"6\" po jakimś czasie, może wtedy uda mi się iść zgodnie z planem. Teraz mam sesję, więc siędzę w książkach i notatkach, ale ćwiczę. Pozdrawiam!

Gość judycia
witam, miłe forumowiczki. Widze,że piszecie o 6? ja też się za to wzięłam, ale dopiero zaczynam:( 4 dzień. Trochę się bałam że to nie da efektów, ale to chyba coś daje? prawda? ja kręce jeszcze kółeczkiem, tak min. pół godzinki, mam nadzieję, że płaski brzuszek wróci!!!!! Pozdrawiam wszytkich i życze wytrwałaości:)

Gość Jolunia79
widząc wasze efekty zdecydowalam sie że jutro zaczynam ostre ćwiczonka:) ale mam pytanie czy któraś z was zna jakieś ćwiczenia na wyrobienie mięśni pośladków. wiem że większość kobiet walczy ze zbyt obfitą pupą a ja zupelnie odwrotnie mam bardzo małą pupę a marzą mi sie pięknie wyrzezbione pośladki.dodam że w grę nie wchodzą ćwiczenia na siłowni (bo nie ma u mnie siłowni). proszę o pomoc.

Inna_ona - no ale najważniejsze że nadal ćwiczysz :) trzymaj tak dalej :) judycia - jasne, że daje ! piękne mięśnie ! ja także kręce kółeczkiem i maqm nadzieje że boczki zikną :P Jolunia79 - zapraszamy do naszego grona :) a na pośladki ja stosuje jedno ćwiczenie i nie narzekam na brak mięśni w okolicach tyłeczka! no więc co robie? jedno proste ćwiczenie : wypady do przodu, zmieniam za każdym razem nogę, powtarzam to 30 razy na jedną nogę ale można zacząć od mneijszej ilości. staraj się tylko tułw utrzymywać w pozycji prostej, a najlepiej ręce połóż na biodra i wydpadziki :) pozdrawiam

dziewczyny - pomozcie mi ! nie wiem co robie nie tak, kiedys moglam krecic teraz mi nie wychodzi :( jakie macie kolka (srednica) ja kupilam sobie nowke w sklepie sportowym - 70, cos tam w srodku lata, ale krecenie mi nijak nie idzie ... juz nie pamietam jak sie ruszac ;( reszte cwicze - nieodpuszczam (choc 6 oczywiscie ciagle w skroconej wersji :P) ale ja chce jeszcze - jestem nienasycona :D

Tak sobie wczoraj pomyślałam... Będę miała ferie od przysżłego tygodnia, i tak jestem uziemiona w domu, to może się zapiszę na taką osiedlową siłkę i może aerobik, bo to jest tak jakby w pakiecie. Bo \"6\" i tak kończę już w niedzielę. Tylko czy będzie mi się chciało chodzić...

hej, ja mam dzisiaj 19 dzien 6 - wszystko zgodnie z planem, efektow raczej nie widze, ale i tak sie nie zniechecam :-)

nie z tej epoki - koleczko mam mniejsze od ciebie, na poczatku tez mi nie wychodzilo nabierzesz wprawy i bedzie ok :) inna ona - silka lub aerobik fajana rzecz, ja chcilam chodzic na basen ale jak narazie nie wychodzi mi nic :P ja krece nadal :D chociaz juz mi sie to baaaardzo monotonne zrobilo ale nie poddam sie :P trzymajcie sie cieplutko :)

o :) to jeszcze mniejszym tez sie da :-O to mnie podbudowalas :) przed chwila bylam na temacie hula hop zeby cos sie wiecej dowiedziec - dzis mam dobry dzien - wszyscy mowia ze krecic sie da :D wiec ... do wytrwalych swiat nalezy ;)

a tak wogole - powiedzcie mi jak zrobic buzke zdziwiona bo zawsze sobie zapominam ze nie potrafie - robie jak w gg i mi mina skwaszona wychodzi :-O

jak milo ze nie ja jedyna sie tu gubie w buzkach ;) jezyk umiem pokazac :D :P -> : P i w sumie duzo nie potrzebuje zeby sie wyrazic ... tylko to zdziwienie - tego mi brak ;)

Gość dawac dawać nie przestawać
Zaczęłam od początku...Dziś mój 3 dzień

dzieki 22 pary autosomów + XX ;) tylko czemu tam nie ma zdziwienia :( ziewam jest troche podobne :P a wracajac do glownego tematu topiku - jak Wam idzie ?? 22 pary autosomów + XX kiedy konczysz ?? dawac dawac nie przestawac - witaj ponownie :) no - moze tym razem dasz rade ... jak Ty dasz - to ja tez pojde dalej (trzymam sie na 12 powtorzeniach) - tylko nie oszukuj ! ;P

Inna_Ona - wlasnie zauwazylam ze Ty tez konczysz :) kurcze, dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze ... a ja bede na tym etapie tkwila juz zawsze :D

Nie wiem, czy znowu z moim komputerem coś nie tak, czy już mózg mi się zlasował od sesji, ale nie wdzę swojej poprzedniej odpowiedzi. Myślę o przedłużeniu \"6\" dopóki nie dojdę do 24 powtórzeń. Tylko mi to pewnie zajmie do wakacji. Narazie robie 16. A w ogóle to pokochałam ta szóstkę, bo pojemność mojego żołądka się zmniejszyła i może w końcu schudnę. Może znowu cyfra \"6\" okaże się szczęśliwa i odmieni moje życie. (Bo kiedyś już odmieniła)

HEJ!!!!Wlasnie przeczytalam o tej \"6\" i bardzo chce sie przylaczyc, no ale od jutra bo teraz to troche za pozno!!! Musze dokladnie o tym poczytac bo narazie nie kumam o co chodzi z tym np.14 powtorzeniami??? ile czasu zajmuje taka jedana tura tych cwiczen!!! moj brzuszek naprawde nadaje sie do naprawy i bardzo bardzo bym chciala w tych cwiczeniach wytrwac. Obiecuje do tego skakac na skakance bo to ponoc tez troszke kalorii sie spala! pozdrawiam

Czesc dziewczyny. Ja tez zaczelam robic a6w i dzisiaj robilam dopiero 4 dzien , ja nie wiem jak ja dam rade przy 12 13 i tak dalej..chyba padne:) ale wieceie co? po bokach juz mi zaczynaja wychodzic miesnie naprawde:)

serio widac??? :) oj zaczynam chyba od jutra! A jak ta 6 sie skonczy to mozna......dalej ja robic???

--> Predka zaczynamy dzisaj wieczorem? Razem moze bedzie latwiej nam systematycznie cwiczyc?? Bo u mnie z ta systematycznoscia to bardzo kiepsko!! A bardzo bym chciala zlikwidowac ta oponke ;-) to jak??