Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawać dawać nie przestawać

Zrzucamy brzuch..a potem resztę..

Polecane posty

hej :D Od kilku dni czytam ten watek i pomalu zaczynam sie przekonywac do cwiczen :) moze zaczne z wami od dzisiaj??:)

Zaczynajcie dziewczyny, zaczynajcie. Polecam! Nie ma co zwlekać! ZNowu ubył mi 1 kg!!! JUPI!!! i po sesji już jestem, wiec luzik!!! Pozdrawiam!

Witam dziewczyny :) No ja mam już za sobą 36 dzień (22 powtórzenia ) ! I tak jak koleżance powyżej mam wrażenie jakby zmiejszyła się pojemność żołądka i wogóle wszyscy mówią że schudłam i ja czuję się o wiele lepiej :) Myślałam nad tym by po zakończeniu 6 odpocząć z tydzień i zabrać sie znowu :) napradę to fajny sposób na pozbycuie się brzuszka a do tego dokładam hula hop i boczki znikną :P pozdrawiam !

hej, ja niestety nie zaczelam od piatku bo jakos niespodziewanie wyladowalam na imprezkach i jakos czasu nie mialam! Ale musze sie wziasc za siebie i zaczynam od dzis!Nawet od zaraz! --> Inna Ona gratuluje sesji, ja niestety jestem w trakcie i mecze sie nad modelem ekonometrycznym :-( TRAGEDIA!!! pozdrawiam

Współczuję - też swego czasu siedziałam nad modelem ekonometrycznym. Dobrze, że przynajmniej wykładowców miałam w miarę przychylnych. Powodzenia życzę i trzymam kciuki!!!

--> Inna Ona a czy robilaś model moze w excelu?? Moj wykladowca to zmora calego wydzialu!!!! Moze pogadamy na ten temat!!! Zbieram dane statystyczne do mojego modelu, ale nie sa one zbyt dobre :-( A co do cwiczonek to wlasnie zaczelam!!!!Pierwszy dzien za mna!!!!

Robiłam w excelu, ale juz nie pamiętam co, bo ja miałam kilka takich mądrych przedmiotów. I na kompie robiła z tego, co pamiętam zadania z \"Prognozowania i symulacji\". Ponieważ umysł studenta musi być dobrze wyćwiczony, to stosuję metodę 3*Z (zakuj, zdaj, zapomnij). Dlatego też za bardzo nie pamiętam, czy Model Holta i Wintersa to modele ekonometryczne? Wstyd się przyznać, ale naprawdę zapomniałam.A te zadania znalazłam w komputerze.

Gość ja dzisiaj dolaczylam
ale nie jestem na 100% pewna jak wyglada cwiczenie nr 5 to jest tak, ze kladzie sie rece pod glowe, unosi na nich kark i na przemian przyciaga nogi do tulowia?? trzeba to robic szybko? (bo tam nic nie ma o tych 3 sek. przetrzymywania...) glupia jestem, ale dla mnie nozyce to sie robi z wyprostowanymi w kolanach nogami a na obrazku laska wyraznie ma ugiete i dlatego pytam :)

Bo to nie są nożyce. To bardziej rowerek przypomina. Ręce na karku, nogi ugięte w kolanach na podłodze, unosisz głowę i na przemian przyciągasz lewe kolano do prawego łokcia, prawe kolano do lewego łokcia. I robi się to szybko, bez przytrzymywania.

Gość ja dzisiaj dolaczylam
dziekuje za szybka odpowiedz :) jak juz wiem jak to robi to sobie jeszcze raz zrobie dzisiejsza serie - tym razem porzadnie :)

Gość magiena
ja tez mam pytanko ,jak dlugo sie robi te 5 cwiczenie z gory dzieki za odpowiedz

Gość magiena
ja tez mam pytanko ,jak dlugo sie robi te 5 cwiczenie z gory dzieki za odpowiedz

Gość natiiiiiiiiiiii
hey dziewczynki powiedzcie mi czy hula hop naprawde pomaga w odchudzaniu:>?

Inna Ona dzieki za odpowiedz!!!!! Ja tez staram sie stosowac metode 3Z A co do cwiczonek to dzisiaj jest moj 3 dzien i przyznam ze troche mam lekkie zakwasy na brzuszku!!!!! Ale to dobrze!!! Pozdrawiam

Ja przedłużam \"6\". Stwierdziłam, że będę zwiększać ilość wykonywanych ćwiczeń co 2 tygodnie. No a jak reszcie idzie?

A ja dalej ćwiczę... Trochę usprawniłam te ćwiczenia, np. nie opuszczam głowy w ćwiczeniach 1 i 3. Tylko trzymam cały czas napięty brzuch. I mam zakwasy, kurczę... ;) 22 pary autosomów + XX ---> wyrabiałaś się z 24 powtórzeniami w 25 minutach? Jakie ogólnie efekty osiągnęłaś po \"6\"? Moje efekty w podstawowym czasie 42 dni: - 5 cm w pasie, - 3 kg na wadze. :)

Gość magiena
do inna ona -a duze mialas brzusio bo ja mam 82 w pasie mam 159 cm wzrostu tez cwicze ale jak na razie nic u mnie nie widac

Gość hejka dziewczynki
czy mozecie mnie oswiecic w kwestii cwiczenia nr 1 - po prostu je opisac wlasnymi slowami, bo nie rozumiem jak je robic :o

Witam. Ja też mam zamiar się dołączyć chociaż do ćwiczeń jestem nie bardzo wytrwała, ale namówiłam do nich jeszcze mego mena , by mnie motywował i ćwiczył ze mną ,chociaż on nie ma czego się pozbywać. Zaczynam od jutra- trzymajcie kciuki:)

Gość magiena
do inna ona -dzieki za odpowiedz ,dzieki wam dziewczyny mam duza motywacje do cwiczen pozdrawiam

Gość natiiiiiiiiiiiiiiiiii
helol moze mi tu ktos podzucic linka do ,,6'' ja cwicze codzienie p-o 10 minu jednak to jest za malo:( i jeszcze do tego kupie sobie hula hop po jakim czasie zauwazyliscie efekty;p? i jeszcze jedno te cw ,,6'' ile trwaja dzieniine?

Gość magiena
a co myslicie o skakance moze by dodatkowy poskakac

Ćwiczenia te mają trwać 25 minut maksymalnie w najdłuższej wersji. A link do \"6\" jest na pierwszej stronie tego tematu w pierwszym wpisie. Pozdrawiam! I trzymam za wszystkie \"nowe\" i \"stare\" dziewczynki mocno kciuki!!!

dzis mija tydzien moich cwiczen!Gratuluje sobie że wytrwalam, bo z moja motywacja to ciezko jest!!! -->CóRKA KSIEZYCA- trzymam kciuki bys wytrwala!Mnie tez wspiera facet,ale on stwierdził ze bedzie ćwiczył jak zobaczy u mnie efekty, wiec nie moge sie poddac! Pozdrawiam!buziaki

No i nici z zaczęciem dzisiaj.Od rana zakupy, a potem takie cyrki, że marzę tylko o łóżku.Ale zacznę od poniedziałku, bo bardzo chcę się pozbyć tego tłuszczyku.Trzymam za was kciuki, wytrwałym gratuluję i podziwiam :)

Gość Tamarka24154134
hej przylaczylam sie do was dawno ciwcze juz 4 dni i nie widze efektow ani trocheee. mozecie powiedzxirc kidy i co zauwazylyscie??