Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mala

archeologia - pomocy

Polecane posty

Gość taka jedna mala

czy ktos z Was kojarzy bajke archeologiczna ?? :) pamietam ze miala na okladce cos rozowego - moze to byl slon albo cos, to byla baja dla dzieci zalezy mi glownie na jej tresci - gdyby ktos mogl mi pomoc bede wdzieczna

Gość taka jedna mala
up i bede tak robic az do skutku .....

Gość taka jedna mala
to byla bajka - taki przekroj przez wszystkie epoki a baaardzo ze tak powiem jak dla dzieci kokretnymi informacjami :) byla wierszykowana i w formie komiksu. no i byla cienka - gora 10 stron chyba

Oj, to niestety nie wiem... :( Mnóstwo jest takich rzeczy. Radziłabym przejść się do jakiejś większej księgarni i zapytać.

Gość taka jedna mala
w tym problem ze nie bardzo mam czas :( bo za 3 dni mam egzamin z archeologii i mialabym z tego fajna powtorke ... bo na ksiazke i notatki juz nie moge patrzec :(

Ty chyba żartujesz, przygotowujesz się na egzamin z komiksu dla dzieci? O matko moja... Przecież wiedzę zawartą na tych kilkunastu stronach książeczki da się streścić na jednej kartce... A i tak nie masz pewności dco do poprawności danych, jeśli książka nie jest zatwierdzona przez MEN. Z jakiego okresu masz ten egzamin?

Agent, perwersie :D Iron Hill to fragment tytułu piosenki Blind Guardian, kiedyś - pisząc posta - nie miałam pojęcia, co wklepać jako nick, i tak już zostało.

Gość taka jedna mala
nie nie przygotowywuje sie z komiku dla dzieci ;) a co do tej bajki to nasz wykladowca czytal nam ja na zakonczenie wykladow - napisana jest przez profesora archeologii z poznania chyba - a dobre w niej bylo to ze jest fajnie zebrane - zawsze to latwiej zapamietac bajke niz sucha tresc ksiazki nie ... ?

Aaa, to lepsza sprawa. Niestety nie mam pojęcia, co to za książka, żebym chociaż znała autora... Poszukaj trochę na googlach, na pewno znajdziesz potrzebne ci informacje w jakiejś przystępniejszej formie, niż w podręczniku.

Ale powiem ci, agencie, że wyobraźnię to ty masz... Mi by do głowy nie przyszło skojarzenie ze WZGÓRKIEM (w wiadomym kontekście) ;)

Gość taka jedna mala
nooo trudnooo - a co do materialu - to egzamin jest z calosci archeologii - troche duzo ... no nic wracam do nauki ... 🖐️