Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BAnalnA

Jak się czuje kobieta, która jest w ciąży ... podzielcie się wrażeniami

Polecane posty

Gość kiniaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk
a ja sie ciągle zastanawiam czy jestem w ciąży czy też nie ponieważ mam tak samo jak wcześniej pisaliście że zawsze spałam na brzuchu a teraz nie moge bo czuje że mi to już przeszkadza że coś jest jednak w tym moim brzuchu i moge to zagnieść takie mam wrarzenie a po nocach śni mi się że jestem w ciąży i mam duży brzuch robiłam testy ale zawsze wychodzą negatywnie może o złej porze wykonuje ale zawsze starałam sie z samego rana z pierwszego moczu ale nie zawsze wytrzymywałam i robiłam w południe teraz zrobie dzień przed miesiączką może coś pokaże czyli 16 grudnia bardzo chciała bym być w ciąży a i niby mam jakieś mdłości ale nie wiem czy to dokładnie takie mdłości bo niby chce mi sie wymiotowaś ale nie wymiotuje dziwne co nie? no i mam zgage ale już sama nie wiem co o tym myśleć mam Doradzcie coś!

Gość ooooooooollllllllllllllllaaaaa
a czy podczas ciąży którejś z was wypadały włosy?????

Ja jestem w 11 tyg. Jest to moja druga ciąża tak zaawansowana (jedną straciłam)wiedziałam czego mam się spodziewać i codziennie rano dotykałam piersi sprawdzając czy mnie bolą, ale tym razem wcześniej od bólu piersi pojawiły się lekkie zawroty głowy i potworny ból brzucha(jajnika) np. podczas wstawania w fotela, podczas kichania.Jak tylko tak zabolał mnie brzuch następnego dnia rano poszłam do apteki po test od razu były 2 kreseczki to był 3-4tydzień.Po dwóch tygodniach pojawił się długo wyczekiwany ból i obrzęk piersi.Mdłości przyszły razem z bólem piersi i trwają do dziś.

Gość Laleczka z slaskiej porcelany
Ja mam problem .. pomocy :) Czekalm na okres :) dostalam dwa dni temu ale cala noc mi lecial i juz nie mam nie wiem co sie dzieje :| Myślałam ze to takie przyjsciowe bo przeziebilam albo cos :| Nie dawno skaczylam 18 lat rozmawialam juz o tym z chlopakiem i kazał mi test zrobic a pozniej do ginekogolog . Boje sie a co jak bede w ciązy ja nie jestem jeszcze gotowa a wlasnego dziecka nie oddam :) Czuje sie troszke inaczej cały czas mam wrażenie ze chce mi sie sisiu :p i jak bym miala ciezki brzuch plecy mnie czesto cos bola :| z trgo co wiem to sa objawy ciazy ale kazdy organizm jest inny :) Pomocy :(