Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Corka tatusia

Czy wasi rodzice zdradzali swojego wspolmazonka ?

Polecane posty

Gość Corka tatusia

Moj ojciec zdradzal mame . W zwiazku z tym mam wiele niemilych wspomnien . A czy wasi rodzice byli sobie wierni ?

Gość natalciakowa
zgodnie ze statystykami w Polsce co 3 mężczyzna przynajmniej raz zdradził żonę.

Mój.I zawsze żałowałam że mama nie odeszła. Ale to był jej wybór. Chciała jak ta matka polka dać nam dom pełny ,ale to nic nie pomogło bo oni się nie kochali a dzieci to widzą .

Gość moja matka zdradzila ojca
on niby jej wybaczyl i dzieki temu wiem, ze nigdy nie nalezy wybaczac takich rzeczy. Zreszta, tak naprawde to nie jest mozliwe wybaczenie. Juz nigdy nie bylismy i nie bedziemy dobra, szczesliwa rodzina choc zdarzylo sie to baaardzo dawno temu...NIE TOLERUJE ZDRADY !!!!! Wszystkich zdardzajacych powinna spotkac zasluzona kara, czyli samotnosc az do smierci i pogarda najblizszych. Wszystkich....ja tez.

Gość ale pitolenie tu odchodzi
jest zasadnicza różnica pomiędzy pojedyńczą zdradą a permanentnym zdradzaniem. Zdradzić można pzrez głupotę, z potrzeby poznania sie czy z powodu zaskoczenia ... powodów może być multum. A jak ktoś zdradza permanentnie to znaczy, ze nie kocha ... pewnie dlatego, że nie potrafi.

Gość ale pitolenie tu odchodzi
a jak ktoś nie potrafi wybaczyć jednorazowej zdrady to znaczy, ze kocha nie partnera tylko siebie. I tym samym udowadnia, że na zdradę sobie "zasłużył".

Gość u mnie tak.
Mój Ojciec zdradzał mamę latami i ma ze swoją kochanką dziecko. Mama odkąd pamiętam była nieszczęśliwa. Kiedy się dowiedziałam prawdy o Ojcu on stracił u mnie wszystko. To najboleśniejsze wspomnienie z młodości. Ci którzy zdradzają nawet nie mają pojęcia ile bólyu sprawiają swojim partnerom i dzieciom! Nie nawidze zdrady a Ojca juz dawno nie kocham, tylko nim gardze. bo nie jest dobrym człowiekeim.

Gość a co to jest
"jednorazowa zdrada"??????!!!!!! Zdrada to zdrada i nie ma znaczenia czestosc jej "zachodzenia".

Gość Corka tatusia
Na jednym z forum pisalam juz ze moj ojciec zdradzal mame czesto , mial lilka zwiazkow dluzszych ....Koszmar ! Ale ja nie potrafie przestac go kochac .On bardzo mi pomaga teraz , kiedy sama mam meza . Dopiero teraz zrozumial , jak wielka krzywde nam wyrzadzil ! Prosze opisujcie co przezyliscie . Tak wiele pisze sie o zdradzanych malzonkach , zonach ...A gdzie my jestesmy _ DZIECI TYCH ZDRADZAJACYCH!

Gość Załamana głupotą kobiet
Jak to gdzie jesteście. To przecież dla Waszego dobra Wasze matki przestały się szanować i siedziały przy zdradzającym je facecie.

Gość Corka tatusia
Do Zalamanej Glupota Kobiet : TA GLUPIA KOBIETA JESTEM JA ? A tak na marginesie to co ty myslisz ze dzieci w takich zwiazkach nie cierpia ? Ze tylko zony badz mezowie zdradzani sa poszkodowani? Co to za szczescie patrzec na zabeczana matke lub zamyslonago ojca ? Myslisz ze po takim dziecinstwie zajebi...szczesliwym nam jest lekko w zyciu? My tez nie zawsze potrafimy kochanym rodzicom wybaczyc ani zapomniec ? co z tego ze MOJA MATKA NIE OPUSCILA OJCA SKORO I TAK TE WSZYSTKIE KOSZMARNE CHWILE POZOSTALY MI W PAMIECI? mOZE I JESTEM GLUPIA , ALE SWOJE ZDANIE MAM NA TEN TEMAT . dZIECI W TAKICH ZWIAZKACH MIMO IZ MAJA DWOJE RODZICOW TAKZE CIERPIA ! PATRZA NA TO I MUSZA ZAAKCEPTOWAC YAKOWA RZECZYWISTOSC ! TO NIE JEST LATWE !

Gość hapetka
cytuję i pozostawiam prawie bez komentarza: " Zdradzić można pzrez głupotę, z potrzeby poznania sie czy z powodu zaskoczenia... " Jestem pod wrazeniem, czego to faceci nie wymyslą :D

Gość iks igrek zetttttt
corka tatusia................co to znaczy ze nie mozesz przestac kochac ojca bo ci pomaga????? co kase ci daje????

Gość dziedziczna zdrada
Moja żona mnie zdradziła, chodziliśmy na terapię do poradni małżeńskiej. Tam dowiedziałem sie,że teść zdradzał notorycznie moją teściową. Żona tłumaczyła swoje postępowanie tak jakby odziedziczyła je po teściu.

Gość hapetka
Ok, widzę, ze i panie celuja w pomyslowości :). Ale i tak wygrywają powody: potrzeba poznania się i zaskoczenie :D. Gdybym coś takiego uslyszala, to zamiast zalac sie lzami, turlalabym się ze śmiechu.

Gość Corka Tatusia
Prosze wyjasnijcie dlaczego kazdy uwaza , ze pisze glupoty ? Co ma zrobic dzieciak 7 - letni w takiej rodzinie ? Walczyc z tatusiem czy podtrzymywac mame na duchu , a moze zpstawic rodzicow , spakowac tobolek i isc w swiat? Ja uwazam , ze taki gowniarz za wiele nie wymysli , pozostaje mu dalej egzystencja w takiej rodzinie ! Ja nie toleruje zdrady , moj maz otym wie , ale nie wiem co czeka mnie w zyciu ! Czt mnie nie zdradzi ? A co do reszty ..Ja rozwodu z ojcem wziac nie moglam !!!!! To byla decyzja mojej mamy , ze z nim zostala . A pomaga mi w rozny sposob ....Wspiera duchowo , tlumaczy mi jak zyc , jakich bledow nie popelniac ....On zmarnowal swoje zycie , stara sie uchronic mnie przed bledami !!!!

Gość moja miłość za górami ....
ty pusta babo załamana głupota kobiet!!!!!!!! zona przestała się szanować bo została ze zdradzaczem?? jestes po prostu niedouczona i żal mi tak tępo myślących bab ..

Mnie żal tych głupich kobiet, które tłumaczą swoje tchórzostwo dobrem dzieci. A jak widać większość potem ma im tylko to za złe...

nienawidzę żon, rzucił mnie kochanek, a moja ... jest jak wylotówka na Kielce

Gość taaaaaaaaaa
tak, matka i ja tez zdradzam, wyssałam to chyba z mlekiem matki :)

Gość Corka tatusia
cZY MI SIE WYDAJE CZY KLOCICIE SIE O POZYCJE MATKI-ZONY II KOCHANKI....NIE MYSLALAM NAWET O NICH...ONE SA DOROSLE , WIEDZA CO ROBIA ...ALE JAK NA TO ZAPATRUJE SIE DZIECKO ....JA NIE ZAWSZE WSZYSTKO ROZUMIALAM Przez dluzszy czas myslalam ze moj ojciec nigdy nie kochal mamy ...Kiedys jak uslyszalam jak jej to mowi bylam w szoku ....BOZE MOJ OJCIEC NAPRAWDE KOCHA MAME....

Gość ja j4estem
z nieprawego loza!!

Gość NIENAWIDZĘ OJCA
NIENAWIDZĘ MOJEGO OJCA za to ze zniszczył życie Mamie, mnie i mojemu rodzeństwu przez swoje zdrady. Wstydzę sie go przed znajomymi bo jego kochanka ma 24 lata a on 48. Nie chcę go znać i zyczę jemu i jego kochance wszystkiego najgorszego. Dla mnie ona to wstrętna suka, a on zboczony gnój.

Gość marek_
Ojciec zdradził matke 20 lat po ślubie, ona mu wybaczyła, ja nie. Nie moge patrzeć na tego kutasa. Toleruje go tylko ze względu na matkę. Dla mnie to śmieć.

Gość mój stary zdradza
mama nie wie, ja nim gardzę, nie chce go znać.szmaciarz i tyle.

Gość jjjja
moj tato nigdy nie zdradzil mamy a mama taty i za to ich podziawiam i chcialabym byc w takim zwiazku jaki oni maja

Gość rozwod to nie wszystko
Trzeba sobie zadac pytanie co po rozwodzie? Czy zdradzacz sie wyprowadzi,czy będzie lozył na dzieci czy się będzie wymigiwal.Kobiety boją się rozwodu,że nie dadzą sobie rady.. pod róznymi względami.Kalinka.

Gość moj tata
moj tata zdradzał mame,miałam wtedy chyba 13 lat,teraz mam 16,nie mam dobrych wspomnien,to byla przyjaciołka mojej mamy...:( sa razem nadal,nie wiem dlaczego,nie mam do ojca szacunku

Gość zycie...
Moja mama zdradzila tate jak mialam 7/8 lat. On jej przebaczyl, walczyli o zwiazek, ale wiecej w tym bylo bolu niz milosci. Byli super malzenstwem przed tym wszystkim. Idealni. Po tym jednak jak to sie stalo, choc bardzo chcieli, mama nie mogla tak dalej... Odeszla i zyla sama, po czym wyszla za maz za faceta, z ktorym zdradzila tate. Jak na to patrze? Wiem, ze czego jej widocznie brakowalo w tacie, choc jest naprawde cudownym i dobrym czlowiekiem, o wiele lepszym niz obecny jej maz. Nigdy o tym z nia nie rozmawialam ale widze te cechy ktore on ma a mojemu tacie brak i po czesci ja rozumiem. Razem z moja siostra akceptujemy ta sytuacje, staramy sie zyc normalnie, choc nie jest czasami latwo, bo bol nadal tkwi w nas. Chce jednak podkreslic jedno, niegdy nikogo nie obwinialam za to co sie stalo i zawsze, nawet jako mala dziewczynka uwazalam ze skoro mama jest szczesliwa to nie ma sensu byc z tatusiem, tylko dlatego bo on ja kocha. Widzialam jak probowali, no ale jak ona nie mogla... Nie mogla zmusic sie przeciez do milosci... Dla nas? Prosze, wole juz to przekonanie, ze mama zyla w zgodzie ze swoim sercem. Nie popieram zdrady, bezmyslnej, ale roznie to zycie sie nam uklada i bledy ktore popelniamy na poczatku, kiedy udajemy ze nie widzimy pewnych znakow, pozniej czesto wychodza i dzieja sie takie rzeczy w malzenstwie... Wazne jest by nie oszukiwac innych, nawet jak pokochalo sie kogos bedac juz w zwiazku... Nie mozna prawie kochac, prawie ideal...

Gość a mój tata
zdradził matkę gdy miałem 17 lat i choć ona mu wybaczyła ja straciłem do niego szacunek, robię mu na złość i nienawidzę skur....a Mam go w dupie i tak juz zostanie.