Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ważne kto

Kręca mnie normalne kobiety o wyrazistych kształtach, a nie jakieś kościotrupy

Polecane posty

Gość Michaił
Nie dawaj się tej propagandzie :p

Gość Nastolatka___
tz. ja biegam i robie brzuszki. No i mam obsesje na punkcie swojego biustu < TYLKO STANIKI TYPU PUSH-UP, TYLKO KORONKOWE I TYLKO IDEALNIE LEŻĄCE> no i włosów < zakrywają już sutki jak jestem naga :D >

Gość szuwarek12
Drogie Panie, nas panów interesuj a ladne, zadbane dziewczyny tudzież kobiety. % kg w ta czy we wta nie ma znaczenia. ważne sa wlosy, oczy, charakter, usmiech, proporcjonalna sylwetka. Wiec nawet jesli macie pare kg za duzo, to liczy sie calosc (ale pare kg za duzo nie oznacza 20)

Gość Nastolatka___
ja mam BMI w środkowej normie czyli tak akurat waże xP czyli styka jak jestem zadbana < czysta, lekki makijaz samych oczu, zadbane włosy i paznokcie, ogolone nogi pachy i 'gadżet' > i nie mam się odchudzać jo ?XD

Podobno rozmiar 40 jest najpopularniejszym na siwecie- tzn. najwiecej kobiet ma taki. No one wszystkie chyba nie sa monstrualnie otyle ? :)

Gość AirMax
40 jest jak najbardziej ok

Gość szuwarek12
nawet 42 jak ladnie zbudowana

Gość Nastolatka___
odkomplekszacie xD

co jednak nie zmienia faktu, że majać rozmiar 36 czułabym sie lepiej

Gość szuwarek12
nawet 48 ujdzie

Gość hmmmmmmmmmmm
o gustach sie nie dyskutuje:]

Gość Nastolatka___
nie ' nienormalna ' tylko szczuplutka ;)

jejka jak fajnie poczytac takie komenty... Nosilam kiedys 40 -czulam sie jak nieatrakcujny słoń :O Nosze 36/38-czuje sie jak malo atrakcujny wieloryb :O a tu jednak sa mezczyzni ktorzy lubia kobiety z wiekszym rozmarem tylko echh... gdzie takich spotkac :O ale dzieki pocieszyliscie mnie :)

Gość Mark Spencer BostonMaseczjuset
a mie krenci złosliwa samica, ma wielka pupe jak j.lo i tylko to jest sexy

tzn waga od tego zalezy ja np mam kolezanke w pracy ktora jest tak zakompleksiona i przerwazliwona na punkcie swojej wagi ze np ostatnio powiedziala ze kupuje sobie ciuchy na wyrotsy bo uwaza ze przytyje powaliła mnie tym jak boga kocham zmusilam ja zeby ubrala moj plaszcz o rozmiarze 34 ubrala go chociaz byl przyciasnawy wiec 36 bylby na nia idealny! wiec po jaka cholere sie jej pytam ona kupuje plaszcz 40???!!!!!!

mam 168 wzrostu biodra 93 😭 talia 68 😭 tydzien temu wazylam 58 teraz 54 kg Nie smiej sie z kolezanki bo i ja tak robie czasami albo zeby bylo smieszniej kuouje n spodnie o 2 nr za male i sie odchudzam zeby sie wjie zmiescic hehe :P

Gość Emperor
a jaki to jest rozmiar 38 i 40? Kobiety rzućcie jakimś zdjęciem kobiety w ciuchach o takim rozmiarze. Może być ładna :D

Gość joinventureeeeeeeeeee
uwazam, ze wszystkie kobiety powinny byc takie same aby zaspokoic takie same gusta takich samych mezczyzn, a najlepiej to wogole zebyby po to zeby zaspokajac czyjes gusta i po to zeby inni im ciagle mowili jakie i po co maja byc fuck off palanty :)

Gość Emperor
Nie działa :( daj jeszcze raz na fotosik np....

Gość złamane_serce_w_gównie
:o Ja noszę 36/38, rzadko 40 (zależy od sklepu) i wszyscy mi mówią, że jestem chuda. Mam co prawda 1,76 i ważę 60 kg, ale nie wiem jak trzeba być niskim, żeby 38 uznać za duży... To najlepszy rozmiar.

Gość migotkunia...-
Ale mi to różnica jaki ktoś rozmiar ubrania nosi... ja się spotykam z nawet 3 rozmiarową różnicą... to naprawde zależy od sklepów... a wy dzieczyny przestańcie lepiej zajmować się swoją wagą tylko weźcie się do jakiejś porządnej roboty! Ja jestem piękna i tak też się czuję... nie ćwicze bo nie mam czasu - studiuje na 2 kierunkach... też mi róźnica ile mam cm w tyłku... ważne że go mam a nietak jak niektóre namiastke wychudzonych pośladków...

Gość AirMax
Nastolatka, wrzuć jeszcze raz, jeśli możesz

Gość Nastolatka___
robią sięspacje jak wkleja się link, trzeba zobaczyć czy nie ma w nim przerwy