Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hajlajteryna

---------------NIE PODOBASZ SIĘ SOBIE?-ZMIEŃ SIEBIE!!-----------------------

Polecane posty

Gość Hajlajteryna

Nie podobam się sobie więc chcę sie zmienić... Chcę schudnać 8 kg, poprawić stan twarzy objętej trądzikiem... Będę jeździć całą zimę na rowerku stacjonarnym i kręcić kółeczkiem, które każdy na toopiku Papierowych Nożyczek zachwala... To będzie mój pamiętniczek- kibicujcie mi :P Jak chcecie możecie się dołączyć Mam 163 cm wzrostu 57 kg wagi Syfy na twarzy :P

Podobnie jak ja:) Tylko ja chce zrzucic brzuszek i troche uda, nie chce duzo chudnac. Niedlugo kupie hula hop chyba juz jutro, zaczynam cwiczyc 6 weidera (cwiczylam 3 dni ale okres dostalam i musialam przerwac) i przynajmniej 100 brzuszkow. A nad cera pracuje dosc dlugo, zawzielam sie w czerwcu i juz ten moj tradzik z okropnego ropnego zamienil sie na grudkowo - krostkowy. Raz na jakis czas cos wykoczy ale i tak o tradzikowa cere ciagle trzeba dbac. Ja jeszcze regeneruje zniszczone wlosy ale na nie to juz nic nie dziala:( Mam 165 cm waze 55 kg

Gość to ja tez
robie 6 weidera. to moj 6 dzien i poza tym ćwicze mięśnie rąk. mam problem z pogarszającym sie stanem skóry, kupiłam dziś capivit i wit.B, pije herbate z bratka, kupiłam zel z iwostinu.moze pomoze... musze jeszcze: kupic jedwab do włosów, krem na noc jakis porządniejszy, zaliczyc z 3 razy solarium i isc do fryzjera! ale jak na razie kasy nie mam za bardzo. aha i problem z paznokciami, które się łamią bardzo.wcieram wit A i ciagle je smaruje kremem do rąk, stosuje odżywkę i nic. pozdrawiam mam teraz takie dni ze patrze w lustro i wyć mi sie chce:((((((((((

Gość Hajlajteryna
To do dzieła dziewczynki :) Trzeba się o siebie troszczyć :)

Gość to ja tez
ewelka polecam jedwab i wax do włosów.bardzo mi pomogła kiedy 2 lata zrobiła dekoloryzajce, o jezu jak ja wtedy wyglądałam:)))))))))) wax mi pomógł to prawda że pomaga na zniszczone włosy, teraz jej uzywam raz na tydzien bo wiecej nie potrzebuje a na cod zien wcieram po umyciu jedwab farouka i iest ok!

Gość Hajlajteryna
Ja nienawidzę brzuszków! Już wolę sobie pokręcić kółeczkiem :) Bardzo chcę schudnąć te 8 kg, czuję się taka ociężała...

Gość to ja tez
powodzenia! dasz rade ja mam 55 kilo przy 165 cm i chpciaz przytyłam 4 kilo to nie czuje sie źle.nie odchudzam sie ale cwicze zeby wyszły z tego mięśnie a nie tłuszcz.polecam 6 weidera, jest inaczej niz 100 brzuszków( tego tez nienawidze) a daje efekt niezły chociaz to dopiero początek.

Gość Hajlajteryna
dzięki :) a teraz idę oglądać Rozmowy w toku, fajny temat dzisiaj, Papa!!

Gość adres ip
Co to jest 6 weidera? Ja tez bym chciała zrzucić troche ciała, ale nie wiem dlaczego nie moge?! Ni etyje, al enie chudne, ale źle czuje sie we własnej skórze. Wszyscy mnie tylko palcami wytykają.. ja tak nie chce.. :( Mam 165 cm i waże 63kg. Jak schudnąć? Nie jesć słodyczy, po 18, w mniejszych ilościach.. ale ja jakoś nie moge :( Co robić?

Gość 57 kg przy wzroscie 163...
moim zdanoiem 8 kg to przesada. Owszem mozesz próbowac wyrzeźbić ciało cwiczeniami ale schudniecia więcej niz 3 kg nie polecam bo bedziesz wygladac jak wieszak, bez obrazy... Ja mam 160 i moim marzeniem jest ważyc 50 co niestety nie jest łatwe w moim oprzypadku choć od dawna staram się przytyć.... Nie chudnij!!!

Gość do odchudzających sie
schudniecie wymaga zmiany trybu zycia a nie chwilowych postanowień!!! Jesli chcecie schudnąć musicie na stałe zmienić swoje złe nawyki i wcale nie trzeba rezygnować ze słodyczy. Więcej owoców i warzyw, bardziej urozmaicone jedzenie, wiecej produktów pełnoziarnistych i stały ruch a nie tylko do schudniecia i koniec i niejedzeniev w pospiechu. Wtedy nawet jesli waga bedzie wskazywac tylko niewiele mniej wy będziecie wygladać lepiej bo w miejsce tłuszczu pojawia się mięsnie. Nie mówiąc o tym ze bedziecie się czuć o niebo lepiej psychicznie

Wax sprobuje ale niektorzy pisza ze Wax powoduje ze oslabione wlosy wypadaja i nowe rosna - gdyby w moim przypadku tak bylo to chyba bym lysa byla:( poki co nawilzam jakimis odzywkami, i wiecie kupilam w Tesco taka najzwyklejsza odzywke Mrs Potter czy jakos tak z keratyna i aloesem i pomaga!!! nakladam na mokre wlosy na 3 godziny i juz wloski z kazdym razem sa coraz lepsze. Paznokcie tez zawsze mialam zniszczone, strasznie sie rozdwajaly ale kupilam odzywke - tez taka zwykla do kupienia w aptece za 5 zł Odzywka witaminwa z keratyna. Ja wlasnie kupuje odzywki do wlosow i paznokci z keratyna bo to jest skladnik wlosow i paznokci. I juz nie mam problemu z paznokciami. A ta odzywka utrzymuje sie nawet 5 dni na pazurkach!!! Ja po 6 weidera widzialam efekty po tych 3 dniach cwiczen, dzisiaj znowu zaczynam. Mi tak duzo nie trzeba - 5 cm w pasie mniej i juz bede miala plaski brzuszek jak marzenie:) ja gruba nie jestem tylko ten brzuszek:( ale wierze ze sie uda:) ktos jeszcze pisal o wit. B jest taki fajny zestaw wit B http://www.domzdrowia.pl/index.phtml?action=produkt_szczegoly&pid=34409&k=31 ja niedlugo sobie kupie bo juz tyle razy slyszalam ze fajna po nich cera jest i tradzik znika:)

Gość ja juz od
20 dni robie 6 weidera, leciutkie efekty juz widac, dodatkowo robie 200 przysiadow dziennie (przynajmniej staram sie tyle robic ;p). moim glownym celem jest zrzucenie brzuszka i tylka, no dobra jeszcze uda przydaloby sie wyszczuplic ;)

Gość co to jest ta
6 waidera??

Gość 6 weidera to
Ćwiczenia "szóstki" wykonuje się jedno po drugim bez żadnych przerw na rozluźnienie mięśni "szóstka" składa się z sześciu ćwiczeń następujących po sobie. Najważniejszym elementem każdego powtórzenia jest moment zatrzymania ruchu w momencie maksymalnego napięcia mięśni na 2-3 sek. Ćwiczenia "szóstki" wykonuje się na płaskim podłożu (materac lub dywan) bez żadnych specjalnych urządzeń i przedmiotów przez sześć tygodni. W końcowy okresie programu (piąty, szósty tydzień) należy zwrócić szczególną uwagę na to by całościowy trening dzienny nie przekroczył 25min. W przypadku takiego zagrożenia należy skracać do minimum ruch w czasie powtórzeń, powtórzeń nie moment zatrzymania 2-3 sek. W momencie napięcia maksymalnego. Cykl ćwiczeniowy obejmuje wykonywanie 6-ciu ćwiczeń jako jednej serii. Jednak ilość serii i powtórzeń w seriach zmienia się w miarę upływu dni realizacji całego programu. I tak : 1 dzień - 1 seria po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 2,3 dzien - 2 serie po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 4,5,6 - dzień - 3 serie po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 7,8,9,10 - dzień - 3 serie po 8 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 11,12,13,14 - dzień - 3 serie po 10 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 15,16,17,18 - dzień -3 serie po 12 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 19,20,21,22 -dzień 3 serie po 14 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 23,24,25,26 - dzień 3 serie po 16 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 27,28,29,30 - dzień 3 serie po 18 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 31,32,33,34 - dzień 3 serie po 20 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 35,36,37,38 - dzień 3 serie po 22 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 39,40,41,42 - dzień 3 serie po 24 powtórzeń w każdym ćwiczeniu Cwiczenia 1 ćwiczenie. W leżeniu na plecach, ręce wyprostowane wzdłuż tułowia, unosimy klatkę piersiową zginając kręgosłup do przodu w części piersiowej (część lędźwiową pozostaje prosta na podłożu) jednocześnie unosimy jedną nogę w górę zginając część udową w biodrze do kąta 90o i kolano również zginamy do kąta 90o. W pozycji uniesionej klatki i nogi przytrzymujemy lekko obiema rękami kolano dłońmi i obu stron. Jest to pozycja maksymalnego napięcia, którą utrzymujemy, przez 2-3 sek. Następnie wykonujemy szybkie przejście do leżenia początkowego i powtarzamy ćwiczenie do drugiej nogi, co daje nam pełne jedno powtórzenie. 2.ćwiczenie. Wykonujemy je analogicznie do pierwszego, z tą tylko różnicą, że ruch jest wykonywany jednocześnie do obu nóg. 3.ćwiczenie. Wykonujemy je analogicznie do pierwszego z tą tylko różnicą, że ręce nie leżą w pozycji początkowej na podłożu wzdłuż tułowia, lecz są przy skroniach , a przytrzymanie w momencie maksymalnego napięcia następuje nie dłońmi, lecz łokciami. 4.ćwiczenie. Wykonujemy je analogicznie do drugiego z tą tylko różnicą, że ręce nadal są na skroniach jak w ćwiczeniu trzecim. 5.ćwiczenie. Wykonujemy je analogicznie do trzeciego tą tylko różnicą, że nie występuje tutaj zatrzymanie w momencie maksymalnego napięcia mięśni, lecz cały sens polega na tym żeby wszystkie skłony wykonać w jak najszybszym czasie (tzw. rowerek). 6.ćwiczenie. Wykonujemy je analogicznie do drugiego z tą tylko różnicą, że nie zginamy nóg w kolanach lecz unosimy nogi do góry całkiem wyprostowane

Gość to ja tez
http://www.sfd.pl/temat144665/ - tu masz link do 6 weidera ja sie nie ograniczam za bardzo chociaz zauwazyłam że jak ćwicze to jakos mniej mam ochote na obżeranie sie.jedyne co to nie jem w ogole od 2 miesiecy jasnego pieczywa a tylko ciemny i tez w małych ilościach.warzywa i owoce zawsze mi ciezko wchodzły ale zauwazyłam że jem ich troszke wiecej. słodycze tez jem cały czas.staram sie nie jesc wieczorami ewentualnie jogurt. pije duzo mleka, herbate z bratka. kawe tylko raz dziennie, wody sie staram ale słabo wychodzi. wax naprawde pomaga.teraz nie wdze zadnej roznicy ale jak miałam zniszczone włosy a wierz mi były one tragiczne to pomogł mi bardzo musze kupic odżywke z keratyną bo te paznokcie to koszmar:(((((( aha jak sie komus nie chce cwiczyc to polecam taniec. normalnie w domu . pare rytmicznych pioesenek i wierzcie mi poczujecie to w miesniach. moim problemem są tez rozszerzone pory....normalnie dziury

Gość mała KaTe
poprawić jakoś - jeszcze nie wiem jak :) - stan moich włosów ujędrnić całe ciałko przestac obgryzać paznokcie zmienić styl ubierania na bardziej dziewczęcyto wzystko

Gość Hajlajteryna
No, no dziewczynki, widzę, że się determinujecie! :) To dobrze! Ja dzisiaj zaczynam jeździć na rowerku stacjonarnym i kręcić :) Tlko nie wiem ile czasu.... może na początek 30 minutek na rowerku i z 15 minut kółkiem?? Co o tym myślicie??

Gość to ja tez
a ja po 6 weidera, kolejny dzien...ale wycisk juz jest jak ćwicze to przeklinam cały świat ale brzuszek nie powiem, z kazdym dniem lepszy...;)))))))))))))) łykam ambitnie capiwvit i wit.b i pije herbate z bratka i najlepsze mama chyba sfinasuje mi fryzjera:))))))))))) przydałoby sie poprawic cere, hcocby koloryt jest taka nieciekawa... macie cos na rozszerzone pory????

Gość Hajlajteryna
ja od kilku dni stosuję brevoxyl- ponoć działa na zaskórniki :) łatwiej się je później usuwa, ale łuszczy się skóra po nim... a capivit jest dobry na skórę??

Gość ja jeszcze dzisiaj
nie cwiczylam, ale wieczorkiem musze sie zmobilizowac. mam do Was dziewczyny pytanie: czy robiac 6 weidera, robicie go tak jak jest to zalecane, bez przerw? bo ja dzisiaj mam juz 21 dzien i nie wyrabiam bez przerw pomiedzy cwiczeniami, no trudno pewnie efekt bedzie slabszy :(

Gość Hajlajteryna
hmm...może i ja szarpnę się na 6 weidera....ale ja tak nienawidzę brzuszków :o Do tego mam wadę klatki piersiowej i mi brzuch na wierzch wywala, chociaż i tak nie mam tłustego zbytnio...

Sory ale czy ty aby nie za duzo chcesz schudnac ? przy takim wzroscie spokojnie wystraczyloby 3.4 kilo a nie 8 49 to juz bedziesz bardzo szcupla zebys tylko nie prezsadzila uwazaj pozdrawiam

Gość Hajlajteryna
HMm....dla mnie 8 kg to MAX , ale jak zobaczę, że dobrze wyglądam to zaprzestanę na mniejszej wadze :) Kiedyś ważyłam 50 i super było

Gość to ja tez
capivit to wit A + E - ja robie sobie co ajkis czas miesieczna kuracje. to ejst lek na poprawienie stanu skóry, włosów itd... nie wiem czy brevoxyl jest dla mnie? nie mam pryszczy , nie liczą c paru przed okresem.mam rozszrzone pory, zaskórniki na nosie...myslicie ze pomoze???

Gość nie wiem co
mozna Ci poradzic na pory.. a probowalas clean&clear na zaskorniki? moze to pomoze.

Gość Beksalalalala
Clean&Clear jest beznadziejny :o Poza tym brevoxyl bardzo wysusza! Achtung!

Gość to ja tez
brevoxyl wysusza..to podziekuje. moim eksperymentem jest jak najmniej kosmetyków bo chyba pzresadziłam z iloscia i czasami jakością. zaczne uzywac zelu o kremu iwostin i maseczki zwezającej pory z erisa.i zobacze czy podziała. a za te wszytskie cliny, garniery to juz podziekuje.