Justynka81 0 Napisano Marzec 22, 2021 Dnia 19.03.2021 o 21:11, Dorka123 napisał: Nie tylko spożywkę mają w dobrych cenach w carrefourze, zwłaszcza w tej promocji Ceny niskie jak dawniej, znajdziecie tam i zabawki, meble, rowery, ja ostatnio trampolinę kupiłam dzieciakom Ja za to zestaw balkonowy - dwa krzesła i stolik. Poza tym posiadam ich aplikację i gazetki zawsze mam pod ręką a także dodatkowe rabaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Marzec 30, 2021 Ja ostatnio często robię zakupy w Carrefour. Teraz nawet mają ogrom promocji , można zobaczyć w sklepie albo w gazetce na ich stronie. Plus za Niskie ceny jak dawniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta03 1 Napisano Kwiecień 2, 2021 Najlepiej poświęcić czas jednego dnia w tygodniu i zrobić duże, zaplanowane zakupy. Warto przeglądać gazetki supermarketów (dostępne tez online) i szukać promocji, po czym robić listy zakupów na poszczególne sklepy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noska92 0 Napisano Kwiecień 11, 2021 Lubię wyszukiwać różne promocje, ale póki co najlepsze trafiają mi się w Carrefourze, ostatnio kupiłam tam nawet kilka fajnych rzeczy do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynka81 0 Napisano Kwiecień 11, 2021 1 godzinę temu, Noska92 napisał: Lubię wyszukiwać różne promocje, ale póki co najlepsze trafiają mi się w Carrefourze, ostatnio kupiłam tam nawet kilka fajnych rzeczy do domu. ja tam jeszcze wrócę do tych krzeseł balkonowych i stolika to z aplikacją można je dostać o 20zł taniej niż bez - więc czasami warto sobie zainstalować takową aplikację - to tak jeśli chodzi o rzeczy do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miotła420 0 Napisano Kwiecień 11, 2021 Ludzie myślą że biedronka jest tania a ..., często okazuje się ze inne sklepy potrafią zaoferować dużo lepsze ceny. Ja radzę rozglądać się za promocjami i nie przywiązywać się do jednego sklepu. B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 Jasne, że tak. W Carrefour dziś byłam i całkiem fajne mają promocje. Mają te gazetki ceny niskie jak dawniej i można całkiem fajne rzeczy upolować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Denis84 4 Napisano Maj 2, 2021 czasem w zabce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noska92 0 Napisano Maj 26, 2021 To w takim razie musze sobie zainstalować ich aplikację bo bywam często w Carrefourze, a aplikacji ich nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halnia 0 Napisano Maj 27, 2021 Jeśli chodzi o spożywkę to najbardziej lubię robić zakupy w Auchan. Różne rzeczy zamawiam na Allegro, a kosmetyki najczęściej na promocji w hebe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Maj 30, 2021 Dnia 26.05.2021 o 20:51, Noska92 napisał: To w takim razie musze sobie zainstalować ich aplikację bo bywam często w Carrefourze, a aplikacji ich nie ma. Na pewno się opłaci bo tak jak patrzę dziś na gazetkę Carrefour ceny niskie jak dawniej i ofertę ze strony to mają z aplikacją - 50% na sporo rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikapp25 Napisano Maj 30, 2021 Najlepiej duże sklepy = większy wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Maj 31, 2021 16 godzin temu, monikapp25 napisał: Najlepiej duże sklepy = większy wybór Wybór jak najbardziej tak ale w niektórych sklepach można się nieźle naciąć na pseudo promocje. Chyba tylko z tych bliskich koło mnie sklepów to tylko w Carrefour się nie zdarzyło. Mają ceny niskie jak dawniej i nie przepłacam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka 0 Napisano Czerwiec 20, 2021 Jak kupujesz w Carrefourze to warto mieć ich aplikację, tam często są dodatkowe rabaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignata 0 Napisano Czerwiec 23, 2021 Dnia 20.06.2021 o 20:59, pestka napisał: Jak kupujesz w Carrefourze to warto mieć ich aplikację, tam często są dodatkowe rabaty. A co to jest za aplikacja? Nie słyszałam o niej wcześniej, a zakupy robię tam często. Na pewno warto przeglądać gazetki, bo super okazje można trafić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Czerwiec 28, 2021 Aplikacja Mój Carrefour. Są z nią dodatkowe zniżki często, a w weekendy zakupy tańsze o 10% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka 0 Napisano Czerwiec 28, 2021 dokładnie, dzięki aplikacji można dorwać dodatkowe zniżki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Czerwiec 29, 2021 Dnia 28.06.2021 o 09:15, Dorka123 napisał: Aplikacja Mój Carrefour. Są z nią dodatkowe zniżki często, a w weekendy zakupy tańsze o 10% Czy te zniżki widać w aplikacji jak wejdziesz czy to na konkretne produkty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The best of 0 Napisano Lipiec 7, 2021 Gorąco polecam ten sklepik https://posciele-alex.pl/ , super towar fajne promocje ,super wysyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noska92 0 Napisano Lipiec 25, 2021 Dnia 29.06.2021 o 21:21, Flanela napisał: Czy te zniżki widać w aplikacji jak wejdziesz czy to na konkretne produkty ? Też jestem ciekawa i pytanie czy tylko na spożywcze artykuły są rabaty w aplikacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Lipiec 31, 2021 Dziewczyny, zniżki widać na etykietach, w gazetkach, aplikacji, a te 10% w weekend jest na całe zakupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Sierpień 1, 2021 Dnia 31.07.2021 o 11:14, Dorka123 napisał: Dziewczyny, zniżki widać na etykietach, w gazetkach, aplikacji, a te 10% w weekend jest na całe zakupy. Na całe zakupy -10% to brzmi całkiem nieźle. Podoba mi się taka opcja. Jak będę teraz w Carrefour to pobiorę sobie tą aplikację. Ona normalnie jest w sklepie play ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elisse00 0 Napisano Sierpień 5, 2021 no ale zależy co spozywkę to biedra, ciuchy różnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Sierpień 19, 2021 Dnia 29.06.2021 o 21:21, Flanela napisał: Czy te zniżki widać w aplikacji jak wejdziesz czy to na konkretne produkty ? Chyba na wszystko, zobacz na stronie. Dodatkowo w sierpniu ta promocja obowiązuje w dowolny dzień tygodnia, wystarczy aktywować kupon w aplikacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalka89 0 Napisano Wrzesień 19, 2021 Też mam aplikację Carrefoura, jest sporo promocji, można dorwać produkty w fajnych cenach więc się opłaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gacek 0 Napisano Październik 3, 2021 Też w Carrefour często robię zakupy. Teraz ma być sporo dodatkowych rabatów w październiku. Nie tylko niskie ceny w gazetce, ale też opcja zyskoteka i dodatkowe w aplikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgiełka091 0 Napisano Październik 6, 2021 Ja uwielbiam zakupy w AnKa Biżuteria, mają świetne ceny i piękną biżuterię, zawsze znajdę coś oryginalnego co ucieszy mnie i moich bliskich. Zjawiskowa biżuteria, świetnie wykonana, na pewno będę stałą klientką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymoteuszBiałek 0 Napisano Październik 14, 2021 Ostatnio kupiliśmy komplet wypoczynkowy w Moderno Meble, świetne nowoczesne meble, myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
queen 0 Napisano Październik 14, 2021 Ja robie raz w tygodniu większe zakupy w Carrefourze bo często tam mogę złapać jakieś super promocje. Uwielbiam tam robić zakupy, bo produkty wg mnie są dużo lepszej jakości niż w innych supermarketach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynka81 0 Napisano Październik 16, 2021 Dnia 14.10.2021 o 18:02, queen napisał: Ja robie raz w tygodniu większe zakupy w Carrefourze bo często tam mogę złapać jakieś super promocje. Uwielbiam tam robić zakupy, bo produkty wg mnie są dużo lepszej jakości niż w innych supermarketach. i na pewno masz aplikację, któa daje Ci dodatkowy rabat. Ja ostatnio nauczyłam się także przeglądać ich wyprzedaże. Nie dalej jak wczoraj kupiłam cebulki tulipanów za 6,99 za kg - dumna jestem jakbym co najmniej 4 w totka trafiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach