Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliaaa

miłosne piosenki

Polecane posty

Gość Dominika333
Jak dla mnie to najlepsze piosenki o milosci ktorych tu jeszcze ne ma to : Rh+ - "Po prostu miłość" Rh+ - "Nadzieja" Piasek - "Sa ludzie sa serca" Happysad - "To koniec" Happysad - "Miłość" Hapyssad - "Jeszcze" Varius Manx - "Piosenka ksieżycowa" Sunrise avenue - "Fairytale gone bad" Metallica - "Nothing else matters" 18 l - "Kilka chwil" Edyta Górniak - "Wielka miłość" Cascada - "Truly, madly, deply" Mówie wam one potrafia trafic

Gość Jol2007
a ja uwielbiam MOON RIVER -Henry Mancini...I kiedys chcialabym ja miec jako pierwsza piosenke:))

Gość Abstrakcja na maxa
Że co??? Cascada - "Truly, madly, deply"??? Jaka Cascada? To piosenka Savage Garden!! I te wycia Andrzejewicz, dziewczyno! Chłopak się wystraszy i sama zostaniesz!

Gość Abstrakcja na maxa
# Angels....................................................Robbie Williams # Anyone Of Us ...........................................Gareth Gates # Bed Of Roses............................................Bon Jovi # Because You Loved Me................................Celine Dion # Bo jesteś ty .............................................Krzysztof Krawczyk # Carrie.....................................................Europe # Chcę tu zostać..........................................Farba # Czekasz na tę jedną chwilę (Wielka miłość)........Seweryn Krajewski # Dance Me To The End Of Love.........................Leonard Cohen # Don't Wanna Miss A Thing..............................Aerosmith # Dziewczyna o perłowych włosach....................Omega # Eternal Flame..............................................The Bangles # Evergreen..................................................Barbra Streisand # Every Breath You Take..................................The Police # Falling In Love With You.................................Elvis Presley # Fascination.................................................Nat King Cole # Feels Like Heaven.........................................Fiction Factory # First Love...................................................Utada Hikaru # From This Monent..........................................Shania Twain # Gitan..........................................................Garou # Heaven........................................................Bryan Adams # How Do I Live................................................LeAnn Rimes # How Deep Is Your Love....................................Bee Gees # Hungry Eyes..................................................Eric Carmen # I Believe I Can Fly............................................R Kelly # I Just Called To Say I Love You............................Stevie Wonder # I'll Stand By You..............................................The Pretenders # I Want To Know What Love Is..............................Foreigner # I Will Always Love You....................................Whitney Houston # Jesteś blisko mnie...........................................Kukulska / Piasek # Jeśli tylko chcesz.............................................Paweł Kukiz / Jan Borysewicz # Kocha się raz...................................................Irena Jarocka # Kocham cię kochanie moje..............................Maanam # Kołysanka........................................................Sumptuastic # Love And Marriage..........................................Frank Sinatra # Love Is All Around............................................Wet Wet Wet # Mały Książę......................................................Kasia Sobczyk # Moje jedyne marzenie......................................Anna Jantar # Moje jedyne marzenie......................................Natalia Kukulska # Mój...................................................................Goya # Niebieska piosenka..........................................Grzegorz Tomczak # Niebo z moich stron..........................................Czerwone Gitary # Noce i dnie.......................................................Halina Kunicka # Nothing Compares 2 U.....................................Sinead O'Connor # Nothing Else Matters........................................Metallica # Nothing's Gonna Change My Love For You.....Glenn Madeiros # Oczarowanie....................................................Zbigniew Wodecki # Piosenka spod welonu.....................................Irena Jarocka # Prócz ciebie nic................................................Kayah / Kiliański # Power Of Love.................................................Jennifer Rush # Right Here Waiting...........................................Richard Marx # Serca dwa........................................................Bayer Full # She's The One.................................................Robbie Williams # Stary walc.........................................................Mieczysław Fogg # Ślubne prezenty...............................................Irena Jarocka # Szukaj mnie......................................................Edyta Geppert # Take My Breath Away......................................Berlin # Time Of My Life................................................Bill Medley / Jennifer Warnes # Truly Madly Deeply..........................................Savage Garden # Tylko mnie kochaj............................................Goya # Unchained Melody............................................Righteous Brothers # Unforgettable....................................................Nat King Cole # When I Fall In Love...........................................Nat King Cole # Weselne preludium...........................................Krzysztof Krawczyk # Without You......................................................Mariah Carey # Wonderful World...............................................Louis Armstrong # Wszystkie chwile................................................Magma # Z kimś takim jak ty.............................................Kindla # Zabiorę cię........................................................Kancelarya # Zakochani.........................................................Natalia Kukulska # Zawsze tam gdzie ty..........................................Lady Pank # Z każdym twym oddechem................................Stachursky

Gość love songs
show me heaven\"Maria Mckee \"YOur song\" Elton John \"Memeories-Barbra Streisand Promise me-Beverly Craven She is like the wing-Patrick Swayze Spanish guitar-Toni Braxton Tears in heaven-Eric Clapton The power of Love-Frenkie goes to Hollywood With or without you-U2 One -U2 Woman in Love-Barbra Streisand Gravity of Love-Enya Richard Marx-Wherever you go Fields of gold-Sting or Eva Cassidy Time after time-Eva Cassidy

Gość Ale błędy
Richard Marx - Right here waiting Memory - Barbra Streisand

Gość love songs
Abstrakcja na maxa...czesto jedna piosenka ma kilku wykonawcow a przedmowczyni bardziej do serca przypadla w wykonaniu Cascada..ja nie lubie obu wersji:))

Gość love songs
ohhh..spieszylam sie...ale wszyscy wiedza o co chodzi...moze nie mam tak dobrej pamieci czy angielskiego jak ty...przepraszam((

Gość Filozofia życia
Tears in heaven się nie nadaje! Może sprawdź tekst, zanim polecisz ją na pierwszy taniec :/

Gość Piasek też błąd
Tytuł NIECIERPLIWI!

Gość love songs
ale to nie jest pierwszy taniec...przeczytaj poczatek tematu a potem komentuj

Gość A może ktos
podesle jakies fajne teledyski :)

Gość Jaaasne love songs
Tyle błędów bo się spieszyłaś... Tytułów nie znasz, nie ściemniaj

Gość love songs
no dobra...przepraszam..tytulow nie znam...

Gość Jaaasne love songs
:) Nie każdy musi :)

Gość love songs
ale wiesz...teraz wszyscy tak obtrzaskani w angielskim i w tytulach piosenek, ze ktos kto nie zna tytulu albo zrobi blad w angielskim jest idiota;)))))))))))))))))))

Gość Jaaasne love songs
Spoko :) Ważne, że Ty nie czujesz się idiotą :) Nie każdy musi być obtrzaskany w angielskim :)

Gość OOOOOOOOOOOO
Jak ktos nie zna angielskiego to zaraz idiota ? Dlaczego, nie rozumiem ? Ja na przyklad uczyłam się języka niemieckiego, francuskiego i rosyjskiego. Znam te języki bardzo dobrze :) ale nic z tego wg ciebie jestem idiotką. ;(

Gość paulusia69
Moje ulubione piosenki o miłosci to: \"Miłowania głodni jak wilcy\"- Alicja Majewska \"Opowiesc\"- Edyta Bartosiewicz \"Truly Madly Deeply\"- Savage Garden \"I will always love you\"- Withney Houston \"Prawie do nieba..\"- Piasek \"W dzień gorącego lata\"-Big Day \"Senny szept\"- Czerwone Gitary \"Is This Love\"-Bob Marley[z tą piosenką wiąże wyjątkowe wspomnienia...;)] \"Stop\"- Sam Brown \"Powiedz ze mnie kochasz\"- Urszula \"Say you, say me..\" -Lionel Richiee \"Unbreak my heart\" -Toni Braxton \"Piekna i rycerz\"-Anita Lipnicka \"Raz jeszcze\"-ISA \"12 moich łez\"- Sylwia Wiśniewska \"Żałuje\"- Ewelina Flinta \"Znalazłam\" ONA \"What\'s love got do with it\" Tina Turner \"Biegnę\"-Harlem \"Żegnaj więc\"-Urszula \"Dni naszego życia\"- Grupa Operacyjna \"Jesteś lekiem na całe zło..\" \"Maj\" Varius Manx \"Moje jedyne marzenie\"- Anna Jantar \"Niebo dla Ciebie\"-Urszula \"Nieśmiały chłopak\"-Gosia Andrzejewicz To i tak nie wszystkie piosenki;)Które są dla mnie w jakis sposób, mniej lub bardziej wazne. Chccialam jeszcze dodac że nie wszystkie piosenki muszą byco szczęsliwej miłosci;)Bo nie zawsze taka sie zdarza...

Gość oLwC
Ja włóaśnie poszukuje takiej piosenki dla chłopaka kóry mi sie podoba i chce mu ja wysłac... piszcie na mojego e-maila a tymczasem najlepsza piosenka miłosna to: -synonim zp-znów mi sie snisz -g.andrzejewicz-lustro -poparazzi-czy zrozumiesz to

Gość AgiSs
perfekcyjna milosc- ich troje otwieram wino-sidney polak "otwieram wino ze swoją dziewczyną..." Dzisiaj mnie kochasz sweet noide "dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz. dzisiaj mnie pragniesz jutro sie wstydzisz... " Widzialem Twoje oczy- Verba Kancelaria- Zabiore Cie "zabiore cie wlasnie tam,gdzie jutra slodki smak, zabiore cie wlasnie tam gdzie slonce dla nas wschodzi , zabiore cie wlasnie tam gdzie wolniej plynie czas.. " Wyrombista!!! muw do mnie tak- G. Andrzejewicz Farba-chce tu zostac MilEgO sLuChAnIa :*

Gość aguska211
To moze ja cos tez dopisze:)) Dana Glover - Thinking Over Richard Marx - Right Here Waiting Extreme - More Than Words Peter Gabriel - Book of Love- boska jest Alphaville - 01 Inside Out Meat Loaf - I Would Do Anything For Love Rod Steward - When I Need you Berlin - Take my Breath Away alphaville - 05 Flame Clouseau - Close Encounters Shakespeare\'s Sisters - Stay - Unchained Melody Richard Marx - Now and Forever - Black - Wonderful Life BRYAN_ADAMS_-_The_Guardian_Soundtrack_-_Never_Let_Go No to tak w skrócie z zagranicznych:))) Pozdrawiam wszystkich

Gość Symb1ote
Romantyczne hmm... seal - loves divine sarah McLachlan - I love you sumptuastic - za jeden uśmiech twój myslovitz - chciałbym umrzeć z miłości enya - braveheart -ścieżka dźwiękowa enya - relaxation enya - now we are free - scieżka dźwiękowa z gladiatora James blunt- cała płyta jest The Best:) i jeśli ktoś lubi coś żywszego i bardzo miłego dla ucha polecam ATB - Extasy ATB -I wanna cry

Gość kaliszaneczka1992
Czesc. Moim zdaniem najpiekniejsze piosenki miłosne tot akie które mają ładne słowa.. takimi piosenkami są...: PWRD-Zawrót głowy Synonim ZP-Znów mi się śnisz Synonim ZP-Dziękuję Rh+ - po prostu miłość hehe a na koniec dodam Akcent-French kiss :P

Gość Bóg muzyki
Lichen & Matex - Cry ta muza wyjdzie dopiero w 2010r ale o ja pierdole. to jest bbbbbbbboooooooooommmmmmbbbbbbbaaaaaaaaaaa gatunek to Trance Ambient wszyscy sie traca a co do muzy ktora juz byla i jest to all4one - I swerr albo dj Sammy - heaven 911 sa nice

Gość zania11111
o to moje ulubione piosenki milosne: -zawsze bede kochal cie - rh+ poprostu miłosc -magiczne słowa -niesmialy chlopak -bylas serca biciem - mamy siebie -Kilka chwil - spokojnie - kochaj mnie -widzialem twoje oczy - mlode wilki (1-4) - sluchaj skarbie!:]

Gość Englein
Piosenki które ja proponuje to: Goya-Chodź pomaluj mój świat Goya-Tylko mnie kochaj Kasia Stankiewicz-Jestem tylko Twoja Kasia Cerekwicka-Zostań Gosia Andrzejewicz-Kiedy kochasz Gosia Andrzejewicz-Kocham Cię Gosia Andrzejewicz-Mów do mnie jeszcze Gosia Andrzejewicz-Wielbicielka Gosia Andrzejewicz-Miłość Gosia Andrzejewicz-Nieśmiały chłopak pozdrawiam P.S. mojemu chłopakowi teksty piosenek się podobały :)