Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana jak cholera

POWIEDZCIE MI JAK SAMEMU ZROBIC PUDER FLUID KOREKTOR CZY COS TAKIEGO

Polecane posty

OTOZ MAM PROBLEM NIEDLUGO BEDE JECHAC NA WIGILIE DO BABCI NIESTETY WCZORAJ SIE STRASZNIE POWYCISKALAM ( A BYLO TAK DOBRZE :( NO I DZISIAJ NAWET NIE MAM CZYM TEGO ZAKRYC NIE MOGE ISC DO SKLEPU BO TEZ SIE WSTYDZE I NIE WIEM CO ROBIC NIE MAM KOREKTORA ANI NICZEGO CZYM MOGLABY TO ZAKRYC CZYTALAM KIEDYS TUTAJ NA FORUM O TYM ZE DZIEWCZYNY SAME SOBIE ROBIA PUDER BYLOBY DOBRZE GDYBY CHOCIAZ TROSZECZKE TO ZAKRYC BEDE WDZIECZNA JESLI KTOS POMOZE A TYMCZASEM IDE PLAKAC DALEJ :(

Gość a wieccc
chyba Ci nie pomoge bo niewiem jak domowo zrobic puder, ale sadze ze powinnas jednak wybrac sie do tego sklepu.:( Nie zalamuj si eniech pryszcze nie zniszcza CI swiat!!

chodzi o to ze ja pryszczy jako takich nie mam tyle ze wczoraj sie wzielam za wagry bylo ich kilka ale teraz wygladam jak....koszmarnie wszedzie pelno strupow czerwone place i nie wiem jak ja mam sie ludziom pokazac i co zrobic zeby to zginelo zanim wroce do szkoly zeby nie bylo sladow do sklepu nei pojde za nic w swiecie nie wiem co robic chce mis ei ryczec i wszysctko przez to ze bak mi silnej woli :( sama do tego doprowadzilam a kurcze juz tyle tygodni nie dotykalam twarzy :(

prosze niech ktos pomoze :(

Gość to niech ktos
z Twoich znajomych skoczy do sklepu, jakas przyjaciolka, siostra, mama...

mowilam wam ze wykluczam pojscie do sklepu gdyby ktos mogl isc do sklepu to bym tu nie pisala dalej czekam na odpowiedz :(

Gość Malenstwo22
Zrob sobie taka parowke, do tego wystarczy miska, recznik i goraca woda, czerwone plamki Ci raczej nie zejda, ale nie bedziesz opuchnieta a slady stana sie troszeczke mniejsze. jesli chodzi o slady po wyciskaniu, moze poszukaj jakiegos cielistego ciania do powiek w domku, zeby tymczasowo przykryc przebarwienia i szybko skoczyc do sklepu! powodzenia!

Gość zeby samemu zrobic puder
musisz miec krem, make ziemniaczana i jaka glinke kolorowa, tzn czerwona, w co watpie, wiec jazda do sklepu, zaloz ciemne okulary to Cie nie poznaja