Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salomea78

wrozka prawde ci powie

Polecane posty

na pewno się do każdej z was odezwę tylko proszę o cierpliwość po prostu się nie wyrabiam poza tym nie mogę cały dzień tylko w kartach siedzieć zatem proszę o wyrozumiałość i cierpliwość na pewno się odezwę Pozdrawiam tych którzy obdarzyli mnie zaufaniem :)

Popiwka przeczytałam od Ciebie maila przed chwila i prosze nie gniewaj się ale dziś na pewno Ci tego nie zrobię poruszyłaś wiele kwestii nad którymi będzie trzeba trochę dłużej posiedzieć niż zwykle dlatego jutro się tym zajmę tak aby było to zrobione porządnie a nie na odwał mam nadzieje , że rozumiesz. Dziś zrobiłam juz 5 wróżb i nie mam sił na kolejne a to wyczerpuje bo trzeba umiec przeanalizować wszystkie karty które się pokazują i umieć je trafnie zinterpretować i z tego co widze , jesteście zadowolone zatem jesli mam nadal być wydajna pzowólcie mi to zrobić w moim tempie :)

agencie CIA chyba sobie popytam wyroczni co z Ciebie za gagatek skoro mnie obrażasz ;) może jakas mała klątwa w ramach odwetu hihihi

Gość orbitka_
czy facet który mówi ze jestesmy tylko przyjaciólmi czuje do mnie cos więcej ??

wow ta u gory to byla setna odpowiedz na twoj topik,za to sie Prosecco napije :)

popularność rośnie tylko że pewnego dnia baterie mi wysiądą hehe ale ciesze się , że moge pomóc

Gość Niepewna siebie 25-latka
Do Jolcia 26 Pozwól że i ja będę jedną z wielu proszących o wróżbę 🌻 Mój emai warchlaczek22@o2.pl Zależy mi na tym ponieważ jestem teraz w dosyć nieciekawej i pełnej obaw sytuacji związanej z pracą i studiami. Oprócz tego od jakiegoś czasu gnębi mnie myśl czy mój obecny związek ma w ogóle przed sobą jakąś przyszłość czy może to wszystko co jest teraz nie jest przypadkiem tylko dla wygody ?

Nie jest dla mnie aż tak ważne czy odpowiesz dziś, jutro, pojutrze czy po pojutrze... Ważne byś w ogóle odpowiedziała, oczywiście wtedy kiedy Ci czas pozwoli. Mam nadzieje że dostanę odp. :)

odezwę się na pewno już mam cię zapisaną jesteś 7 w oczekiwaniu na mojego pierwszego maila a jeszcze mam 3 dziewczyny które czekają więc troszkę to potrwa ale myślę , że się opłaci :)

Cieszę się bardzo. Będę czekać na pewno :)

no dziewczyny jeszcze tylko dwie żebym miała komplet 10 osób i dopóki im nie powróżę nie biore więcej chętnych , napiszę wam jak juz będę mogła przyjąc kolejne zamówienia

Gość ojjj
Jolcia ale pisz na forum komu już wysłałaś;) jesteś wspaniała jak dobrze że, są jeszcze ludzie tacy jak Ty :**

nie będę pisać komu bo sie pogubię bo ja robię wróżbę ale potem jeszcze dodatkowo są pytania więc to się wszystko opóźnia bo ale musze dziewczynom pomóc jak maja dodatkowe pytania dlatego na razie utknęłam w miejscu nie hccę więcej niż 10 kolejnych bo się nie wyrobię a jeszcze 3 dziewczyny czekają na wróżbę od kilku dni i kilka do których wysłałam na odpowiedzi na dodatkowe , hehe jestem bezrobotna a nie mam na nic czasu ostatnio ;) ale lubię to robić mam przynajmniej zajęcie

Gość ojjj
no jasne rozumiem ;) głupio wymyśliłam, mam nadzieje że się nie obrazisz, bo ja czekam na odp. na pytanie dodatkowe ;) iiiii bedę czekała aż dojdzie ;) a teraz mykaj spać Jolcia musisz się wyspać;) życze słodkich snów Agnieszka

Gość ojjj
noooo.... własnie marsz do łóżka ;) i lulu trzeba się wyspac żeby jutro być wypoczętym i zdrowym ;) buziaki

a może tak ktoś mi powróży co? bo ja sobie nie mogę :( nie wolno samemu sobie wróżyć a ciekawi mnie moja przyszłośc no i moze ta miłość wzajemna w końcu się trafi - Popiwka dzięki za pomoc moze skorzystam ale dam ci znać Acha miałam iść spac papapa

jolcia jesteś tam jeszcze proszę...odezwij się!!! chodzi o to ze jestem teraz z chlopakiem,jestem naprawdę szczesliwa...ale nie moge byc szczesliwa do konca bo boję sie ze on mnie zostawi:(:(:( mam za sobą wiele rozczarowan, wiele męzczyzn mnie wykorzystalo...ten jest spokojny, opanowany , bierze ale i daje w zamian...tylko ja ciągle się obawiam ze ze mną nikt nie zechce byc na stale, do konca...proszę powroz mi...choc bardzo się boję...ze ty tez to potwierdzisz...ale czy on mniekiedys zostawi? :( czy jest ze mną szczesliwy? widze ze tak,tylko czy ja nie zadręcze go tymi ciąglymi pytaniami czy jest pewnien,czy na pewno mnie kocha..czy nie wolalby np. baski, kryski......nie wiem po co to robię,to jakies chore:( chce wiedziec co ty mi powiesz...odezwij się, poradz...proszę...choc przyznam ze cholernie się boję..:( pozdrawiam:)

Gość skoro się boisz
na pewno cię zostawi.

tu jest nawet moj topik, ktory niedawno stworzylam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3166545 zachowuje sie jak wariatka:O boże, nie wiem czemu tak panikuje:O jestem zazenowana swoim wlasnym zachowaniem...:O myslę ze będzie wszystko ok:) ze jakos sobie razem poradzimy:) nawet chcielibysmy zamieszkac razem:) fajnie by bylo...tylko ze ja się boję ze on mnie zostawi:O:( co moze sie przeciez zdarzyc nawet w najlepszych związkach i wcale nikt nie musi tego przewidziec.... no wlasnie chcialabym jeszcze zapytac czy decyzja o wspolnym zamieszkaniu jest sluszna...?????? oczywiscie nie juz...najwczesniej za kilka miesięcy..