Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salomea78

wrozka prawde ci powie

Polecane posty

Gość niepewna siebie 25-latka
Hej Jolu tu Warchlaczek 22 W piątek miałam dostać wróżbę od Ciebie ale napisałaś w poście że list ode mnie nie może się odworzyć. W piątek około 23 wysłałam do Ciebie ponownie kopie mojego listu z pytaniami ale do dziś nie wiem czy w ogóle dotarł tym bardziej że dalej nie wiadomo czy Twoja poczta już działa czy nie. W sumie to tu na tym topiku nie wiele się dowiedziałam Rozumiem że pewnie nie masz ostatnio czasu i dlatego tak jest. Trudno, będę czekać dalej :I Choć przyznaję że zazdroszczę tym którzy równo ze mną czekali a wróżbę dostali :( Wiem że masz życie prywatne a kafeteria to tylko pewnie chwilowa odkocznia od problemów w życiu realnym dlatego rozumiem.

niestety nadal mam problem z pocztą warchlaczku odpisze spokojnie bestio 25 również ale z pozostałymi nie wiem jak to będzie pomimo mych próśb nadal się zgłaszaliście a ja po prostu nie wyrobię się a nie chcę również codziennie rozkładać kart bo to ma swe skutki uboczne na moją osobę potem tu jest was juz ponad 20 a dodatkowo dajecie mego maila swym znajomym i dlatego skrzynka pewnie nie wytrzymała Pozdrawiam

Gość diptrok
ok jolciu...wiem już wszystko...będę cierpliwa...dziękuję 👄

Jolciu nie odpisałaś na moje pytanie:( czy mam wysłać do Ciebie jakiegoś maila z pytaniem i datą urodzin? :o czy potrzebne Ci takie wiadomości do rozłożenia kart, czy możesz powróżyć ogólnie co mnie czeka? ;) Ja się jeszcze załapałam w kolejce, więc cierpliwie czekam na Twoją wróżbę ;) pozdrawiam!

podciągam topik ;) Jolciu nadal masz problem z pocztą, czy o nas zapomniałaś? :( Załapałam się na Twoją listę ;) a wrożby jak nie ma, tak nie ma :(

Ciekawe czy tez zalapalam sie na liste. Pytalam jakis czas temu-co potrzebne do wrozby...pozostalo bez odpowiedzi...wiec chyba sie nie zalapalam :/

ja się załapałam na listę ale wróżby nie otrzymałam :(

mam kłopoty z komputerem jest w serwisie dlatego się nie odzywam teraz korzystam z udług kafejki internetowej jednakże jeśli nie wysłałam do kogoś pierwszego maila a zasadami to raczej mało prawdopodobne bym szybko się odezwała

A to ja juz podziekuje...czekam od 9 stycznia na tego pierwszego maila...hmmm. Metoda wybiorcza???

Gość samotnaaaa
Jolciu 26 czy moge liczyć na wróżbę nA MAILA? MOŻESZ SWÓJ PODAĆ ADRESS EMAIL na forum ?

sun_ny a prosze bardzo trzeba uważnie czytać moje posty skoro pisałam że nie przyjmuję wpisów a nadal to robiliście to pretensje nie do mnie tez mam swoje życie a skrzynka nadal mi nie działa bo zostala przeciążona

Jolcia...pretensji nie mam zadnych. Zreszta nie wysylalam maila bo nie mam Twojego adresu. Wiec wybacz, nie moja wina jest Twoje przeciazenie skrzynki... Zakonczylas rzekome \"przyjmowanie\" za moim wpisem...wiec jak dla mnie to metoda wybiorcza. Troche niejasna ale ok, bywa...

Gość Adraa
to ja adrianna 22.12.1989 gdynia godz.10.50 chodiz mi o kariere i zdrowie dodam z ejestem niesmiala i moja pasja jest projektowanie mody :) prosze o odpowiedz:)

Gość Adraa
a mail to adrzuk@wp.pl :)

Gość beee
Jolcia 26=> co z Twoim życiem ? z Twoimi sprawami ? mam wrażenie że Ty również potrzebujesz wsparcia innych... Ty nie musisz sobie wróżyć aby poznać przyszłość , Ty przecież to czujesz, masz intuicję , wykorzystaj ją do rozwiąywania swoich problemów....

Gość tu niepewna siebie 25-latka
czyli warchlaczek22 a ja pewnie będę czekać aż do skutku. A co mi tam.. :) Pozdrowiam Jolcie. Buziaki 👄 Jak kiedyś kompik Ci będzie działał i będziesz na siłach wróżyć oraz będziesz dysponować wolnym czasem to może będę mieć szczęście któregoś dnia dostać wróżbę. Darmowa wróżba i to dla obcych to naprawdę wielka życzliwość więc nie boczcie się i nie strojcie fochów. Nie mamy prawa niczego od niej wymagać.

koło 18-stej odebrałam komputer także mogę na spokojnie sprawdzić co i jak dziękuję za wyrozumiałość i wsparcie co niektórych osób -Sylwio i Gosiu wysłałam wam przed chwilą maila Pozdrawiam

Gość tu niepewna siebie 25-latka
Jolu dostałam od Ciebie maila. Mogłam w sumie na niego odpowiedzieć ale nie chcę dodatkowo zapełniac Ci skrzynki więc odpowiedam tutaj. Nic się nie dzieje. Rozumiem że masz obowiązki dlatego nie złoszczę się ani nic z tych rzeczy. Fajnie że napisałaś mailika co się z Tobą dzieje i w ogóle :) Wyglądasz na osobę która stara się być jak najbardziej w porządku i ja to cenię. Mi nic to w sumie nie przeszkadza że wróżbę dostanę później bo przecież nie jest to jakaś pilna rzecz tylko raczej zaspokojenie naszej zwykłej ludzkiej ciekawości, wiec nie czuj się głupio. Jak będziesz mieć czas to rozłożysz karty, a jesli nie to, jakoś to przeżyję :) Pozdrawiam

Gość andziol
chciałabym wiedzieć czy powrózyłaś mi i odpiszesz na mojego meila jak nie to trudno ............chce wiedzieć aby pózniej juz nie wchodzić 100 razy na ten topik bo to nie ma sensu

Gość do kitu wróżka

Gość niepewna siebie 25-latka
Jolu doszła do mnie nareszcie tyle wyczekiwana wróżba!!! Dziękuję za wszystko! Zostawiłam Ci wiadomości i na GG i na mailu. Pozdrawiam gorąco! 🌻

jolciu możęsz mi przesłać mi tego maila z zasadami, jeżeli ci skrzynka nie padła? plliiiiiiiiiiiiiiiiisss!!!!!!!!