Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salomea78

wrozka prawde ci powie

Polecane posty

dobra nie wiem czy jestes jeszcze na forum ale jak tak to podaje ci na wszelki wielki mojego maila: klincus@tlen.pl

nie odpowiadam na razie na reszte maili - za dużo tego było i jest w zapasie wielokrotnie prosiłam o nie pisanie do momentu aż dam znać, że będę w stanie odpowiedzieć ale bez skutku - teraz pewnie wszyscy będziecie na mnie wyzywać ale ...jakoś to przeżyję a za dużo się dzieje teraz w mym życiu abym mogła się poświęcić dla społeczności

oki,to w takim razie mam do Ciebie pytanko.Czy jest sens iść do \'zawodowca\"postawić sobie tarota? Czy to tylko pic na wodę??

ja myślę, że najlepiej jeśli odopwie tobie ktoś komu położyłam karty niech sami stwierdzą czy warto czy nie , jeśli ja Tobie odpowiem to możesz uznać to za mało wiarygodną odpowiedź :)

powiedz,proszę,mam zamiar się wybrać na tarota,ale zastanawiam się,czy to nie pic na wodę

nie robiłabym tego gdybym w to nie wierzyła ale tak jak wyżej napisałam niech się podzielą opinią osoby którym powróżyłam , sama zdecydujesz - ja robię to bez żadnych korzyści finansowych nie wiem jak wróżą osoby za pieniądze czy są wiarygodni czy robią to bo maja dar czy tylko dla kasy najlepiej porozmawiaj z kims znajomym może ktoś był u jakiejś wróżki i ci ja poleci

Gość kwiatuszek BBB
i co nadal czekam

Gość niepewna siebie 25-latka
Oj to bardzo dziwne Jolu że nie doszła do Ciebie moja wiadomośc na GG, bo wiem na pewno że ją wysyłałam, ale numer Twój mam zapisany więc moze następnym razem jak Cię zobaczę na dostępnym to się wtedy odezwę. Choć rzadko bywam na GG. Inna sprawa że GG czasami szwankuje i zdarza się że coś nie dochodzi. Co do tematu wróżby i pytania tego czy warto to ciężko mi na to odpowiedzieć. To chyba zależy kto czego oczekuje i czy dostaje to czego oczekuje. Jeden powie że warto inny że nie. A ja nie wiem. Chciałam po prostu zaspokoić swoją ciekawość bo jak każdy człowiek miewam swoje rozterki. Może oczekiwałam jakiegoś uspokojenia mnie co do mojej przyszłości. Natomiast wróżba wyszła dość nieoczekiwana i do spokoju wewnętrznego w kwestii zycia uczuciowego to chyba jednak mi daleko :D

Gość ciekawa26.
czy bywasz jeszcze gdzies tu w poblizu jolcia?przydalabys sie ...

Gość flyme
powiedz mi prosze czy ja juz znam swojego meza, a jesli tak to podaj mi jakis szczegol, abym wiedziala kto to jest. Bardzo prosze i bardzo dziekuje... 10 01 1972 A

Gość wangrafka
Jolcia gdzie jesteś? Odezwij się jesteś mi potrzebna!!!

Gość asiuncia z wawy
Co bedzie z moja przyszloscia?

Gość gość
Tak, Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl to naprawdę dobra wróżka. Jedna z niewielu prawdziwych wróżek do których możesz zadzwonić. Jak dla mnie najlepsza.

Gość gość
Wróżka Diana (z wrozkadiana.pl) postawiła mi karty Tarota jakieś pare tygodni temu i spojrzala w moją przyszlosc, która teraz staje się rzeczywistoscia!!! Wiedząc, czego mogę się spodziewać, jestem dużo spokojniejszy.