Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salomea78

wrozka prawde ci powie

Polecane posty

Gość droga wróżko
powróżysz wszystkim osobom, które wpisały się wczoraj i dzisiaj??

Gość dziękujemy
dziękujemy Wrózko!

Gość czekoladowa
Jolciu, dziekuje Ci bardzo za wykonana wrozbe :* Mam nadzieje, ze dzieki Twojej pomocy w koncu uda mi sie "wyjsc na prosta" ;) Teraz czekam na odpowiedz na pytania dodatkowe, bo ciekawosc ludzka nie zna granic i takie pytania oczywiscie sie pojawily. Pozdrawiam :) A wy, forumowiczki, czekajcie spokojnie na odzew Jolci, bo naprawde warto :)

Gość wiemze marudzimy
ale jak Ci idzie Jolcia 26??

przyznam , że dość ciężko ale wywiążę się na pewno przynajmniej wróżąc innym zapominam o swych rozterkach i smutkach Pozdrawiam i cierpliwości dotrę do każdej z was

Gość slawkaa
Jolciu mamy nadzieje, że u Ciebie już się unormowały wszystkie sprawy osobiste i te inne!! Trzymamy kciuki :)

Gość Ania-ss
A ja też poproszę anias8@poczta.fm Dzięki i Pozdrawiam

Gość martkaaa
a co tu tak pusto? wena wróżce sie skończyła?

Gość Niepewna siebie 25-latka
a ja cały czas cierpliwie czekam. Mam nadzieje że Jolcia o mnie nie zapomni. Dostałam już mailik z zapytaniem o imie i date urodzenia. Odpisałam i teraz czekam, czekam... Mam nadzieje że mój mail z imieniem, datą ur. i pytaniami doszedł.

Gość ja też dostałam
juz przed świątami, ale Jola chyba zajeta jest i jeszcze nie dostałam odpowiedzi, ale to nic poczekam. Tak właśnie patrze i jesteś zaraz po mnie z prośbą o wróżbę 25-latko:)

wszystkie maile dotarły , odezwę się na pewno , troszkę mi się ostatnio życie pokomplikowało więc bądźcie cierpliwe zbiorę siły to odpiszę

Gość Niepewna siebie 25-latka
Fajnie Jolcia że się do nas odezwałaś :) Uspokoiłaś mnie. I ta osoba co jest przede mną w kolejce również ;)

nie martwcie się zawsze staram się dotrzymać danego słowa, nie wiem tylko czy zdołam odpisać tym osobom do których nie wysłałam pierwszego maila ale może...zależy od tego czy mi sie polepszy i czy podołam

A ja wytrwale czekam na pierwszego maila, 3 razy dziennie sprawdzam poczte z nutką nadziei, że może tym razem mi się uda i niestety za kazdym razem ze smutkiem na twarzy muszę się wylogować:( Jolcia jak by co to przypominam swój adres: zabusia7@op.pl

Jolcia26 czy mozna wyslac maila w sprawie wrozby czy jeszcze poczekac?? I co wyslac w pierwszym mailu-zeby Ci czasu troche oszczedzic?? Imie, miejsce i date urodzenia, pytanie-cos oprocz tego?? Pozdrawiam serdecznie :-)

właśnie jolcia napisałaś mi maila a teraz chciałabym się tak ogólnie dowiedzieć o sobie, bez konkretnych pytań, można tak ? :)

przepraszam Pana powiem Panu jak ma Pan na imię. no gadaj Pani wróżko ! Edward masz Pan. a ha ha ha gówno prawda mam na imie Józek. aaa to sie wszystko zgadza prosze Pana - odpowiada wróżka. pana imię Edward to po naszemu Józef.

Gość Sama sama
nie dostałam Zadnego maila ;( sofi40@o2.pl

1. Czy dam radę spłacić duży kredyt zaciągnięty na dom. 2.Czy będę miała 2 dziecko.

Gość Noise
Jolciu - potrzebuję wróżby jak nigdy dotąd mój email manti_am@o2.pl Dziękuję 🌻

w tym tygodniu odpiszę do : dusia..., ana25...,twierdza....,nastolatka87...,warchlaczek22...,mangusta...,dobrosława... to osoby które bardzo długo czekają Przepraszam, że aż tak długo w tym tygodniu do was odpiszę

Gość ana25
dzieki jolciu że nie zapomniałaś:) będę czekać z niecierpliwością pozdrawiam i ściskam Cię mocno

Gość moniszonek
to ja też się przypomnę i czekam na email :) monique553@wp.pl

spoko Jolcia rozumiemy w koncu Twoje zycie prywatne jest wazniejsze dla Ciebie niz jakies tam forum i nie mowie tu ironia to calkowicie normalne. czyli jesli np. poswiecasz jeden dzien na jedna osobe to ja mam sie spodziewac w sobote wrozby tak?? pytam tak orientacyjnie zeby do poczty nie zagladac jak wariat :) ppzdrawiam goraco 🖐️

aha Jolcia moj mail to Mangusta_18@o2.pl mowie tak w razie bo przy wiemnianiu mnie wyzej nie wiem czy pisalas adresami mail czy nickami z forum :)

Gość monalisasmile12345
pamietasz o mnie ja podalam swoj maila n 5 stronie tego tematu?? jesli znajdziesz czas to tez bym prosila , ale mi sie az tak bardzo nie spieszy:)))) jestem cierliwa , fajnie przyjamnij jaks zaleta:)))) pozdrawiam moj e-mail tak dla przypomnienia monalisasmile@o2.pl

Gość noise
Jolciu - niesmiało się przypominam 🌻 mój email manti_am@o2.pl Jakie dane potrzeba do wróżby?