Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady in PINK

zaskorniki -the end

Polecane posty

Gość lady in PINK

hej! co polecacie aby pozbyc sie tych upiornych ,,czarnuchow,, ;( ? normaderm vichy i kosmetyczka odpadaja -nic nie pomoglo :(

Gość a co polecacie
na pekające naczynka, bo czerwienię się na zimnie, gdy jest ciepło i mam czarne wągry na nosie?

Gość a co polecacie
jak pójdę do kosmetyczki to co Ona mi poradzi? będzie wyduszała te wągry czy robiła maseczki itp? Nie znam się więc pytam. Aha i ile mniej więcej bierze kosmetyczka i na czym polega wizyta u kosmetyczki? I co zrobić z wypryskami na dekoldzie? Tez je usunie?

a co polecacie- jestem zwolenniczką raczej wizyt u dermatologa niż u kosmetyczki... jeżeli masz duże problemy to radzę się udać i nie eksperymentować. no i picie dużej ilości wody mineralnej naturalnie pomaga na wszelkie niedoskonałości cery. trzeba oczyszczać organizm.powodzenia! :)

Gość a co polecacie
a co dermatolog mi pomoże? i jak nie czerwienić się? mam bardzo wrażliwą skórę, wychodzę na dwór i już jestem czerwona :-( 😭

może potrzebny jest jakiś środek farmakologiczny... kosmetyki nie zawsze pomagają, z własnego doświadczenia wiem, że czasami tylko szkodzą...

cześć z doświadczenia powiem że kosmetyczka zrobi Ci "parówkę" ,czyli woda będzie parować co spowoduje rozszerzenie porów. później oczyści Ci twarz z zaskórników. położy maseczki,krem. jęsli to dobra kosmetyzka to buzia będzie zaczerwieniona ze 2-3 dni. po około 5 tyg. wizytę trzeba powtórzyc jesli dojrzewasz i nadal hormony w Tobie buzują. no i tak w kółko :/ zaskórniki będą tworzyć się na Twej twarzy póki organizm się nie uspokoi. trzeba po prostu często oczyszczać twrz żelami (czasem z granulkami) by pory się nie zatykały. polecam żel Vichy Normaderm i krem z tej samej serii. zero świecenia. świetnie matuje i goi krostki :)

Gość a co polecacie
drogi jest żel Vichy Normaderm i krem z tej samej serii? a co na czerwienienie się?