Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 CZY TO NORMALNE

Jestem zbyt mokra....

Polecane posty

Go艣膰 CZY TO NORMALNE

Moja "myszka" jest zbyt mocno nawil偶ona... Chlopak mnie tylko pocaluje,a ja jestem niesamowicie mokra... Jak mnie "tam" dotyka, to czuje 偶e mi wszystko wyp艂ywa... Raz w trakcie seksu chyba delikatnie popuscilam mocz... Moje wk艂adki do majtek, te偶 sa strasznie wilgotne.... Co zrobi膰? Faceci lubicie bardzo, bardzo mokre???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie przejmuj si臋
to jest podniecaj膮ce a poza tym nie bedziesz mia艂a problem贸w z otarciami i obojgu b臋dzie przyjemniej, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to musi by膰 fajne uczucie
:D mnie by baaardzo podnieca艂o gdybym pie艣ci艂 dziewczyn臋 i m贸g艂 patrze膰 jak na jej majteczkach pojawia si臋 i ro艣nie wilgotna plamka ;) tak偶e chyba nie masz si臋 czym martwi膰! w drug膮 stron臋 by艂by problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to musi by膰 fajne uczucie
a to ju偶 inna sprawa 偶e si臋 w ko艅cu nie uprawia seksu ca艂y czas (a szkoda :P) w ka偶dym razie my艣l臋 偶e faceci lubi膮 "bardzo, bardzo mokre" a czy Tw贸j ch艂opak to lubi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CZY TO NORMALNE
Ale ja nawet jak nie uprawiam seksu jestem dosyc mokra... Wkladka jest mokra, przesi膮kni臋ta....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdasdasd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bibik
hmm ,moze masz up艂awy, powinnas isc do ginekologa. Ja tez jestem bardzo mokra w czasei pieszczot, wystarczy pocalunek,a ja juz ton臋 , czasem jest mi g艂upio z tego powodu, baaardzo szybko sie podniecam,czasem wystarczy tylko spojrzenie mojego ukochanego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bibik
aha,zapomnialam dodac,ze mojego m臋偶czyzne niesamowicie to podnieca, nawilzona cipka jest bardzo podniecaj膮ca, ale jesli ty caly czas jestes mokra,to na pewno up艂awy,a le nie martw sie-idz do ginekologa ,przepisze ci jakies masci i problem szybko minie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona nie on
To prawda idz do ginekologa.Ja tez kiedys tak mialam.Bylam bardzo mokra.Niestety okazalo sie, ze to nadzerka szyyjki macicy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sssssssssss

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CZY TO NORMALNE
Bylam u lekarza, jestem zdrowa.... Mo偶e taka moja fizjologia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy ty aby nie szukasz
rozg艂osu??? pampersa za艂贸偶:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sssssssssssssssssssssssssss
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wetlook
ja lubie jak dziewczyna ma mokro, to jest dobry objaw!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katrusia
spokojnie dziewzcyno . Ja tez bez sexu mam od razu mokro i wkladka prawie przesiaka..wystarczy pocalunek a juz jestem cala nawilzona.Moja partnerka to uwielbia (jestem les) z tego co wiem facetow to tez bardzo podnieca wiec glowa do gory wwsio ok!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAJACA TEN SAM PROBLEMMM
do CZY TO NORMALNE>>moja droga ja mam ten sam problem...naweet poca艂unek doprowadza mnie do tyego,ze ton臋 ;-) ca艂y czas musze miec wk艂adk臋 i r贸wniez czuje z tego powodu dyskomfort,czasami nawet wk艂adka nie wystarcza :-( czuje sie z tym okropnie :-/ kochane kobietki moze faktycznie ja powinnam pojsc do lekarza??? ale ja nie mam ca艂y czas mokro,tylko jak sie podniece :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez obaw
ja tez tak mam "tone" ;-) i lekarka powiedzia艂a mi cyt: " powina sie Pani cieszyc mezczyzni lubia mokre kobiety"...takze jak wykluczone sa infekcje to czym sie przejmowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katrusia
Bez obaw mi lekaz rowniez powiedzial ze tego powodu powinnam sie cieszyc.bo nie jestem narazona na zadne podraznienia no i ze faceci to kochaja ;] wiec nie wiem gdzie dzirewczyny widzicie w tym problem ;]

Udost臋pnij ten post

wstydz臋 sie tego,ze musze zawsze wk艂adki :-( i to mnie krempuje strasznie... ostatnio by艂o tak,ze wk艂膮dka przesiak艂a :-( dobrze,ze zauwazy艂am to wczesniej od faceta :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez obaw
ja tez zak艂adam wk艂adke i czesto ja zmieniam bo niewiele mi trzeba ;-)))))) hm i nie wiedze w tym problemu, wole to niz byc sucha jak wi贸r!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez obaw
zastanawiam sie czy ty przypadkiem nie prowokujesz tych odpowiedzi a w sumie dobrze wiesz ze to nie problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wilgotna cipka
ja tez tak mam duzo wilgoci i jestem przy tym bardzo namietna i motylka tez mam czy to jakas zalezno艣膰 ?? faceci uwielbiaja sie ze mna kochac ahh i ja lubie ta swoja wspania艂膮 ciep艂膮 pachn膮c膮 wilgo膰!!!! za艂ozymy klub ?.. ;-)

Udost臋pnij ten post

do bez obaw >>> oczywi艣cie,ze nie prowokuje ... krempuje mnie to bardzo,a tu na forum jestem anonimowa i moge o tym pisac hehehe pozdrawiam wszystkie wilgotne kobietki :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mia艂am kiedy艣 taki problem
hmmm..... wiesz chyba, 偶e noszenie wk艂adek powoduj臋 w jakim艣 stopniu, 偶e jestes mokra? i wtedy nosisz wk艂adki? takie zamkni臋te ko艂o. wiem, 偶e to trudne, szczeg贸lnie zim膮 przestac nosi膰 ot tak wk艂adki, wi臋c jak b臋dzie cieplej to spr贸buj nosi膰 je rzadziej - na pocz膮tek w domu, raz na jaki艣 czas mo偶e jak do sklepu czy co艣 takiego... mi pomog艂o, no i jeszcze fakt, 偶e jak pozna艂am obecnego faceta to si臋 wstydzi艂am nosi膰 wk艂adki, wi臋c jak sz艂am do niego to z nich rezygnowa艂am :) stopniowo Ci si臋 uda, tak s膮dz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka_jedna_
dziewczyny nie tylko wy sie z tym borykacie,ja r贸wniez jestem bardzo wilgotna i podobnie jak MAJACA TEN SAM PROBLEMMM wk艂adka mi przemieka :-( czuje caly czas dyskomfort :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Personalus
Nie tylko dziewczyny maja ten problem. Ja jako facet jak sie podniece, to tez mi sie bokserki mokre robia ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najgorszy
jest dyskomfort czy moja wkladka nie przesiaknie,a przeciez podczas pieszczot nie bede lata艂a do 艂azienki zmieniac wk艂adki :-(

Udost臋pnij ten post

Na bycie \"zbyt mokr膮\" jest jedna rada - zacz膮膰 bra膰 pigu艂ki ;) :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez to mam................
ja sie nie podniecam przy samym pocalunku, raczej powoli ale jak juz sie podniece to zazwyczaj jestem strasznie mokra i wydaje mi sie, ze przeszkadza to mojemu facetowi, bo przez to jestem mniej ciasna :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CZY TO NORMALNE
Mojemu facetowi to sie chyba podoba... P.S. Ostatnio jak sie kochalismy,wyszlam do 艂azienki, jak wroci艂am zobaczy艂am jak facet ukradkiem... w膮ha i ca艂uje moj膮 wk艂adke... SZOK!!! Czy偶by go tak podnieca艂o to (tzn moja wilgo膰) ?

Udost臋pnij ten post