Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SEWALAINE

jak to jest? prosze o rade

Polecane posty

Gość SEWALAINE

dROGIE DZIEWCZYNY MAM DO WAS PYTANIE.mOJA TEMPERATURA W POCHWIE WYNOSI 37.8 CZY TO JEST NORMALNE???wYDAJE MI SIĘ ZE CHYBA RACZEJ NIE ....Prosze o konkretne odpowiedzi .Za wszystkie odpowiedzi z góry serdecznie dziękuje..Pozdrawiam

Nie wiem w którym dniu cyklu jesteś.... Ale jeśli jesteś tuż przed miesiączką to taka temperatura świadczy o ciąży :)

Gość SEWALAINE
Mandzia jestem siedem dni przed miesiączką.Jezeli tak by było to bardzo bym si.ę cieszyła bo pirewszy dzidziuś niestety zmarł.Dodam ,że w tamtym tygodniu tez taką miałam tem

Niestety ale to nie jest tak, ze jak masz wysoka temperature to jestes w ciazy od razu... moze to przeziebienie i temperatura podwyzszona z tego tytulu? w drugiej fazie cyklu zawsze temperatura jest podwyzszona, spada na @, jesli nie spadnie po terminie okresu to jest prawdopodobna ciaza. jka teraz dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, a moja temperatura w ciazy wahala sie od 36.8-37.00 stopni i utrzymywala sie wysoka wiec w 34 dniu cyklu zrobilam test. Niemniej zycze powodzenia w staraniach i pieknych dwoch kreseczek... 🌻

Jesli oczekujesz.... to dobry znak :) - ale z serca radze poczekac z radosną euforią... Jeśli miałas problemy za tydzień zrób test i jeśłi tylko będzie pozytywny nie czekaj ani dnia i leć do lekarza - powinien zapisac Ci coś z progesteronem ;) Powodzenia!! 🌻

Gość SEWALAINE
dzieki Pdlinka.Wiesz co nie robie sobie nawet nadzieji bo wiem ,ze i tak nic z tego.Oj chciałabym w najblizszym czasie zobaczyc dwie czerwone kreseczki...Aha i gratuluje Ci dziecka..Z tego co wiem to tez chyba poroniłas tak jak ja...całuski

Gość SEWALAINE
Mychka dzieki.Wiesz co bardzo bym chciała byc w ciazy gdyz pierwsza moja ciaza skonczyla sie poronieniem w 3 miesiacyu dlatego teraz chyba szalalabym ze szczescia.Wiem ,ze nie jestem w ciazy chociaz szczerrze to caly czas od okresu kochalismy sie prawie bez zabezpieczenia..Nie chce robic sobie nadzieji bo potem znów bede plakac szalec...

tak, Sewalaine, niestety, ciaza obumarla okolo 8 tyg. a zostalo to zauwazone dopiero w 12 tygodniu. mam nadzieje ze tym razem wszystko juz bedzie dobrze... A za Ciebie z calego serca trzymam kciuki... ❤️

Gość SEWALAINE
Padlinko a po jakim czasie od zabiegu zaszłas w ciaze????

u mnie byla troch skomplikowana sprawa, bo ja koniecznie musiala,m odczekac minimum pol roku bo mialam zasniad groniaty. zabieg mialam 12 kwietnia a otateczne ppozwolenie onkologa na zaciazenie otrzymalam w listopadzie

Gość undzia
Od 4 miesiecy staramy sie o dzidziusia i nic ! Jestem 2 dni przed spodziewanym okresem ! od tygodnia bolą mnie piersi i krzyże i troche żle sie czuje a temp w pochwie to 36,8 czy to może być ciąża ? Prosze o odpowiedz

temperatura zmierzona jednorazowo niestety nic nie powie bo nie wiemy jaka jest temp stala i przy owulacji. Poza tym bardzo jest istotna pora mierzenia temperatury a co chyba nawjazniejsze - temperatura powinna zostac zmierzona rano po obudzeniu sie (minimum po 3h snu) i bez wstawania z lozka... ja pamietam ze w ciagu dnia mierzylam experymentalnie i potrafila sie o kilka kresek roznic od tej porannnej. Temp do terminu @ mialam 36,9 (mierze oralnie) pozniej wzrosla mi na 37,1 i tak miedzy tymi temp sie utrzymywala do konca 1 trymestru

Gość itax
ile dni dokladnie temperatura przed @spada?

temperatura najczesciej spada w dniu pojawienia się okresu, a jezeli chodzi o mierzenie temperatury to zeby stwierdzic skok na owulacje i utrzymywanie sie to trzeba temperature mierzyc codziennie od 5 dnia cyklu, a nie tak wyrywkowo bo to nie jest miarodajne

Czesc dziewczyny mieszkam za granica i tutaj zaszłam w ciaze i 1 dzzien przed terminem porodu mojej coreczce staneło serduszko i mam pytanie czy jak mam temperature w pochwie 37.05 to czy mogłam zajsc w ciaze prosze o odpowiedz