Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zochaaaaa

swędzi mnie macica...POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Nawet jeśli
wpuszcza nas zochaaaaa w maliny to ma dziewja wyobraznie ja bym tak chyba nie umiała:D

zochaaa słuchaj ja tak miałam kiedyś!!! wiesz co pomaga?? wymieszaj mięte z miodem i cytryna zalej wrzącą herbatą dolej maggi i wsyp garść igieł!! przemywaj się tym 2 razy dziennie a po miesiacu zauważysz efekty!!! ale jazda:P:classic_cool:

tygrysie sprawdzony-działa:P tylko zochaaa nie przeraź się jak za 2 tygodnie ta wysypka przeniesie sie na dzyndzle-tak musi być. potem zejdzie niżej na brzuch kolana aż dojdzie na sam dół-do ud i wtedy zniknie:D :classic_cool:

Od klku dni chodze calkiem zdołowana. jestem tu przypadkowo. Moją uwagę przyciągnął tytuł topiku. DZZZZZZZZZZZZZZIĘKI!!!!!!!!!! Dawno tak się nie uśmialam czytając te wymianę przepisów na krosty. - pozdrawiam PS. Swoją drogą to smutne, że w XXI wieku sa dziewczyny, ktore maja tak marną wiedzę o swoim ciele i te dziewczyny z pewnością uważają się za dorosle?

NIe ma sie z czego smiec takie jest młode społeczeństwo Głupie i uważające sie za dorosłych. A co do Zochy to ja jak mnie ząb bolał/ sfedział to go wyrwałem :):P

No i widzicie?Biedak tylko zajrzał i dał najlepszą radę:D:D:D:D:D

Gość a co zrobić
żeby zobaczyć jelita????? Zajrzeć do pępka???

Gość a co zrobić
Dzięki anastazja a może zochaaaaa ma mniej drastyczny sposób??????Trochę się boję tej wiertarki bo mi wiertło macicą wylezie

Gość a co zrobic
bo mnie te jelita sfędzą może mam torbiel albo mięśniaka i chcę zobaczyć czy nie ma krostów:D:D

Spróbuj połknąć widelec.Powinno ponóc na swędzenie:D:D:D a na wet jak nie pomoże to nie zaszkodzi:D:D:D

Gość zochaaaa
jak to nie masz dzyndzli?? kazda kobieta je ma! obejrzyj sobie rysunki z wczesniejszego linka i na pewno zrozumiesz o co chodzi! a jeslit nie mozna zobaczyc, one sa w brzuchu!!

zawsze myślałem że macica też jest gdzieś w brzuchu. Ale zaskoczenie no no:D:D:D

Gość Zocha wróć
bo nudno na forum bez twojej macicy💤

Gość zochaaaaa
slcuajcie!!! byłam u mojego chłoapka i jak zobaczył moją macice to sie prawie lewą noga przeżegnał!!! :-O co ja mam zrobiec??on juzm mnie nigdy nie dotknie??!!

Gość nie martw się Zochaaaaa
odezwie się a zresztą jak kocha to wróci a jak świnia to rzuci.

hahahahahahhahahahhahahahahha :-D :-D :-D:-D :-D :-D:-D :-D :-D:-D :-D :-D:-D :-D :-D:-D :-D :-D

Gość zochaaaaa
pewnie najłatwiej to hahahahaha zrobić nie???ciekawe jak ty bys sie czyula jak bys miala taki broblem????? uwierz mi w ttym nie ma nic smiesznego!! znowu bede miala nieprzespana noc z powodu zadrapań na mcicy i troche na dzyndzlach!!! :-o

Gość biedna Zosia
to już i na dzyndzlach masz??????ojjjjeeeeejjj i co to będzie jak ci dzyndzle odpadną????

Gość jak cię to nie bawi
to masz spaczone poczucie humoru!!