Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zochaaaaa

swędzi mnie macica...POMOCY!!!

Polecane posty

Gość o fuuuj
jakie to paskudne wlosiska:O

Gość boska jesteś Zocha
up

Gość CrashBandicot
Sluchajcie. Ja wam powiem jedno. A moze i wiecej. Temat jest fenomenalny. Ze to prowokacja to jasne bo Zocha sie walnela na nickach w pewnym momencie (taka informacja dla tych co sie przez 24 strony nie skapneli). Niestety przerazajace jest to, ze na tym swiecie sa kretynki co rzeczywiscie zaczna sobie wsadzac w dupy szczoty do kibla i krecic. Niestety poziom intelektualny niektorych ludzi jest z gola mowiac fatalny. Dowcip sie zdecydowanie udal. Siedze po calej nocy tyrania przed kompem i rycze ze smiechu. Niestety tak jak wczesniej powiedzialem, nie dziwcie. W wielu przypadkach wszystkim sie wydaje cos fajnym dowcipem, a tak na prawde wynika to z zadziwiajaco niskiej inteligencji i wiedzy co poniektorych. I co tu w sumie zrobic? Najlatwiej to usiasc i zaplakac. Ale prawde mowiac to takich tzreba izolowac. Zocha Duzy plus za pomysl:D:D:D:D P. S. Jezeli sie jednak nie daj boze okaze ze ciebie rzeczywiscie ta macica swedzi to ja nie wiem jak ci poradzic. Chyba tylko mogila ci zostaje.

Gość zyszka
hahaha to ładnie rozjebana jestes skoro macice widzisz xD jo prowokacja zajebista kocham ten temat :P ZOSIU WROC DO NAS :D

Gość alladynkaaaa
zosia wóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóć

Gość gdzie jest nasza zosia

Gość ...że niby co...
Reasumując: Dziewczyna ma lat 19, swędzi ją MACICA i jebie od niej rybą, chodzi na imprezy sylwestrowe do 22 i jeździ na kolonie... Wyjaśnienie: Człowiek ma głowe, w środku znajduje sie mózg ktory dzieli sie na dwie półkule. Mózg odpowiada za wiele ważnych czynności takich jak sterowanie, nadzorowanie działania, homeostazy organizmu. Mózg jest chroniony przez czaske i jest to chyba jedyna wewn. część głowy którą posiadasz. Wniosek z tego taki ze najlepsze płatki śniadaniowe są z mlekiem 3.2% Pozdrawiam frajera :)

Gość chłopak zosi z osiedla
podbijam wątek bo kocham zosie

nie zrozumiałam tego tekstu o mnie i koloniach, zabawie sylwestrowej i w ogóle...wiem wiem...nie wszyscy moga jeżdzic na takie wyprawy, ale mi sie poszczescilo...na koloniach to różnie bywa...najważniejsze żeby znaleść koleżanki, które na dokazują w nocy, bo to przerypane...chociaz nie powiem, czasem zdażało nam sie zaszaleć i szlałyśmy do północy...no mówięm wam-git gitara :) rano oczka opuchnięte ale co tam, raz w wozie śmierć:)! i troche sie raczkami odbijało, bo szamałyśmy je aż sie uszy trzesly!!!! hihihi! I ważne aby dobrze wyczuć ludzi, żeby czasem nie mieć w pokoju ludzi którzy palą papierosy i piją piwo!!!:-( bo potem to tylko problemy można mieć u pani wychowawczyni, a tego by chyba nikt nie chciał, prawda???ale ja mam intułicje i wam powiem jak takowe osoby rozpoznać: otóż zazwyczaj są to ludzie w luźnych spodaniach, jakby mieli 100lec w majtkach i mają mytzki z daszkiem i dzikie oczy. z kolei dziewczęta nieprzyjemnie usposobione to najczesciej ubrane na obcisło, różowo i bardzo wymalowane. i mają takie sztuczne paznokcie, ale to akurat jest git-gitara! z marysia chcuiałayśmy też sobie zrobić takie szpony, wiec pocięłyśmy plazdikową butelkę i na klej poprzyklejałyśmy kawałki plazdiku w krztałcie paznokci. ale niestety nie wyszło to nam na dobre, gdyż nie wyszło fajnie, tamte dzierlaty miałe lepsze pazury. Bo one niby je u kosmetyczki robią, kminicie? I przy przyklejaniu stała się też rzecz straszna-klej rozlał się na tatusiowe okulary i zalał je dostrzętnie! Tatus sie zaczął pieklić, ze teraz to nowe bryle musi kupić, a 9,99 piechotą nie chodzi! Na szczęście tatuś to mowrowy facet i kiedy go zaczęłyśmy gilać i skakać w okół niego i śpiewać \"nie gniewaj sie tatusiuu!!!szkoda życia!!! wybacz niezdarom!\" robiąc przy tym śmieszne wygibasy, tatus zacząl sie w rytm piosenki kulać po podłodze i złość mu przeszła! ileż śmiechu było przy tym! na koniec wszyscy chwyciliśmy sie za rece i odśpiewaliśmy \"o mój rozmarynie\" i \"wniesły dzieci z sadu\" w kanonie. Ale do rzeczy! Więc teraz powiem wam jak rozpozanać fajne osoby. Dziewczynki noszą koszulki białe lub inne i spodniece w kwiaty i mają przyjemny wyraz twarzy, a chłopcy mają koszule w krate(zapiętą koniecznie pod samą szyję) i dżinsy zwężane u dołu. modne są takie teraz hihi. To tak w skrócie o koloniach, mam nadzieje że was zachęciłam do wyjazdu :) Teraz to juz za poźno, ale szykujcie sie w przyszłym roku!!!! :D

Gość uupupupupupupupupuu

Gość wszystko swietnie zochaD
:D Ale dlaczego na blogu nie ma zadnej noty od dluzszego czasu:(?

no wlasnie niedlugo notka sie ukaże, obiecuję. Teraz nie moglysmy pisac bo mialysmy dużo spraw, ale to się zmieni. Notki teraz będą dodawane częściej niz raz na miesiąc

Gość rambuś
Jak cię swędzi MACICA to ją umyj.

Gość mnie prostata swędzi
i jakoś się nie chwalę!

Gość zochaaa ma super tyłek

Gość Onaaaa__
Niezle z ta macicą buhahahahhahahahahahahahahah

Gość zochhaa to jaki masz ten tyłek
?????????????????????

Gość hahaahhabuhehhe
Jak moze swedziec macica??? co to za laska wymysliła , chyba jakias piz*** w dekiel jest hahaha

Gość ZOchaaaa co sie z Toba stało
O[owiedz nam jak tam twoja macica?? Nic nie opowiadasz

Gość o kurcze buhahha
co za ludzie...uśmiałam sie jak cholera ahhaha

Gość Kalmuk
Dziewczyno jak cie sędzi przyjedz do mnie włoze mojego penisa do twojej macicy troche popcham a potem minetke ci strzele i juz cie przestanie swędziec

Gość łe no co jest z zocha
Czemu juz nas nie poinformuje co z jej macica :( odezwij sie zochaaaaaaaaa!!!!!!!

Gość macica zochy
Zochaaaa mnie swędzi:classic_cool: :D:D:D