Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zochaaaaa

swędzi mnie macica...POMOCY!!!

Polecane posty

Gość ANDROLOG
Zocha ja Cię bardzo chętnie zbadam ...

Gość RYSZARDA_666heartbreaker
zocha gdybyś była kobietą już dawno pobiegłabyś do ginekologa... kobiece dolegliwości są zawsze tak uciążliwe ze nie da się ich znieść... a napewno nie tyle ile ty znioslas... nie wazne czy masz kase czy nie, czy sie boisz czy wstydzisz...jak coś czujesz to od razu biegniesz do lekarza jak najszybciej... widać że nie masz pojęcia o kobiecych sprawach...

Gość ja tes sobie
MUSISZ JA WYJAC WRZUCIć DO PRALKI ALE NIE ZAPOMNIJ DODAć JAKIEGOS WYBIELACZA -KROSTKI ZNIKNą ...WRRRRR

wiecie co...jestescie załośni!!! nie które wasze rady to można o kant dupy rozbić! toż to są kpiny w żywe oczy!!!

Gość Fanka zochy
Zocha i jak tam macica ??

ej no, macicy sie chyba nie da wyj i wypra1!!jest na stale ulokowana w brzuchu

Gość o rany umarłam ze smiechu
dzyndzle i macica między nimi z krostkami i swędzi -kawał stulecia

Gość Fanka zochy
Zocha jak chcesz to ja Ci kilku kolegów na wies przywioze jak oni Cie wylecz to na dupe nie siadziesz przez 3 tygodnie tak Ci zjada ta macice

Gość truskawka23
nie wiem czy to macica czy nie, ale sprobuj masc clotrimazolum, w aptece kupisz bez recepty. smaruj sobie okolice ktora Cie swedzi, powinno pmoc. powodzenia

Gość truskawka23
a tak wogole to jak macica moze swedziec?? hmmm

clotlirza..a jak to sie czyta????? a pozatym to wstydze sie isc do apteki, zaraz sie rozniesie ze mam chora macice!!!:::(:(:(

Gość Boze zochaaa...
czyta sie klotrimazolum i przestan sobie wreszcie jaja robic, bo to juz nie jest smieszne tylko zalosne... wiesz kobiece narzady zewnetrzne to wargi sromowe (srom), łechtaczka i wejście do szyjki macicy... dalej juz wewnatrz ciebie i kazdej kobiety jest szyjka macicy prowadzaca do macicy a tam sa jeszcze jajowody i na koncu jajowodow jajniki.. ale po co ja to pisze jak to i tak jest zwykly temat zeby powkrecac ludzi i sie posmiac... bo fakt temat jest swietny, dawno sie tak nie usmialam...

No chyba Zochaaa lepiej wie, gdzie ma SWOJĄ macicę, bo to JEJ macica, nie? :)

zastanawia mnie jedno...skoro wiele ludzi uwaza ze ten temat jest powokacja, to dlaczego dajecie mi rady i tlumaczycie wszystko?? Moim zdaniem skromnym, jezeli uwazacie iz robie sobie z was ubaw, nie powinniscie mi nic radzic, tylko omijac ten temat z daleka, niczym, smierdzacego kocura na drodze. Sami sobie zaprzeczacie, popadacie w skrajnosci. Ale coz, pantarei, jak to mawial wielki poeta....Bedziecie mieli taki zywot, jaki sakmi sobie wypracujecie...Bo kazdy jest kowalem swojego losu, moi drodzy parafianie. Zapowiadam, iz wyjezdrzam. Nie bedzie mnie do niedzieli. Jade w podroz..Wałjaż, włajaż jak to podspiewuje cco niedziele tatus w kapieli...no nic Ariwederczi i Orewuła, jak to mawiaja francuzi...Zebralo mi sie na sętymęty...Ale coz, jak kazda kobieta popadam czasem w melanchonie...Rany boskie jestem kioskiem! (zart) Rany boskie, pozno juz wiec podazam do lozka kiej ta gwiazda co medrcom droge wskazywala....Nara ziomki!

buahahahahahahhaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZCZAM!!!!! Daje wam adres ktury przed chwila dostalam od znajomka!!!! Nie moge z tego kolesia na filmie!!! Jak on moze startowac w wyborach? Ciekawe kto na niego zaglosuje, bo ja na pewno nie!!!! BUahahahahaha Oto ten adres: http://youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM&mode=related&search=

Zocha, jesteś taką delikatną i wrażliwą dziewczyną, więc zaskoczyłaś mnie i zawiodłaś trochę pisząc \"szczam\" zamiast \"siusiam\". Składam to na karb Twojej młodości i bezpośredniości, jednak czuję się zobowiązana poinformować Cię, że takie słówko nie przystoi takiej uroczej dziewczynie. :)

Gość kocham_cie
Ale Ty zochaaaa jestes glupia niedlugo macica ci wypadnie i cala zaczniesz sie sypac

Gość ona..123
bo w książkach z biologii narysowane są narządy na płaszczyźnie i ona chyba nie rozróżnila co jest na zewnątrz a co w środku:) hahhaha dziewczynko a wiesz gdzie będzie ci sie rozwijało dzieciątko skoro macice masz na zewnątrz i ją widzisz?

Gość Betsy
To nie macica a grzybica kochana... wybiez sie do ginekologa, albo mocz dupcie w"kalli".Nie siadaj na kibelki obce i sprwadz lepiej czy Twoj chłopak wczesniej nie załapał tego

Gość Betsy
Perła hehehehe.....a moze Zocha ma chcice?.....N głupote nie poradzisz//oczko

Gość macica Zochy
Dajcie mi spokój. Swędzę, bo mam już "swoje lata" i chcę _ _ _ _ _ _ i jeszcze _ _ _ _ . Teraz już wiecie????? ;)

Gość pochwa Zochy
To nie ty chcesz, tylko ja!!!!! :)

Gość łechtaczka Zochy
A ja???????? :(

Gość chazz+getting+away
Podrap sie tam...

Gość żal.pl
Zocha, szkoda że Twoi rodzice nie kupili Ci na komunię zegarka zamiast komputera, może wtedy nie pisałabyś takich głupot

Gość hehe eh
kup sobie wazeline i się nasmaruj :P:P:P:P

Gość żal.pl
albo książkę i poucz się lepiej

Wrócilam :) Znowu mozemy klikac :) Dziekuje wam za wszystkie odpowiedzi, Perle przepraszam za uzycie slowa \"szczam\". To narawde bylo nie zbyt kulturalne! Nie za bardzo zrozumialam iluzje zal.pl...Mozesz mi to jakos uscislic?