Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zochaaaaa

sw臋dzi mnie macica...POMOCY!!!

Polecane posty

Go艣膰 o fuuuj
jakie to paskudne wlosiska:O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 boska jeste艣 Zocha
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CrashBandicot
Sluchajcie. Ja wam powiem jedno. A moze i wiecej. Temat jest fenomenalny. Ze to prowokacja to jasne bo Zocha sie walnela na nickach w pewnym momencie (taka informacja dla tych co sie przez 24 strony nie skapneli). Niestety przerazajace jest to, ze na tym swiecie sa kretynki co rzeczywiscie zaczna sobie wsadzac w dupy szczoty do kibla i krecic. Niestety poziom intelektualny niektorych ludzi jest z gola mowiac fatalny. Dowcip sie zdecydowanie udal. Siedze po calej nocy tyrania przed kompem i rycze ze smiechu. Niestety tak jak wczesniej powiedzialem, nie dziwcie. W wielu przypadkach wszystkim sie wydaje cos fajnym dowcipem, a tak na prawde wynika to z zadziwiajaco niskiej inteligencji i wiedzy co poniektorych. I co tu w sumie zrobic? Najlatwiej to usiasc i zaplakac. Ale prawde mowiac to takich tzreba izolowac. Zocha Duzy plus za pomysl:D:D:D:D P. S. Jezeli sie jednak nie daj boze okaze ze ciebie rzeczywiscie ta macica swedzi to ja nie wiem jak ci poradzic. Chyba tylko mogila ci zostaje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zyszka
hahaha to 艂adnie rozjebana jestes skoro macice widzisz xD jo prowokacja zajebista kocham ten temat :P ZOSIU WROC DO NAS :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alladynkaaaa
zosia w贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdzie jest nasza zosia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...偶e niby co...
Reasumuj膮c: Dziewczyna ma lat 19, sw臋dzi j膮 MACICA i jebie od niej ryb膮, chodzi na imprezy sylwestrowe do 22 i je藕dzi na kolonie... Wyja艣nienie: Cz艂owiek ma g艂owe, w 艣rodku znajduje sie m贸zg ktory dzieli sie na dwie p贸艂kule. M贸zg odpowiada za wiele wa偶nych czynno艣ci takich jak sterowanie, nadzorowanie dzia艂ania, homeostazy organizmu. M贸zg jest chroniony przez czaske i jest to chyba jedyna wewn. cz臋艣膰 g艂owy kt贸r膮 posiadasz. Wniosek z tego taki ze najlepsze p艂atki 艣niadaniowe s膮 z mlekiem 3.2% Pozdrawiam frajera :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂opak zosi z osiedla
podbijam w膮tek bo kocham zosie

Udost臋pnij ten post

nie zrozumia艂am tego tekstu o mnie i koloniach, zabawie sylwestrowej i w og贸le...wiem wiem...nie wszyscy moga je偶dzic na takie wyprawy, ale mi sie poszczescilo...na koloniach to r贸偶nie bywa...najwa偶niejsze 偶eby znale艣膰 kole偶anki, kt贸re na dokazuj膮 w nocy, bo to przerypane...chociaz nie powiem, czasem zda偶a艂o nam sie zaszale膰 i szla艂y艣my do p贸艂nocy...no m贸wi臋m wam-git gitara :) rano oczka opuchni臋te ale co tam, raz w wozie 艣mier膰:)! i troche sie raczkami odbija艂o, bo szama艂y艣my je a偶 sie uszy trzesly!!!! hihihi! I wa偶ne aby dobrze wyczu膰 ludzi, 偶eby czasem nie mie膰 w pokoju ludzi kt贸rzy pal膮 papierosy i pij膮 piwo!!!:-( bo potem to tylko problemy mo偶na mie膰 u pani wychowawczyni, a tego by chyba nikt nie chcia艂, prawda???ale ja mam intu艂icje i wam powiem jak takowe osoby rozpozna膰: ot贸偶 zazwyczaj s膮 to ludzie w lu藕nych spodaniach, jakby mieli 100lec w majtkach i maj膮 mytzki z daszkiem i dzikie oczy. z kolei dziewcz臋ta nieprzyjemnie usposobione to najczesciej ubrane na obcis艂o, r贸偶owo i bardzo wymalowane. i maj膮 takie sztuczne paznokcie, ale to akurat jest git-gitara! z marysia chcuia艂ay艣my te偶 sobie zrobi膰 takie szpony, wiec poci臋艂y艣my plazdikow膮 butelk臋 i na klej poprzykleja艂y艣my kawa艂ki plazdiku w krzta艂cie paznokci. ale niestety nie wysz艂o to nam na dobre, gdy偶 nie wysz艂o fajnie, tamte dzierlaty mia艂e lepsze pazury. Bo one niby je u kosmetyczki robi膮, kminicie? I przy przyklejaniu sta艂a si臋 te偶 rzecz straszna-klej rozla艂 si臋 na tatusiowe okulary i zala艂 je dostrz臋tnie! Tatus sie zacz膮艂 piekli膰, ze teraz to nowe bryle musi kupi膰, a 9,99 piechot膮 nie chodzi! Na szcz臋艣cie tatu艣 to mowrowy facet i kiedy go zacz臋艂y艣my gila膰 i skaka膰 w ok贸艂 niego i 艣piewa膰 \"nie gniewaj sie tatusiuu!!!szkoda 偶ycia!!! wybacz niezdarom!\" robi膮c przy tym 艣mieszne wygibasy, tatus zacz膮l sie w rytm piosenki kula膰 po pod艂odze i z艂o艣膰 mu przesz艂a! ile偶 艣miechu by艂o przy tym! na koniec wszyscy chwycili艣my sie za rece i od艣piewali艣my \"o m贸j rozmarynie\" i \"wnies艂y dzieci z sadu\" w kanonie. Ale do rzeczy! Wi臋c teraz powiem wam jak rozpozana膰 fajne osoby. Dziewczynki nosz膮 koszulki bia艂e lub inne i spodniece w kwiaty i maj膮 przyjemny wyraz twarzy, a ch艂opcy maj膮 koszule w krate(zapi臋t膮 koniecznie pod sam膮 szyj臋) i d偶insy zw臋偶ane u do艂u. modne s膮 takie teraz hihi. To tak w skr贸cie o koloniach, mam nadzieje 偶e was zach臋ci艂am do wyjazdu :) Teraz to juz za po藕no, ale szykujcie sie w przysz艂ym roku!!!! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uupupupupupupupupuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wszystko swietnie zochaD
:D Ale dlaczego na blogu nie ma zadnej noty od dluzszego czasu:(?

Udost臋pnij ten post

no wlasnie niedlugo notka sie uka偶e, obiecuj臋. Teraz nie moglysmy pisac bo mialysmy du偶o spraw, ale to si臋 zmieni. Notki teraz b臋d膮 dodawane cz臋艣ciej niz raz na miesi膮c

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rambu艣
Jak ci臋 sw臋dzi MACICA to j膮 umyj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnie prostata sw臋dzi
i jako艣 si臋 nie chwal臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zochaaa ma super ty艂ek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onaaaa__
Niezle z ta macic膮 buhahahahhahahahahahahahahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zochhaa to jaki masz ten ty艂ek
?????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahaahhabuhehhe
Jak moze swedziec macica??? co to za laska wymysli艂a , chyba jakias piz*** w dekiel jest hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZOchaaaa co sie z Toba sta艂o
O[owiedz nam jak tam twoja macica?? Nic nie opowiadasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o kurcze buhahha
co za ludzie...u艣mia艂am sie jak cholera ahhaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podnosz臋臋臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kalmuk
Dziewczyno jak cie s臋dzi przyjedz do mnie w艂oze mojego penisa do twojej macicy troche popcham a potem minetke ci strzele i juz cie przestanie sw臋dziec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂e no co jest z zocha
Czemu juz nas nie poinformuje co z jej macica :( odezwij sie zochaaaaaaaaa!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 macica zochy
Zochaaaa mnie sw臋dzi:classic_cool: :D:D:D

Udost臋pnij ten post