Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

yariska13

zakochalam sie w instruktorze

Polecane posty

ma 23 lata starszy ode mnie o 1,5 roku i sta艂o sie zakocha艂am sie te 30 godzin jazd samochodzikiem zrobi艂o swoje :( jest wolny, przystojny.zd膮rzylismy sie zaprzyja藕ni膰 on zna moje problemy ja Jego,zartujemy jest weso艂o, flirtujemy, na przyk艂ad karmi艂 mnie mandarynkami na placu manewrowym...co b臋dzie jak zdam? tak bardzo chcia艂abym kontynuowac z nim znajomo艣膰 ale ostatnio tyle przesz艂am ze boje sie odrzucenia...moja psiapsi贸艂a uwaza ze to nie ma sensu zebym sobie da艂a spok贸j ale ja nie mog臋 od tak sie odkocha膰...plizz pomo偶cie bo to mi nie daje spokoju pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie jeste艣 jedyna
kt贸r膮 karmi艂 mandarynkami i nie tylko :-o, pomy艣l o tym w ten spos贸b; instruktorzy przewa偶nie flirtuj膮 ze wszystkimi m艂odymi kursantkami bo licz膮 na szybki seks w aucie :P nawet jesli m贸wi Ci, 偶e jestes wyjatkowa, jest wi臋cej ni偶 prawdopodobne, 偶e innym m贸wi to samo :-o, daj sobie spok贸j, jest mn贸stwo innych facet贸w na 艣wiecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 instruktor nauki jazdy
Ja te偶 jestem instruktorem, ale nie mam roboty teraz.:):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ayse
a ja uwazam ze warto sprobowac. jezeli tego nie zrobisz, moze stracisz okazje na poznanie fajnego faceta. daj mu lekko do zrozumienia, ze chcesz spotkac sie z nim po egzaminie, moze zacznij temat o jakism fajnym filmie, ktory chcialbys zobaczyc i ktory przypadkiem leci w kinie:) jesli nie podejmie tematu, to albo nie jest szybko-myslac, albo nic z tego. powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a teraz chwila prawdy
kontynuuj znakomosc, nic nie stracisz, najlepiej bedzie jak zdasz egzamin i zaprosisz go na kawe w podziekowaniu, jesli sie zgodzi to bedzie fajnie, jesli nie to nigdy wiecej nie bedziesz sie musiala z nim spotykac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NOWY ROK
Tak ci si臋 wydaje 偶e si臋 zakocha艂a艣. Poprostu chcesz seksu a nie masz z kim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a teraz chwila prawdy
dajcie spokoj niewyzyci, moze byc cos z tego

Udost臋pnij ten post

pracuje w osrodku szkolenia kierowc贸w i od razu m贸wie nie masz nic do stracenia u Nas jest instruktor kt贸ry zwiaza艂 sie jakies 2 lata temu z kursanka i teraz planuja 艣lub...wiec skoro jestescie obydwoje wolni bierz sie do roboty

Udost臋pnij ten post

Wiesz... to powszechne... :) Te偶 si臋 zabuja艂am w moim Instruktorze :) I niestety te偶 potwierdz臋, 偶e oni wzgl臋dem wszystkich kursantek s膮 tacy mili i kochani :( Sko艅czy艂am kurs prawie rok temu, a od dw贸ch miesi臋cy si臋 spotykamy.... Zaryzykowa艂am i jestem naprawd臋 szcze艣liwa, ale te偶 jestem 艣wiadoma tego, 偶e je艣li przez Jego 偶ycie przewija si臋 tyle kursantek to w ka偶dej chwili inna mo偶e wskoczy膰 na moje miejsce.. .albo co gorsza b臋dzie r贸wnolegle ze mn膮... Do tego w mojej stytuacji sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowane... 呕ycz臋 Ci powodzenia :) I trzymam kciuki, 偶eby Tw贸j Instruktor by艂 porz膮dnym facetem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimi***
Spr贸buj sie z nim um贸wi膰, lepiej 偶a艂owa膰 偶e sie go zapyta艂a艣 (jesli nic z tego nie wyjdzie),ni偶 potem ca艂e 偶ycie 偶a艂owa膰 偶e sie nie zapyta艂a艣 i zastanawia膰 sie co by by艂o gdyby艣 sie jednak odwa偶y艂a.Powodzenia :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moj byl oblesny...
wiec nie mam problemu ;-)

Udost臋pnij ten post

M贸j facet jest instruktorem, ja niebawem te偶 wybieram si臋 na kurs. Ufam mu i chyba bym oszala艂a gdybym mia艂a by膰 zazdrosna o ka偶d膮 kursantk臋, kt贸ra proponuje mu spotkanie s膮dz膮c, 偶e by膰 mo偶e pomo偶e jej w szybszym zdaniu egzaminu... Jak on si臋 zachowuj臋 w stosunku do nich nie mam poj臋cia, ale czasem wybieramy sie razem na placyk w celu dokszta艂cania mnie do przysz艂ego zawodu i jest dla nich sympatyczny oraz pr贸buje ich odstresowa膰 zwyk艂膮 rozmow膮. Karmi膮c Ci臋 mandarynkami mo偶e poprostu nie chcia艂 偶eby艣 z g艂odu pad艂a ;-) albo poprostu mu si臋 podobasz. Je艣li facet jest wolny to bierz si臋 do roboty a jak wiesz,偶e kogo艣 ma b膮d藕 si臋 domy艣lasz to odpu艣膰

Udost臋pnij ten post

Ewccca one nie umawiaj膮 si臋 z nimi, bo licz膮 na to, 偶e pomog膮 im zda膰 szybciej egzamin, tylko dlatego, 偶e poprostu podrywaj膮 ich i niestety cz臋sto oni podrywaj膮 r贸wnie偶 je, prowokuj膮c je do dalszych krok贸w... Z jednej strony jak je藕dzi艂am z moim ukochanym Instruktorem to czu艂am si臋 wyr贸偶niona tym, 偶e mnie podrywa, z drugiej ca艂y czas m臋czy艂a mnie my艣l, 偶e jak nie widz臋 to z innymi utrzymuje tak samo mi艂e stosunki :] Dlatego odpu艣ci艂am wtedy, dopiero jako by艂a kursantka zbli偶y艂am si臋 do Niego... Ale staram si臋 ju偶 nie popada膰 w obsesj臋.. ufam, 偶e nawet je艣li flirtuje z kursantkami, to i tak jest to tylko niezobowi膮zuj膮cy flirt, a moja pozycja pozostaje niezagro偶ona ;) Chocia偶 nie powiem, 偶e czu艂abym si臋 lepiej gdyby m贸j Mi艣 nie obcowa艂 z t艂umami napalonych nastolatek, bo jak ka偶da kobieta, w takiej sytuacji czuj臋 si臋 zagro偶ona... :)

Udost臋pnij ten post

Kro, nie twierdze, 偶e tak nie jest jak m贸wisz, aczkolwiek co poniekt贸re dziewczyny m贸wi膮 otwarcie proponuj膮c co艣 za co艣... niestety, chocia偶 instruktorzy czasem te偶 nie s膮 pewnie lepsi

Udost臋pnij ten post

masz racj臋... to napewno zale偶y od cz艂owieka.. ja jestem przeczulona, boj臋 si臋, ale ufam, bo gdzie nie ma zaufania tam zwi膮zku si臋 nie zbuduje, bez wzgl臋du na sytuacj臋, relacje itd m贸j Misiek opowiada艂 mi o swoich kumplach instruktorach, kt贸rzy licytuj膮 si臋 kt贸ry przelecia艂 wi臋cej kursantek na tylnym siedzeniu... Z jednej strony wzbudzi艂o to m贸j niepok贸j... ale z drugiej... gdyby tak robi艂, przecie偶 nigdy w 偶yciu by mi o tym nie powiedzia艂... ZAUFANIE ZAUFANIE ZAUFANIE, ufa艂am, ufam i b臋d臋 ufa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Kro, gdyby nie zaufanie chyba raczej nie wytrzyma艂yby艣my w tych zwi膮zkach d艂ugo.... Co do historyjek o kolegach... te偶 si臋 takich nas艂ucha艂am, ale c贸偶.. 偶ycie. Poprostu trzeba wierzy膰 w mi艂o艣膰.. Aha no i moja sytuacja by艂a taka, 偶e on nie by艂 moim instruktorem...

Udost臋pnij ten post

moim niestety (na szcz臋艣cie;) ) by艂 :) na pocz膮tku wydawa艂o mi si臋, 偶e instruktorzy nie wdaj膮 si臋 w bli偶sze znajomo艣ci z kursantkami... a jednak si臋 wdaj膮 czasem... a przynajmniej z exkursantkami :)

Udost臋pnij ten post

Kro wi臋c powodzenia Ci 偶ycz臋 i oby jak najlepiej i jak najd艂u偶ej..:) Tobie yarisko r贸wnie偶...

Udost臋pnij ten post

przy艂膮czam si臋 :) pozdrawiam wszystkie dziewczyny facet贸w z niebiesk膮 [ L] na dachu :)

Udost臋pnij ten post

dzi臋ki za posty...dzis rano o 8 zda艂am egzamin ...dzwoni艂am juz do mojego Instruktora i sam zaproponowa艂 spotkanie 偶eby to uczcic :D w 艣rod臋 wieczorem...trzymajcie kciuki ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋dziecie si臋 parzy膰
????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to musza byc
jak mu niedasz dupy to cie oleje :) chlopaki 23 letni mysla jedynie o seksie, w dupie maja zwizaki :) myslisz, ze jedna sie w nim zakochalas????

Udost臋pnij ten post

ja bylam w podobnej sytuacji bujne艂am sie w swoim Instruktorze po kursie zacz臋li艣my sie spotykac no i tak zlecialo 4 lata a w czerwcu nasz 艣lub...wiec nie tra膰 wiary i powodzenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to musza byc
dajcie sobie spokoj z tymi slubami, bo zqczynam mniemac, ze kobiotom na kafe tylko jedno w glowie. oltarz, maz dzieciory i obiadki, a feeeeeeeeee

Udost臋pnij ten post

chodzi艂o mi o to ze nie kazdy instruktor zalicza dla sportu kursantki ze z relacji kursantka instruktor moze cos wyjsc powazniejszego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurcze ja tez teaz mam podobni
e i zupe艂nie nie wiem co robi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdfdfdf
ja powiem ze moj instruktor tez mnie zauroczyl, nie wiem co oni w sobie maj膮 ? :D Niie moge o nim zapomniec ale cuz w koncu trzeba bedzie ;) Mam wrazenie ze on tez mnie lubi, nawet na pewno.... ale raczej jest porzadnym facetem ;) Nie wiem czy nie ma dziewczyny bo niezrecznie mi sie o takie sprawy pyta膰 :P Wiem ze nic z tego nie bedzie ale zawrocil mi niezle w glowie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdfdfdf
ale i tak bym nie mogla miec faceta instruktora bo chyba bym nie wytrzymala i byla bym zazdrosna o te inne dziewczyny.

Udost臋pnij ten post