Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xD

No to jestem dinozaurem.20 -letnia dziewica.

Polecane posty

Gość xD

Któraś jeszcze ? ;)

Gość aaaaa tam
ja znam taką, która ma ponad 22 lata i jeszcze nigdy się nawet nie calowala

Gość xD
Myśle,że jako dinozaur będę miała większą przewagę :P A nie uważacie,że życie poprostu się czasem tak układa,że nie koniecznie to wina urody czy charakteru,tylko poprostu mijamy się z facetami ;) A taka osoba jak ja np.odczuwa presje,że powiedzmy 16 lat to max. granica bycia dziewicą :D Tak jest :) Dlaczego ktos to zaraz powiązuje z wygladem ? Co to się porobiło ? :D

Gość xD
smok miluś :) podsunąłes mi kolejną mysl ;) To samo bowiem jest jesli chodzi o chłopców,znam niektórych na prawde dobrze wyglądających chłopaków i w dodatku nie głupich :) ale jeszcze tego nie robili,wiem to.I też każdy się dziwi jakby to nie wiem co było :)

ale we wsi się już rozniosło że jestem pedałem, a mówią że to tak nie przystoi, że taki duży , silny smok a taka ciota :(

Gość no tak ja mam
22 lata i tez jestem ,ale dlateego ze mamy z chlopakiem problem, jest za duzy.........

Gość aaaaa tam
ta dziewczyna ktorą ja znam jestniebrzydka ale równoczesnie jest zupelnie neiciekawa, taka mimoza, ktora tylko lata do kosciolka, buzia w ciup, na scianach makatki z aniolkami - skrajnie nudna i tyle

Gość xD
smok-najważniejsze to być sobą :D nauzykaa-no to miło :D no tak ja mam-u mnie dokładnie też tak było,zniechęciłam się przez to do dalszych prób,teraz nie jestesmy razem(ale nie z tego powodu) i tak sobie zyje w tym stanie :P

Gość to musza byc
naprawde mimozy, albo paszczaki, bol nie wierze, ze fajna, zadbana, ciekawa, wesola laska, nie ma faceta w wieku 22 lat :) ze nigdy go nie miala, nie calowala sie... z seksem jest tak, ze jak miala hanka wianek, trzymala go i trzymala - to jej zwiedl i potem nikt go nie chcial :( ale co innego byc dziewica,co innego - nie miec faceta.

Gość jeszcze jeden dinozaur
xD witam w klubie :) jakbym siebie czytała :)

Gość xD
dobrze,że nie jestem sama,taka jakaś ulga na mnie spłynęła :D

Gość to musza byc
dziewczyny, a macie zdjecie na fotce lub sympatii??

ktoś musi odwalać czarną robotę w tym kraju i robić za 20letnie dziewice ;)

Gość xD
ja nie mam ,a co ? może mi powiesz,że tam tylko takie siedzą ? ja bym powiedziała,że wręcz przeciwnie :D Myrevin-obiektywnie przedstawiam sytuacje :P

Gość to smutne
:(

Gość to musza byc
chce tylko zobaczyc jak takie wygladaja, tylko tyle.

Gość i co z tego
nie pochlebiaj sobie,takich jak ty jest bardzo,bardzo duzo:P

Gość to musza byc
ciekawe to jest, jak tata wyglada, jak sie zachowuje, o mysli i jakie ma zainteresowania. Byc doroslym i nie wiedziec co to seks??????

Gość xD
to musza byc-no właśnie :) i znów powiązanie z wyglądem... Dobra,ja wychodze sobie teraz,mam nadzieje,ze jeszcze jakies komentarze będą.

"chce tylko zobaczyc jak takie wygladaja, tylko tyle"...takie czyli jakie? Dwie ręce, dwie nogi, głowa! generalnie przypominamy istoty ludzkie :D zdjęcie na sympatii miałam przez ponad rok, ale nie miałam nerwów do tych wiadomości , w co drugiej propozycje matrymonialne albo sponsoring :) może dziewicą i jestem, ale desperatką nie :)

pierwszy raz słyszę, że seks jest odpowiednikiem dorosłości czyli jak 13latka uprawia seks to świadczy o jej dorosłości?hę?

Gość to musza byc
ja wiem, ze wyglad niby ie nie liczy :) ale ja wiem, jak krzywe nosy piegowate twarze pisza, ze sa fajne... Ale nie w tym rzecz. Moze jestescie zbyt swietoszkowate, moze sztuczne, odpychacie od siebie facetow????? Widze, ze jestescie i tak juz w desperacji, bo atakujecie ludzi, ktorzy juz wiedza co to seks. A zdjecie na fotce to nie desperacja :) Chyba, ze szukasz faceta przez net.

Gość to musza byc
widze, ze malo dojrzale jestescie, skoro nie rozumiecie zdania byc doroslym i nie wiedziec co to seks :) dlatego jeszcze jestescie dziewicami :) bo facet sugerowal, a wy odpowiadacie cos, co rozwala na miejscu czlowieka :) Byc doroslym i nie wiedziec co to seks - to kazdy dojrzaly czlowiek odczyta, ze byc DOROSLYM i nie wiedziec co to seks to smutne, a nie ze seks jak uorawiasz tpo jestes dorosla :) Poprostu jestes i dziewica i dzieciuchem :) tyle na ten temat, zegnam :)

Gość jklqh
ja do 19 roku też byłam dziewicą, i wcale tego jie żałuję, chociaż czaszmi, czułam się nie zręcznie, ale byłam dumna z tego że czekam na tego jedynego męszczyzne. Ja również lubie chodzić na dyskoteki, imperzy, popić, pobawić się alezrzadnym nie poszła bym do łużka, mimo tego że wielu tego oczekiwało, a jeszcze więcej pragneli, gdy się dowiedzieli przypadkiem że jestem dziewicą. A teraz jestem z męszczyzną którego kocham z całego serca, i jest nam dobrze ze sobą, ale patrząc z drugiej strony,jestem z tego powodu dumna że już jestem po.

atakujemy ludzi? :) a to ciekawe :) jeśli poczułes się przeze mnie zaatakowany to wybacz :D Uprawiać seks a wiedizeć co to seks to zupełnie co innego. A co do tej desperacji, to raczej tej drugiej stronie proponującej sponsoring itp można by to przypisać.