Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mila_Malutka

ginekolog- ogolic sie??

Polecane posty

Gość maxmara35
ha ha rozbawił mnie ten temacik , oby tylko takie problemy były .. wszyscy bylibyśmy happy :)) tak swoja drogą ... ogolić się czy nie ? to indywidualna sprawa kazdego z nas. Musiałabym na glowę upaść , aby robic to dla lekarza . To tak samo jak z wlosami na górze , kogo one obchodzą ? sa moje .. jestem łysa albo zarosnietra . Inną sprawą jest , ze golę się bo tak lubię bo tak lubi moj mężunio.. i tylko to się dla mnie liczy . Pozaa tym jak którys z przedmowców slusznie zauważył.. ... odrastanie włosków łonowych nie jest mile , swedzi , kłuje :(( Zatem wóz , albo przewóz i drogie panie nie dajmy się zwariować .

Gość studentc
albo chodzenie do lekarza i golenie jak na UE przystalo albo niechodzenie i nie golenie i wtedy wolnoc Tomko w s woich majtach jak jest dyrektywa to lekarze musza sie stosowac i co maja biedni robic , wpadnie kontrolna prowokacja i maja mandat pewnie ze niektorzy to olewaja ale oglolnie cala reszta to stosuje i jest nawet chba za

Gość nie ma żadnych
przepisów, ze kobieta ma byc ogolona do ginekologa!!! Wy chyba na głowe upadliście, co komu do tego??? I jaka kontrola?? Co będa sprawdzać czy pacjetka lekarza jest ogolona czy nie??? Niby jakim prawe??!!