Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aszal

Jak się zachować??????

Polecane posty

Gość Aszal

powiem krótko,6 miesięcy znajomości,wspólnego zachęcania,uległam,nie odezwał się, zobaczymy się w pracy, jest osobą z którą współpracujemy, jak się zachować???????????

Gość ja to bym chyba
wymówienie złożyła...

Gość Aszal
Pytam poważnie, to nie tak miało być, ale stało sie i już się nie odstanie,chcę wiedzieć jak powinnam wyjść z tej sytuacji z twarza?

Gość taka fajna Ania
Zrob to drugi raz i po sprawie,az sie przyzywczaisz i bedzie to na porzadku dziennym :P

Gość Aszal
Aniu bardzo dziękuję, błedy popełnie każdy, mnie zależało jemu widać nie i tak bywa, więc Twoja ironia nie jest na miejscu

Gość Mietek ze starych tabletek
Spoko, ja bym chyba próbował przejść nad tym do porządku dziennego. no bo co innego Ci zostało ???

Gość Aszal
A czym dla Ciebie jest "przejśc do porządku dziennego " ?? Zobaczymy się i mam udawać że nic się nie stało ? Traktować go tak samo jak wcześniej ? czy z dystansem ???

Ciężka sprawa. Mogę powiedzieć jak ja bym próbowała się zachować. Otóż chłodna uprzejmość i czekanie co on na to wszystko.

Gość Aszal
Mik tak własnie chciałam się zachować, chcę jednak aby odczuł że jest mi obojętny, że to co się stało nie zrobiło na mnie wrażenia...

dokładnie tak jak napisała mik 38. Uprzejmie, kulturalnie, ale jak pokażesz, ze Ci tak zależy i tak Cię to boli, to chyba będzie jeszcze gorzej... Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, trzeba iść dalej.

Gość Aszal
I jeszcze jedno, na pewno padnie pytanie wszystko w porządku? co mam odpowiedzieć ? tak czy nie?

Kiedy zachowasz chłodną uprzejmość to on to tak odczuje. W takim przypadku w środku człowieka może skręcać a na ustach chiński uśmiech. To jednak cholernie trudne. Tak więc życzę duuużo siły.

Gość Aszal
jedyną odpowiedzia jaka mi pasuje jest nie ale nie powinno Cię to interesować:(

ja bym zapytał: z czym???? jakby nie było powodu, bycoś było nie w porządku. ale nie wiem czy to dobre rozwiązanie.

Gość ehci faceci
Jezeli jestes pewna,ze jemu nie zalezy,to udawaj,ze dla ciebie byl to tez tylko jeden numerek i ze wcale ci na nim nie zalezy.

na pytanie czy wszystko w porządku próbowałabym zmienić temat, bo przecież w porządku nie jest

Gość Aszal
nie jestem tego pewna jednak jego zachwanie nie było przyjemne do osoby która pyta o wiek, ja 24 on 29 ale co to zmienia?????

Gość Aszal
Dziękuję Wam za pomoc,ten dzień chyba nastąpi jutro więc jak tylko wrócę napiszę jak wyglądało to starcie.Mam nadzieję że jakoś to przeskoczę

Gość ehci faceci
jezeli spyta czy wszystko o.k to odpowiedz mu pytaniem na pytanie:A jak myslisz? Przy czym zachowaj twarz pokerzysty.moze w ten sposob wyciagniesz od niego co on o tym zajsciu dokladnie mysli i czy mysli

o! znakomity pomysł :))

Gość Aszal
Wiecie mam cholerną tremę,facet jest jak z innej bajki, strasznie bogaty, jeszcze bardziej przystojny,pracowal na to 6 miesięcy, udało mu się a ja teraz mam taką tremę!!!!

Z tego co piszesz wydaje mi się że nie zapyta, bo facet nie ma za grosz klasy. Choćbyśmy tu wymyślali przeróżne warianty to i tak sytuacja może być bardzo różna. A zrobisz to co podyktuje Ci rozum i wszystkie wcześniej wymyślone scenariusze wezmą w łeb. Znam to z autopsji. Im bardziej na coś się przygotuję tym bardziej sytuacja mnie zaskakuje.

olej to! bedzie dobrze. Musi być ;)) Ja tak sobie zawsze powtarzam... Musi być dobrze.

Gość mmmmmmmmr
ale fajnie chociaż było czy nie? a tak wogóle to czas pokaze jak będzie

Gość Aszal
Mik wierz mi że zanim dostał to na czym mu zależalo miał w cholerę klasy, facet idealny .... po czasie jednak wyszło

Gość Aszal
mmmmmmmm to czy było fajnie czy nie, nie ma znaczenia,stało się jak się stało i rozpamiętywanie tego jak było na pewno mi w niczym nie pomorze.

Gość Nieraz się zastanawiałam
czemu faceci tak robią 😠 :( Jak można się starać przez 6 miesięcy pracować nad czymś tylko po to aby móc później odstawić w kąt. Dlatego między innymi nie rozumiem factów i ich zasranego gatunku. Może byłaś niedostępna a on sobie postawił za ambicje "zaliczyć" Ciebie ? :O Nie mam pojęcia.

Gość mmmmmmmmr
cholerny sukces - bogaty w 6mies.

To jest właśnie brak klasy. Jeśli na czymś mu zależy potrafi być uroczy , a później wychodzi cham. Problem tylko w tym że facet Ci imponuje i będzie Ci cholernie trudno zachować twarz pokerzysty.

Gość Aszal
Byłam niedostępna zgadza się jak widać do czasu, nie zostałam obojętna na to jak się zachowywał, co mówił i co robił. mmmmmmm może czas skończyć z ironią ? sukces? o czym my mówimy.