Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aszal

Jak się zachować??????

Polecane posty

Gość mmmmmmmmr
aha, na podryw pracował 6mies? eeej, kobieto - przynajmniej łatwo się nie podałaś. Jestes w normie, nie wyrzucaj sobie. 6mies.to ja zmarnowalam przez chama, bo wpadłam w dół [glupek nie potrafil zrozumiec, ze to strata pracy a nie jego urok rzucily mnie na kolana]

Gość Aszal
Mik zapewniam Cię że zachowam twarz pokerzysty, tego jestem pewna! Z tą częścią sobie poradzę doskonale,ale jak będzie z resztą nie mogę obiecać

Gość Aszal
mmmmmmmm chyba się wcześniej nie zrozumiałyśmy, jeśli uraziłam Cię to przepraszam,nie wyrzucaj sobie? jednak wyrzucam, kiedyś mu powiedzialam że może mieć wszystko oprócz mojego ciała i co ??????? i Nic

Gość mmmmmmmmr
no to zobaczysz, jak się teraz zachowa - jak Ci to wypomni, to go miej w dupie

Gość Aszal
Jeszcze te slowa bez znaczenia, może pójdziemy jutro na kawę ? hahaha śmieszne!

Gość Aszal
Wydaje mi się że już jutro, pierwszego dnia mojej pracy po wolnych dniach.

Gość kochana aszal
jak zapyta "Czy wszystko w porzadku?" To z chłodnym uśmiechem zapytaj "A przepraszam bardzo a my to się znamy?"......... Fcetowi kopara opadnioe

Gość masz wygladać jak z żurnala...

Gość Aszal
>Kochana aszal < haha dobre ale to już będzie świadczyło o tym że czuje sie urażona, a tego nie chcę,niech stanie na tym że ma co chcial i więcej mieć nie będzie nie musi wiedzieć że się zamartwiam!

Gość mmmmmmmmr
a w zasadzie to nie rozumiem problemu - czujesz dyskomfort, bo sie znacie z pracy, tak? i chodzi o to, że zarzekałaś się, ze się nie bzykniecie a poszliscie do łózka, tak?

Gość Aszal
Masz wyglądać>o tym już także pomyślałam, spodnie które zawsze mu się bardzo odobały i .... to co dziś kupiłam zęby powinny lekko opaść

Gość mmmmmmmmr
no i tak to wszystko wygląda - takim czyms sobie d..ę zawracać, jessooo...a co to zmieni, to i tak czas pokaże

Gość Aszal
mmmmmm mniej więcej o to chodzi, znamy się z pracy, ja mowiłam że nie będzie nigdy między nami tego na co on ma ochotę,stało się zmiękłam.o To chodzi.

Gość Jeśli by zapytał
czy wszystko w porządku to ja bym wtedy odpowiedziała: "A dlaczego pytasz ?" Myślę że taka odpowiedź najlepiej by ukrywała kotłujące się w środku myśli a mogła by nieco ujawnić jego podejście do sprawy. Gorzej jak koleś zacznie pytać i wyskoczy z czymś jeszcze mniej przewidzianym. ... o ile w ogóle zacznie pytać jeszcze o cokolwiek... :O

Gość mmmmmmmmr
ja to mysle, ze facet by nie przykladal do tego takiej wagi...moze nie będziesz go dlugo widziala, przyjdzie i pojdzie...uwazaj na opinię

Gość Aszal
Jestem pewna że przyjdzie.Nie wiem tylko po co i jak się zachowa!

jak facet dupa to moze snuc opowiastki w pracy na Twój temat-na to też ewentualnie jesteś gotowa?

Gość Aszal
Tak na to jestem gotowa, poza tym nie ma przed kim snuc takich opowiastek. Na to rozwiązanie jestem chyba najbardziej gotowa ze wszystkich innych możliwie czekających mnie opcji

jakby jednak był z niego taki prostak to też jest wyjście....zawsze możesz powiedzieć ,że miał ochotę na Ciebie a jak mu nic nie wyszło to zaczyna tworzyc bajki.o ile wogole ktos zapyta..

Aszal.....jednym słowem -powodzenia!!!!

Gość Aszal
Dziękuję przyda mi się .Obiecuję za waszą pomoc napisać jak mi poszlo jak jutro się pokaże.

Gość Aszal
Dziękuję przyda mi się .Obiecuję za waszą pomoc napisać jak mi poszlo jak jutro się pokaże.

Gość mmmmmmmmr
Aszal zalezy jeszcze jaki jest Twoj stan psychiczny - ja np. bylam w totalnym dole, bo mam wiecej lat niz Ty, a przyciagalam do tej pory psychopatow a ten okazal się glupim bezmyslnym dzieciakiem w efekcie wszystko we mnie tąpnęło i baardzo zle wypadlam w tych relacjach - nie powiem, co sie stalo, w kazdym razie probowalam - mimo jego niecheci - podtrzymac kontakt. nie wyrzucam juz sobie, bo to byl poczatek depresji po utracie pracy. Nie koncentruj się na nim - 6mies.to dobry wynik

Gość Aszal
mmmmm ze mna ok,przetrwam to i zapomnę,świat nie stanąl w miejscu. Jeszcze raz dziękuję Wszystkim za pomoc, teraz uciekam do obowiązków a jak jutro coś sie wyjaśni napiszę.

Gość biedroneczka__
Aszal czy dobrze rozumiem ze poszłas z nim do łózka po 6 miesiacach? jesli tak to nie tragedia, ani żaden wstyd - miałas prawo cos poczuc do niego przez ten czas...wydaje mi sie ze wiecej jest takich par co seks był o wiele szybciej...ale wszystko zalezy jak do tego miedzy wami doszło..dałaś sie zwieść, on ci cos obiecywał, czy po prostu tylko sex? chyba gorzej mogłabys sie czuc gdybys poszła z takim do wyra po kilku spotkaniach. I napisz- czy on odrazu po seksie zaczął cie olewać? jak sie zachowuje? czy wogóle ci na nim zależało? a jak wyjsc z twarzą? nie pokazuj mu ze jestes urażona - jesli jest typem "zalicz, zapomnij" to pewnie go to nie wzruszy. Traktuj go obojetnie. A jak o cos spyta, to zbywaj z usmieszkiem. Pokaz ze sie nim nie przejmujesz.

Gość yyyyyyyyyyhy
pewnie byliscie razem na Sylwestrze?

Gość Mietek ze starych tabletek
nie ma różnicy, czy na Sylwestra czy nie. było i koniec.. daj znać jutro jak tam sie sprawa potoczyła... i trzymaj się!!

Gość yyyyyyyyyyhy

Gość upppuopo