Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoszka

kto sie wlaczy do nas?

Polecane posty

Gość antoszka
Hallo! Brasilien Boy ich möchte auch nach Rio D. nigdy tam nie bylam.Pozdrowienia antoszka.

Gość antoszka
no to swietna sprawababolem byc. Babole maja zawsze lepiej no prawie lepiej, ale ja jestem bardzo dumna z tego ze jasten babolem .

Gość co zrobic z nim
musze sobie nadac jakis noick elfik bede

Gość antoszka
albo np. "diabeleczek cukiereczek" ja tesz mam 25 lat strasznie fajny wiek co nie tylko zeby tak szybko nie przelecial. Ciekawe co u Busi napewno sie uczy do magisterki naprawde zycze wszystkim zeby obronili. skad jestes?

hejka!! przed chwilka wstałam.....ale śpioch ze mnie:) dzis planuje zabrać sie za prace, tzn. powprowadzać kilka danych z ankiet do tabelek. antoszka ale miałas fajna przygode wczoraj:) pozdrawiam cieplutko:)

Gość antoszka
a ja myslalam ze wszyscy jeszcze spia, mam nadzeieje ze powoli i inni sie wlacza. Chyba nie za wczesnie nudze?

Gość elfik152
ale nasz wiek nie jest wcale taki super juz dorosle tyle sie wymaga a jeszcze tak zle w zyciu brak meza..pracy..

Gość elfik152
nie spimy juz w pracyy glupiej jestem od rana

Gość antoszka
elfik 152 nie badz smutna tak juz bywa ja tesz jestem sama jak na razie. Moze ten roczek cos lepszego przyniesie. Trzeba miec nadzieje bo bez niej sie zginie. Czasem byc samym jet dobrze. Pomysl tylko o niekturych nieszczesciach o zdradach o bolu ile zdrad i klamtw odechciewa sie wzystkiego a tak ma czlowiek swiety spokuj a do koja zawsze sie kogos znajdzie i to nie byle kogo wdepnij do mnie na wakacje no jezeli masz ochtke i czas napewno nie pozalujesz

Gość antoszka
zreszta zapraszam wszystkich na wakacje do mojego miasta kto wie moze sie poznamy? i bedzie bardzo wesolo?

Gość antoszka
czesc chlopiec z brazili ma to byc zart jezeli tak to barzo glupi napisalam ze tesz bym chciala brazilie odwiedzic Rio Dijanero, a ty nie musisz byc taki dowcipny do uslyszenia

Gość elfik152
no a gdzie mieszkasz antoszka??

Gość antoszka
w Hamburgu

Hej, witam wszystkich i mam nadzieje ze mnie przygarniecie:) Tez jestem na 5 roku i mecze sie z praca magisterska, wiec mysle ze tematow nam nie zabraknie:) milego dnia zycze

chyba nie łapiesz antosiu ale jesli Cie uraziłem to przepraszam!! mój nick ma pewne ukryte sensy... i to było a propos tych sensów a nie a propos czego innego mam nadzieje ze sie nie gniewasz :) sorki... a do brazylii sam to bym chetnie pojechał dawno nie byłem...

Gość antoszka
no to fajnie nie chcemy sie przeciez zaraz obrazac ja nie mialam na mysli czegos zlego tzylko nie zrozumialego. To moze sie razem kiedys wybierzemy do tej brazylii?

Gość antoszka
oh! muj szef idzie, no na razi ja tak za godzinke sie odezwe. Naturalnie ze i ciebie witamy bardzo serdecznie w naszym Clubie im wiecej nas do pieczenia chleba tym lepiej pozdrawiam antoszka. Ah te lata studenckie kupa nerwow ale jest wspaniale. Servus do wszystkich kturzy jeszcze studiuja i do tych co juz po.

hejka lazurka!!! witamy w klubie tych którzy pisza prace mgr:) co studiujesz? pozdrówka

ooo, nie zgubilam ale zapomnialam ;) witajcie wszyscy, tak mnie sen dzisiaj ciagnie... ;)

Gość elfik152
napisal moj chlopak.. a tam juz mnie nie cieszy.. czekalam za dlugo ae i tak z nim bede juz nie znajde lepszego papa

Gość elfik152
to ja w 2006 roku 26 lat..

Gość antoszka
a ja w sierpniu juz 26 jak narazie to jestem najstarsza?

Cześć dziewczyny! Ja też studiuję na 5 roku, piszę pracę, mam juz dwa rozdziały i nie moge dalej ruszyć :) ale przecież do maja daleko, więc w sumie nie mam motywacji, a moja pani promotor nie naciska, wiec sie martwię :)

Antoszka dlaczego Ty napisałaś o emigracji do Polski?? ja stąd planuję uciec... od 4 lat pracuję i z ze znalezieniem pracy nie miałam problemu, najpierw od 2 roku studiów przez dwa lata w hipermarkecie w butiku, co dało się pogodzić z zajęciami od rana, a od 4 roku udało mi sie znaleźć pracę w zawodzie, tzn. w księgowości, uczę sie prowadzić księgi rachunkowe, ale mimo wszystko jak sie obronię to razem z chłopakiem uciekamy stąd, bo ja tutaj nigdy rodziny nie założę, nie w tych realiach i za takie płace... :(

Gość antoszka
wiecie ze mamy juz 101 odpowiedzi w naszym clubie, to znaczy ze antoszka jest lubiana mam nadzieje ze wiecej studentow do nas zawita. Kochani wpiszcie sie pytajcie o rady moze sa tacy co nawet dadza nam odpowiedzi na jakies pytania zakonczenoiowe albo np. egzaminacyjne u mnie np. w 2001 zostaly kiedys podane zestawy na egzaminy panstwowe z informatyki i do dzisiaj nie wiemy kto pomugl a nalerzaloby mu sie podziekowania.

Gość antoszka
czesc niunieczko nie do emigracji do polski ,ktos pytal na ten temat i powiedzial ze duzo jego znajomych wraca z niemic do polski po sytuacja sie strasznmie popsula to prawda dla tych kturzy nie dostali pobytu i nie maja pracy wyrazy wspolczucia!

hejka, własnie siedze i licze dane z ankiet!! mój promotor jest bardzo wymagający i nie da sie za bardzo ociągac z pisaniem pracy. z jednej strony to dobrze, ze ktoś mnie mobilizuje hi hi:)