Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoszka

kto sie wlaczy do nas?

Polecane posty

Gość antoszka
Hallo! ewam mam nadzieje ze ie spodoba tobie na naszej stronie a wiec pozdrawiwm . Czy moge zapytac z jakiej czesci jestes? albo z jakiego miasta?

Gość antoszka
no musze uwazac mowilam ze mamy kapusia w pracy siedzi i nic innego za obserwacja nic nie robi tylko wtedy moge do was zawitac jak na sniadanie albo na obiad idzie.

Gość antoszka
wczoraj dala mi kolezanka fajny przepis na nalesniki lubicie ? maka jajko mleko söl cukier, tak jak zawsze nalesniki upiec. Na gotowe dac 1 galke lodöw waniliowych ,jagody albo porzeczki do tego albo tylko sos i zukrem zynamonowym doprawic. Smacznego

Gość antoszka
obejrzyjcie sobie "Fantom der Oper" na DVD naprawde warto obejrzec.

Gość antoszka
czesc lazurka. no kapusta taki kapus co o wszystkim donosi.

Gość antoszka
sweetkatie! daj przepis na te pikantne napewno pycha.dziekuje.

Ja tylko na chwilkę żeby dać znak życia, bo jeszcze o Was nie zapomniałam migotka---> 🌼 Musi być dobrze, ale ja Ci nie współczuję bo sama będę miała jeszcze 10 egz., 4 już zdałam:) dla reszty po 👄 i zmykam bo mam dużo nauki. 3majcie się laski:)

Gość antoszka
migotka 20 to takie smutne co piszesz. ludzie nie zyja by umierac tylko by sie cieszyc zyciem i z niego korzystac. Jest takie przyslowie "jak sobie poscielisz tak sie wyspisz" tyle prawdy w tym powiedzeniu. Trzeba sobie wygodnie wyscielic to zycie.

te słowa mają nam uswiadomić że z zycia trzeba korzystac póki możemy:D i tak też będe robić...miłego dnia🌼

Czesc wlasnie wrocilam z czytelni i juz nie mam sily patrzec, ale jeszcze do was napisze:) sweetkatie--- nie widzialam tego filmu o ktorym piszesz, ale duzo o nim slyszalam. Kojarzy mi sie tez z serialem, ale nie wiem czy dobrze:)Jak na to trafie, to obejrze. antoszka--- to juz rozumiem z tym kapusiem, chyba wczoraj niedokladnie cie przeczytalam:) A \"upiór w operze\" jest swietny!! Milego wieczoru zycze wszystkim i zmykam zeby w koncu odpoczac.

hejka 🖐️ sweetkatie---mój mąż i jego siostra uwielbiaja ten serial:):):)....może ja dzis tez obejrze;) antoszka ---witaj:) dawno cie nie było:) pozdrawiam dziewczynki:) miłego wieczorku🌼

witajcie dziewczynki i jak tam minął kolejny zimowy dzień...bo u mnie nieźle jestem do przodu o dwa kolejne zaliczenia:D miłego wieczorku🌼 dla wszystkich

hejka, własnie obejrzałam odcinek lost:) fajny:):) sweetkatie--napisz kilka cytatów tego niezwykłego wykładowcy:)

dobry wykładowca to połowa sukcesu...ja tez mam takiego od prawa...można go słuchac godzinami a to co mówi zapada w pamięci na długo:D

Cześć dziewczynki, aż mi się zachciało naleśników jak sobie poczytałam, ale kurna troche za późno na jedzenie... hmmmm... może jabłuszko zjem, od tego się nie tyje :) nadwaga moja zmorą :O Lazurka ---> niestety ma duże obawy, że moja praca okaże się plagaiatem, w moich dwóch rozdziałach, które do tej pory napisałam, nie prawie w ogóle moich słów, jest to raczej praca odtwórcza, ale przecież nie mogę wszystkiego brać w \"\" :( no i internet też nęci, żeby sobie pościągać ... ;)

Witam z rana!! Mam dzis dobry humor, bo wieczorem idziemy do kina na \"Narnie\". To moj ukochany serial z dziecinstwa i juz sie nie moge doczekac, zeby zobaczyc, jak zrobili film. Przeczytalam nawet ksiazke oststnio, zeby sobie wszystko przypomniec:) migotka----super, oby tak dalej z zaliczeniami:) Co do wagi to ja niestety mam problem w druga strone. Co bym nie jadla to i tak nie przytyje:( A chcialabym wrzucic kilka kilo. Ale prowadze ruchliwy tryb zycia i moze dlatego sie nie udaje.... Trzymajcie sie cieplo w ten mrozny dzien!!

czesc z rana :) lazurka mam ten sam problem co Ty! tez chcialabym przytyc ale ciezko mi to idzie... :O a wczoraj bylam wlasnie w kinie na Narni :D calkiem sympatyczny film, wczesniej nic nie slyszalam o ksiazce, dopiero jak zaczeli wlasnie mowic o filmie. Dziewczyny z moja praca tak samo, pelno w niej cytatow, ale sie nie martwie ;) to nie zaden doktorat, to ma byc wlasnie praca odtworcza bo w sumie nic nowego nie wymyslimy. a dzis sprzatanie na mnie czeka, pa:)

hejka 🖐️ jak tam dzionek się zapowiada? ja mam zamiar coś dzisiaj popisać;) zobaczymy jak mi pójdzie:) Niuniafest---ja mam pierwszy rozdział cały przepisany z ksiązek, bo to przeciez analiza literatury, mam tez kilka informacji z netu, a wszystko zaznaczone w przypisach:) ja chyba dzis zrobie naleśniki z dzemem :D antoszka gdzie sie podziewasz???? pozdrawiam i zycze miłego dnia:)

witajcie kobietki:D dzionek jak dzionek...zimny ale i tak nie wytknę nos z domu bo mam tyle do napisania że głowa boli :( ale jutro sobie odpoczne:) i długo pośpie...miłego dnia ...całuski dla mojego słoneczka...:D

hejka, 🖐️ ja dzisiaj byłam na zajęciach-same wykłady więc luzik, jeden egzamin mam z głowy-piateczka:P jutro tez pedze na zajęcia...seminarium zobaczymy jak bedzie:) pozdrawiam i miłego wieczorku życze :)

Dzień dobry! Ja oczywiście o Was pamiętam ale z powodu nauki nie bywam tu za często:( Ale i tak fajnie się Was czyta Wszystkim gratuluję zaliczeń 🌼 Mnie oczywiście jeszcze musiał dopaść jakiś wirus i nie chce puścić. I to akurat jak muszę się uczyć:( No i te bóle brzucha... Ale dość smęcenia... kto by chciał tego czytać??? Dla wszsytkich po 🌼 i 👄 , trzymajcie się cieplutko:)

hejka, hopeless---dużo zdrówka:):) sweetkatie--dzieki, ;) współczuje z powodu wyjazdu męża, zagladaj tu często to czas szybko minie:) pozdrawaim, pa

Czesc wszystkim!! Nie zagladalam do was przez weekeknd, bo za duzo sie dzialo. I nastepny tez taki bedzie, ale ciesze sie. Na Narni nie bylam, bo pies sie rozchorowal i trzeba bylo przy nim byc, ale na szczescie zjadl tylko jakies paskudztwo i wraca do siebie:) Na jutro zapisalam sie do fryzjera i caly czas sie zastanawiam nad zmiana koloru wlosow, ale chyba za malo jeszcze mam odwagi. Hopeless----wracaj do zdrowia!! Busia---gratuluje!! Sweetkatie---tez nie lubie jak moj A wyjezdza na delegacja, na szczescie nigdy nie sa takie dlugie. Ale czas szybko leci i masz okazje zeby napisac jak najwiecej magisterki:) Antoszka----wracaj do nas. Dawno Cie nie bylo i wszystkie za Toba tesknimy:(

lazurka, dzieki:) jeżeli chodzi o nowy fryz to może warto sie odważyc :) ja tez przez kilka lat nosiłam długie włosy i zawsze miałam problem z tym zeby je obciąć w końcu raz zaszalałam i nie załuje, teraz mam krótkie włosy, i super wyglądam;) i świetnie się czuję...może warto zaryzykowac :) pozdrawiam i zmykam na hospitcje....🖐️

Dzięki dziewczyny za pamięć i życzenia zdrówka... Już ze mną lepiej na tyle, że chociaż normalnie funkcjonuję sweetkatie---> 🌼 busia---> 🌼 Ja też przez długi czas miałam długie włosy, a po wakacjach zaszalałam i obciełam je na raczej krótkie i o wiele lepiej się czuję. Poza tym jestem niska więc krótkie włosy lepiej wyglądają. A jak ffryz jest dobrze dobrany to każdy może wyglądać dobrze nawet z krótkimi włosami lazurka---> 🌼 myślę że warto zaszaleć, mnie zawsze wizyta u fryzjera poprawia humor i wybieram się znów już po sesji. Tylko musisz pójść do kogoś, kto ma jakąś inwencję i sam dobierze Ci fryz do twarzy:) Dla wszystkich 👄

Hej dziewczyny!! Pisze tak wczesnie, bo zrobilam sobie wagary:) Poszlam najpierw do banku, a pozniej mialam isc na pociag, zeby pojechac do czytelni, ale bylo tak zimno, ze sie rozmyslilam. Mam nadzieje, ze napisze dzis jakas czesc pracy. Co do fryzury, to przyzwyczailam sie do moich dluzszych wlosow, bo kiedys mialam w miare krotkie. teraz nie chce ich scinac, ewentualnie podetne, by odswiezyc fryzure. Co do koloru chyba zostane narazie przy tym co jest, a moze na wakacje zaszaleje i zrobie cos ciemniejszego. Porozmawiam dzis z fryzjerka, to moze cos doradzi. Ale przyznam sie Wam, ze jak ide do fryzjera to sie boje, jak wizyty u dentysty:) Trzymajcie sie wszystkie cieplo i nie dajcie sie wirusom, bo wszedzie slysze, ze kazdy chory:( Na czele z moim A. :)

hejka, ja własnie wróciłam z biblioteki i mam zamiar wziąść sie do pracy:) lazurka---ja pisałam o ścięciu włosów jako przyklad mojego szleństwa, który miał Cie przekonac do zmiany koloru włosów..;)...a tak swoja droga to jak wizyta u fryzjera??? sweetkatie---nic sie nie martw...czas szybko zleci 🌼 Antoszka gdzie sie podziewasz??????? hopeless---jak tam zdrówko??? pozdrawiam wszystkie...miłego popołudnia:)

hej dziewczyny! ale ziimno u mnie! a do tego cos mnie bierze :( ciagle pociagam nosem a rano glos w gardle grzązł :D ale jakas szybka kuracja i bede zdrowa ;) dzis udalo mi sie napisac pol strony pracy, wow ;) haha, pozdrawiam Was gorąco, papa 🌻

🖐️ co tu takie pustki???? gdzie sie podziewacie? koniczyneczka---gratuluje postępów w pisaniu pracy:D, duzo zdrówka:) pozdrówka i miłego dzionka:) :)