Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoszka

kto sie wlaczy do nas?

Polecane posty

Kora, turystyka to dobry kierunek. Moje kolezanki konczyly go i pracuja teraz w wielu niezlych hotelach, np. w golebiewskim czy sobieskim. I wcale nie mysl, ze jestes taka stara:) Ze mna tez studiuja ludzie z innych rocznikow i nie sa gorsi, nikt ich nie dyskryminuje itp. I sa bardzo fajni:) Ja tez uciekam narazie, trzymajcie sie dziewczyny:)

Cześć dziewczyny! Lazurka: Nie przejmuj się, jeszcze żadna kobieta tak naprawdę nie trafiła za tokiem myslenia swojego faceta, ja gdybym miała sie przejmować zachowaniem mojego lubego, to juz na pewno zostałabym singlem, tylko troche boje sie samotności... no i kocham tego gburka i nie moge bez niego żyć ;) ale jego problemem jest przede wszytskim zazdrość o wszytkich facetów świata, nieważne czy ich lubię, czy z nimi pracuję, czy ich minę na ulicy, to jest już taka choroba, a tym bardziej mnie śmieszy bo ja jestem zdeklarowaną monogamistką i nigdy ale to nigdy bym nie spojrzała na innego faceta będąc z kimś ;) juz takie sa te nasze orły czasem nie do zniesienia, ale to wynika tylko i wyłącznie z faktu, że ich tor myślenia idzie innym nisz nasz :) zapytaj mężatek na forum, na pewno ich mężowie maja swoje wady, ale my kobiety potrafimy być sprytne i uczymy się je przymykać oko na ich występki :) Kora: Głowa do góry, nie rezygnuj z planów studiowania, moja mama poszła na studia jak skończyła 40 lat, ja i moja siostra kończyłyśmy podstawówkę , jak ona się broniła, to my kończyłyśmy liceum i same zdawałyśmy na studia :) mając 22 lata nie będziesz się niczym wyróżniać, wierz mi :)

hej laski!! witaj kora :) dziewczyny mają rację! nie masz co przejmowac sie wiekiem, teraz jest wiele osob, ktore ida pozniej na studia. u mnie w grupie np. jest pare takich osob, i w ogole nie robi to roznicy czy rowiesnik czy nie! a Ty jestes w takim wieku ze w ogole nie bedzie tego widac :) a turystyka to calkiem fajny kierunek, moja kuzynka na tym jest ;) dziewczyny juupi! dostalam dzis 4, ufff, jeszcze tylko jeden egz, napisze prace (mam nadzieje ;) ), obrona i koniec!! juz sie nie moge doczekac :D a z facetami to oj potrafi byc ciezko ;) ale to nasze chlopy kochane i my i tak im to wszystko wybaczamy... choc czasem moj serio mnie potrafi wkurzyc 😡. ale czego to my nie zrobimy... buziaki!!

Hej dziewczyny!! Dzieki za slowa otuchy. Czasem mam wrazenie, ze nie znam w ogole czlowieka, z ktorym spotykam sie tyle lat. Ale to moze dobrze, ze jeszcze potrafi zaskakiwac, chociaz wole jak zaskakuje pozytywnie:) Koniczyneczka---gratuluje!! Jeszcze tylko ta praca magisterska bedzie nam spedzac sen z powiek jakis czas:) Bo ten jeden egzam na pewno zdasz spiewajaco:) Ja ide obejrzec sobie jakis film na dvd w ramach zachety do pisanie pracy, dlatego milego dnia zycze wszystkim!!

hejka, dawno mnie nie było. W weekend nie miałam dostępu do komputera, a wczoraj cały dzień byłam poza domem, więc dlatego nie pisałam. widze , że pojawiają sie na naszym forum nowe twarzyczki:) fajnie!! Koniczyneczka--- gratulacje!!!!!!!!!!!!!super:) ja mam 3 egzaminy, napisanie pracy i obrone, tez chchiałabym miec to wszystko za soba .....mam nadzieje, że uda się nam wszystkim pozdawać egzaminy i obronic magisterke:) tymczasem pozdrawiam, i jeszcze tu zerknę :)

dzieki dziewczyny!! 🌻 :D dzis ja wysylam pozytywna energie na mobilizacje do pisania :D lazurka a z tym zaskakiwaniem to sie z Toba zgadzam w 100%, cos o tym wiem ;) odezwe sie pozniej!

Hop, hop! Jest tu kto? Właśnie wróciłam z pracy i nie mam na nic siły. A wydawalo mi się, że pracuję na pół etatu...:-) Pozdrawiam wszystkich!

O W KONCU JAKIS RUCH :D hej dziewczyny, czesc migotka, zapraszamy do pogaduszek :) ja dzis caly dzien przed kompem :o najpierw napisalam prace zaliczeniowa a potem naskrobalam pare pytan do magisterki. w koncu mnie cos ruszylo, ufff

u mnie zaczyna sie sesja i wcale nie jest za wesoło...to takie małe przyziemne kłopoty:D przydałyby sie jakieś wakacje w ciepłych krajach...hmmm...aż sie rozmarzyłam:D

A mi sie dla odmiany marzy wyprawa w góry. Jak bym tak pobrodziła po pas w sniegu i wdrapała się na jakąś górkę, to przynajmniej wiedziałabym dlaczego jestem zmączona :-)

no to popuśćmy wodze fantazji gdzie...ja bym najchętniej wybrała sie tam gdzie jest dużo plaż, zebym wreszcie mogła bezkarnie powylegiwac sie na słoneczku:D...no i żeby woda była cieplutka...w jednej ręce drink z palemką a w drugiej krem do opalania...marzenie:)

Laski drogie! 🌼 Ciesze sie ze panował tu aż taki ruch pod moją nieobecność:) Ja także witam wszsytkie nowe twarzyczki 🌼 , choć sama jestem tu od niedawna. Ale fajnie:) Wpadajcie często. busia---> nic nie martw, ja jutro mam już trzeci w tym tygodniu i na tym nie koniec- w przyszłym kolejne 6 egz. i 2 kolokwia. Będzie dobrze, zobaczysz:) kora---> Moim zdaniem turystyka to dobry kierunek. I nie ma znaczenia wiek, na nauke nigdy nie jest za pozno. A jak tylko kilka lat roznicy to dla nikogo nie bedzie dziwne:) sweetkatie---> mam nadzieje że metodyka poszła Ci dobrze:) Lazurka----> 🌼 nie przejmuj się, nie znajdziesz nigdzie kobiety ktora by zrozumiała mężczyzn. Ja właśnie próbuję rozszyfrować o co takiemu jednemu może chodzić. i wniosków brak:( Koniczyneczka---> gratulacje :D migotka---> Witaj 🌼 ja też niestety mam sesje :( Ale już tylko 9 egz. zostało, damy rade:)

hopeless--> pewnie ze damy rade, wogóle nie ma innej opcji:D w końcu zdolne z nas babeczki:D

hejka :) ja dzis znowu walczyłam ze statystyką, :( dziewczyny ja jeszcze nie miałam żadnego egzaminu....pewnie od lutego się zaczną. a wy juz macie za soba i tylko piszecie prace.kurcze, ale macie fajnie. a na kiedy macie planowana obronę? tez wybrałabym sie w ciepłe kraje......morze, plaża, słoneczko.... pozdrówka :)

Cześć dziewczynki! Ja najchętniej do ciepłych krajów, uwielbiam słońce i plaże ;) ale mój luby woli rześkie poranki na Mazurach najlepiej pod namiotem i często mu ulegam :) chociaż w tym roku bylismy nad morzem ale po tym co tam przeżyliśmy w deszczu i wichurze on na pewno już tam ze mna nie pojedzie ;) Busia: don\'t worry, statystyka do zdania :) chociaz z perspektywy czasu wydaje się łatwiejsza, niż w czasie kiedy musiałam ją zadawać ;)

akurat z tym nie mam problemu moi znajomi tez lubią morze i plaże więc napewno ktoś ze mną pojedzie:P :Dvasco też lubi słoneczko🌼

Gość antoszka
Czuesc dziewczynki no jak tam, mysle ze pozdawalyscie no powiedzcie jak wam poszlo? tszymym kcuki za was. Jestem ciekawa naprawde . U mnie wszystko ok. okazalo sie ze mamy w pracy kapuste teraz obmyslam plan jak ja wkopac a raczej jak wykopac.

hejka, dzięki za wsparcie:) Niuniafest---statystyke miałam na pierwszym roku, chodziło mi o to, ze od kilku dni borykam się z liczeniam, wprowadzeniem tabelek do komputera, robie to w exelu... sweetkatie---ja tez praktycznie nic nie ruszyłam z pracą , stoje w miejscu:( a w niedziele seminarium:(:( dziś mam plan trochę skrobnąć...bo przecież trzeba to popychac do przodu.... przesyłam duzo energii do pracy, śle buziaki....:)

🖐️ jak tam dzionek? ja trochę uzupełniłam rozdział metodologiczny, poza tym nic więcej.......jakos weny brak sweetkatie---dobrze, że z twoimi pieprzykami wszystko ok:) a reszta gdzie sie podziewa??? pisac , pisac dziewczynki :) ja zmykam gotowac obiadek, papapa:D

Witam wszystkie dziewczyny!! Nie bylo mnie tu jeden dzien, a mam wrazenie, ze dluzej - tyle wpisow!Ale bardzo sie ciesze, ze ten nasz topik nadal zyje:) migotka20--witam serdecznie! fajnie ze dolaczylas i mam nadzieje, ze zostaniesz tu dluzej. Co do cieplych krajow, to mi wystarczyloby lazurowe wybrzeze, chociaz o tej porze roku pewnie nie jest tam az tak cieplo:( Bylam juz kilka razy we francji i nie mam dosc, chyba jestem zakochana w niej:) sweetkatie----gratuluje zdania egzaminu. rzeczywiscie macie je wczesnie, to chyba jakies zerowki:)Chyba ze ja mam inaczej sesje. newt---ja mam gor pod dostatkiem, ale nawet na nartach nie umiem jezdzic, hehe. Boje sie po tym jak sobie skrecilam noge w kostce. Ale wszystkich spragnionych gor zapraszam :) antoszka---co to za kapusta w pracy:) zaciekawilas mnie, hehe Dziewczyny, mialam dzis seminarium i przerazona wyszlam. Bo nastraszyli nas plagiatami, jak to trzeba uwazac itd. A jeszcze moj promotor to nie byle kto, wiec stres 10-krotnie wiekszy.Koszmar... Elaborat mi wyszedl, wiec juz koncze. Ale mysle ze jeszcze do was zajrze, bo to uzaleznia:)

serdecznie was pozdrawiam ja pisze z gottingen,antoszka mieszkamy blisko siebie (w miare bo w tym samym kraju)

witajcie dziewczynki pewnie że zostane dłużej...lubie tu wpadać i będe tu zaglądać codziennie jeśli sesja mi na to pozwoli... miłego wieczorku 🌼

hej! ja dzis tez po seminarce i zawsze jak z niej wychodze to wszystko wydaje sie takie latwe, gorzej w praktyce ;) wlasnie dziewczyny do kiedy macie zamiar sie obronic? ja bym chciala do Swiat, ale co z tego wyniknie... zobaczymy :D kolejna osobka z Niemiec, ewam witka :) czasem tez bywam w Niemczech bo mam tam rodzinke, na pn - wsch.

hejka, widze, że dziewczyny sie rozgadały:) my mamy zaplanowana obronę na około 20 czerwca. wy widze, że wczesniej to pewnie dlatego tak z tymi egzaminami pędzicie:D witam nowa osóbke na forum:) koniczyneczka, ja po seminarium tez mam zawsze wrażenie, że to wszystko jest prostsze, potem okazuje sie inaczej, dziewczyny , a jaki rodzaj pracy piszecie:teoretyczna czy badawcza? ja pisze badawcza i dlatego mam dużo obliczania itd, pozdrówka, miłego wieczorku:):)

Ewam---dzieki za pozdrowienia:) sweetkatie---- nie znam takiej kobiety:(, moze dlatego , ze my mamy zajecia na naszym wydziale, a scisla logopedia jest gdzie indziej. I mamy kontakt tylko z naszym wykladowca. koniczyneczka---- nie wiem jak ty, ale ja studiuje dziennie i u nas obrony sa w czerwcu, ja chyba bede miala 23. Wiec jeszcze mam sporo czasu:) migotka--- wyrazy wspolczucia:) z tymi egzaminami. Ale bedzie dobrze!!