Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoszka

kto sie wlaczy do nas?

Polecane posty

No właśnie tak sobie myślę, że wypadałoby się wybrać do fryzjera, żeby cos mi z tymi włosami zrobił :-) Nie mam jeszcze wizji mojej fryzury, ale na pewno nie mogę mieć wysoko upiętego koka, bo strasznie mnie od tego głowa boli. Myślałam o takim koku bardziej na tyle głowy, albo na karku. Mam nadzieję, że fryzjerka coś wymyśli :-) Dobrej nocki wszystkim życzę!

Witajcie:) Wlasnie wrocilam do domu i juz nigdzie nie wychodze dzisiaj. W koncu musze odpoczac. Goscie pojechali i jakos tak cicho tutaj... newt--- bardzo fajny ten koczek. tez mysle o czyms podobnym. ja mam slabosc do takiego nisko upietego koczka a\'la baletnica.niestety, nie jestem jeszcze zorientowana w tych wszystkich stronkach slubnych i nie wiem czy mozna gdzies znalezc takie zdjecie:) jak przyjdzie moja kolej, to sie zorientuje:) a przed slubem zawsze jest proba fryzury to zobaczysz ostatecznie, czy sie dobrze bedziesz w niej czuc. Ide jakis film obejrzec. Trzymajcie sie

hej:) ale tu pustki przez weekend! newt a wiesz ze mam kuzynke ktora tez nigdy nie byla u fryzjera... moze to Ty!! ;) haha pozdrawiam 🌻

Czesc wszystkim:) Caly czas myslami jestem przy tragedii, ktora wydarzyla sie przeciez niedaleko mnie i jakos nie umiem skupic sie na niczym. Sama jakies 2 lata temu bylam w tej hali na targach mody i jak sobie pomysle, ze to moglo sie wydarzyc w kazdej chwili...Brak slow... Sweetkatie---- bardzo dobry pomysl. Zaraz uzupelnie stopke i bedziemy mogly sie fotkami wymieniac:) Trzymam kciuki za wszystkie zdajace jeszcze egzaminy:)

Witajcie! Oto mój adres: plazek1@wp.pl Czekam na Wasze zdjęcia i pozdrawiam!

coż to się porobiło! Mnie również trochę nie było...mam urwanie głowy ostatnio.No pewno, że napiszę coś więcej!Jestem z Gdynii mam świetnego faceta,ucze się,wolny czas spędzam czytając książki:) No i chciałabym Was poznać:)Pogadać z Wami[cześć}

Witaj tyśka! Jako książkowa maniaczka musze zadac Ci pewne pytanie... Co czytasz? Ogólnie pytam, bo nieustaję w poszukiwaniach fajnych książek :-) Może też się z nami wymienisz adresami mailowymi i zdjęciami? P.S. Z Gdynią mam związane bardzo miłe wspomnienia. Spędziłam tam swego czasu niemal dwa tygodnie na kursie Biologii Morza i fantastycznie było...:-)

Laseczki! Ja żyję i pamiętam, ale po wyjeździe przyjaciółki jakoś mi bardzo smutno... a smęcić nie chcę i dlatego chwilowo znikam. Po 🌼 dla wszystkich

hejka🖐️ sweetkatie---fajnie, że luby wrócił:) tyśka--witaj, :) hopeless---nie smutaj:) czas szybko zleci, 🌼 tez tu nie bywałam, jakos tak zleciało, zabieram się za pisanie,:) pozdrówka dla wszystkich:)

Hop, hop! Jest tam kto? Czekam na Wasze zdjęcia, a w mojej skrzynce cały czas pusto :-(

Hej:) Newt, Sweetkaite---- juz wczoraj wyslalam do Was zdjecia i dziwne, ze nie doszly:( Ale jesli nie, to dajcie znac i wysle jeszcze raz. Hopeless---- Nie smutaj sie tak. I zawsze mozesz tutaj pomarudzic:) A gdzie i na ile wyjechala Twoja przyjaciolka? Podaj tez swojego maila, to podesle moje fotki, jesli chcesz, oczywiscie. Busia, Tyska----Wy tez podajcie:) Antoszka---- co u Ciebie? Mam nadzieje, ze jeszcze tutaj zagladasz.... Koniczyneczka---- pozdrowionka:) Niuniafest, Kora---- dawno Was tu nie bylo. co slychac? Mysle, ze nikogo nie pominelam, jesli tak to przepraszam i przesylam gorace pozdrowienia:)

Dziewczęta drogie, Dzięki wielkie dla wszystkich za słowa wsparcia 🌼 newt 🌼 Zaraz Ci wyślę moje fotki lazurka 🌼 moja przyjaciółka wyjechałą do Francji, na całe pół roku:( Ale już dziś jestem spokojniejsza, bo wczoraj dostałam od niej maila. Mój mail: topstick@o2.pl 👄 4 all

Hopeless---- ja tez chce Twoje fotki:) Moj mail: lazurka82@o2.pl

Hopeless---- dzieki!! Wlasnie wyslalam do Ciebie moje.Na kazdym zdjeciu wygladasz calkiem inaczej:) A jakie widoki piekne!! Chyba w koncu zdecyduje sie na Wieden, bo tak blisko mam do niego a nigdy sie nie potrafimy wybrac.No i prezent super!! A kiedy obchodzisz urodzinki?

Gość antoszka
dziendoberek wszystkim dzeiweczka . co tam u was u mnie jakos powoli zaczyna sie ukloadac. pije kawke i pomyslalam ze wskocze na chwilke do was bardzo tesknie za wami ale nie zawsze mam czas " musze uwazac rozumiecie".

hejka podpisuje liste obecności i zmykam, muszę pisać bo czas mnie goni a roboty masa:) pogoda cudna...........może to juz wiosna idzie:) pozdówka i miłego dnia🌻

Cześć dziewuszki:)Miło było by się z Wami powymieniać fotkami:) newt -->No cóż lubie powieści Danielle Steel:) Już z mase ich przeczytałam i czytam dalej:)

hello! ja tez sie chetnie zdjeciami powymieniam:D Slijcie dziewczynki, slijcie! :) moj mail w niku. i raczka do gory komu wyslac mam moje! no a ja zabieram sie do pisamia... :o

Koniczyneczko --- ja poproszę o zdjęćka! Moje prześlę jutro, bo poczta mi sie zrobiła strasznie mułowata i nie chce mi się już dzisiaj z nią użerać. Pozdrowionka!

Dziewczynki kochane! Jestem przez kilka dni bez dostępu do netu, w domowych pieleszach:) Będę tęsknić i pisać w miarę możliwości. Zdjęcia chyba już powysyłam po powrocie Lazurka 🌼 Dzięki za foteczki, cieszę się, że moje się podobały:) I dla całej reszty po 🌼 I zmykam

Gość antoszka
jestem ciekawa co to za fotki ja tesz chece, co? zapomialyscie o mnie?

Hej:) dzieki dziewczyny za zdjecia:) ciesze sie ze psiaki sie podobaja. tyska i antoszka---- podajcie swoje maile to tez Wam podeslemy:) hopeless--- odpoczywaj w domu i zagladaj do tutaj!! koniczyneczka----swietnego masz psa, moi sasiedzi mieli podobnego.I masz fajny widok z okna. zawsze sie zastanawialam jak to jest mieszkac tak wysoko:) sweetkatie-----gratulacje zostanie ciocia!!! napisz cos o malenstwie:) pozdrowienia, dziewczynki

newt, sweetkatie--> dzieki za zdjecia :) ale fajnie wiedziec jak wygladacie :D lazurka a ten fajny widok u mnie z okna to nowo powstajace bloki ;) ale z drugiej strony widac piekne lasy... :) sweetkatie gratulacje zostania ciocią! a to chlopczyk czy dziewczynka? ja tez mam 2 letniego siostrzenca i niedlugo bede ciocią po raz drugi :) buziaki!

Czesc wszystkim:) Ja tylko na chwilke, bo mam urwanie glowy. newt--- wlasnie wyslalam, a wlasciwie probowalam wyslac, bo nie wiem czy sie udalo, fotki tego dworu szczepanskich, o ktory pytalas. Moze Ci sie przypomni:) To jest jakies 20 km od Katowic. A jesli nie doszly, to daj znac i wysle jeszcze raz. Pozdrowienia dla wszystkich

dzien dobry:) dziewczyny jakich uzywacie balsamow? bo mam ostatnio tak sucha skore ze hej... mam z firmy soraya nawet calkiem calkiem ale mi sie konczy i zastanawiam sie nad czym nowym...

hejka koniczyneczka---ja teraz smaruje sie zawsze po kąpieli oliwką , i potem delikatnie wycieram sie ręcznikiem, ale tez stosowałam balsam do ciała z garniera ten czerowny, suuuper, poradził sobie świetnie z moja sucha skóra , sweetkatie--- gratulacje zostania ciocią! u mnie nic nowego, pisze prace, prawie całymi dniami,analizuje wyniki badań, musze każda tabelke z analizowac, a mam ich około 50-ciu:( juz jestem tym bardzo zmeczona a tu jeszcze tyle roboty:( fajnie gdyby była juz wiosna...słoneczko...od razu jakis lepszy nastrój:) pozdrawiam was dziewuszki!!!!🌻