Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoszka

kto sie wlaczy do nas?

Polecane posty

Gość ijo ijo

Kochane, co z Wami??? Przez ostatni misiąc praktycznie nie miałam dostepu do internetu i myślałam, że jak tu w końcu zaglądnę, to będę miała mnóstwo ciekawych rzeczy do czytania, a tu pusto :-( Ogłaszam wielką akcję: TOPIK - REAKTYWACJA! ;-)

Hop, hop! Może ktoś ma jakis pomysł jak przywołać wiosnę? Dobra będzie każda propozycja! Mam juz dość tej paskudnej pogody, śniegu, chlapy i ciągłego przeziębienia! Ratunku!!!

HEj, witajcie wszystkie, mam nadzieje, ze jeszcze ktoras z Was tu zaglada.Ja ostatnio rzadziej, bo spalil mi sie zasilacz, hehe.Pisze caly czas magisterke, ale juz mi bokami wychodzi. Newt-- jak tam Twoj doktorat? A na wiosne nie wiem, jak poradzic:) Chyba trzeba polubic zime, choc nie jest to latwe. Ale w tym roku mamy przynajmniej prawdziwa Narnie:) Czasem mysle, ze juz tak zostanie:( Pozdrowienia dla wszystkich

Witaj lazurko! Ja bardzo lubię zimę, ale w tym roku już mi sie trochę przejadla :-) Tym bardziej, że to nie prawdziwia zima, tylko takie chlapowate przedwiośnie, śnieg z deszczem, plucha itp. A o doktoracie nawet nie chce mi się pisać. Ostatnio muszę zmuszać się mocno, żeby cokolwiek robić. Może jak w końcu przyjdzie wiosna to zrobi się lepiej...

Cześć dziewuszki! Ja coraz więcej czasu spędzam nad książkami,co prawda już po egzaminach (zaliczyłam wszystko:)) ale muszę się uczyć,bo przed końcem drugiego sem.nie nad gonie:P Ja też mam dość tej pooogdy! Ale zapowiadali,że zima będzie dłuuuuuuuga!:( Pozdrawiam i życze udanego weekendu:):):):):):):)

Weekend jak zwykle kończy się za szybko! Nawet mi sie nie chce myśleć o tym, że jutro znowu trzeba rano wstać i iść do pracy. Chyba zaczynam mieć wiosenną depresję... Jak na razie to jedyny zwiastun wiosny jaki udało mi się zaobserwować...:-)

Czesc:) Wiecie co, chyba dopiero z wiekiem zaczęlam doceniac weekendy. Kiedys nie dostrzegalam roznicy, a teraz kazdego wyczekuje.Ale juz niedlugo nastepny:) Musze w tym tygodniu napisac 2 rozdzialy, wiec zabieram sie ostro do pracy. Milego dnia

HEJ DZIEWCZYNY dawno sie nie odzywałam, ale tak jak wy siedze nad magisterką, i juz mam dośc.ale coraz bliżej końca:) wiosna juz nadchodzi..od jutra mam byc ładna pogoda.....:)) pozdrawiam was serdecznie i zycze owocnego pisania:)

Hihihihi ;-) Gotuje wlaśnie grochówkę. Oczywiście w dość dużym garnku, żeby starczyła na dwa dni. Przynajmniej takie miałam plany... Nie wiem co się stało z tym cholernym grochem, nie sądziłam, że aż tak spęcznieje. Musiałam wszystko przelać do ogromnego gara i pewnie czeka nas jedzenie grochówki przez najbliższy tydzień! :-( A może chcecie trochę? Zapraszam! :-)

Witam!! Dziewczyny piszace magisterke - lacze sie z Wami w cierpieniach:) Ale slonko ladne u mnie wyszlo i jakos mam wiecej entuzjazmu. Chociaz troche humor mi zepsula kolezanka z seminarium, ktora zaczela sie sprzeciwiac skladaniu sie na obrone, tzn na kwiaty, prezent, ciasto itd. Szkoda moim zdaniem klotni na to, a przeciez jesli sie te kwote podzieli na ilosc odob, to nie bedzie ona tak duza. Przed Wami tez ta kwesta. Jak jest u Was? Daje sie tylko kwiaty? Bo moze tylko na mojej uczelni jakies inne zwyczaje? Ciekawa jestem:) Newt ---- ja tez zaliczalam niejedna kulinarna wpadke:) teraz jest lepiej, ale jeszcze mi sie zdaza, np. ostatni spalilam ciasto, bo sobie o nim zapomnialam:) Pozdrowienia:)

Sweetkatie --- to szybko sie bronisz:) ja dopiero pod koniec czerwca, razem z cala grupa, ale mozna wczesniej. Caly czas sie zastanawiam nad tym, tylko nie wiem, czy warto w moim przypadku. I tak narazie nie mam pracy na oku, wiec nie musze sie spieszyc, a z grupa razniej:) U nas chyba na koniec wszyscy sie pokloca o obrone i tyle bedzie milych wspomnien o grupie. Ktos powiedzial, ze mozna kupic promotorowi w prezencie jakies pioro, bo facet rzeczywiscie jest rowny, ale zaraz zaczely robic sie jakies niesnaski. Jeszcze sie skonczy, ze nawet kwiatow nie dostanie, hehe. Ale moze jeszcze sie to jakos wyjasni.

hejka dziewczynki:) lazurka--- u nas tez będziemy sie składać na prezent--też chcemy kupic fajowe pióro , do tego na ładnej papterii napisac podziekowanie:) poza tym chyba daje sie kwiaty wszystkim członkom komisji, i chyba tez trzeba zaaplikować jakieś ciasto i kawe, mamy sie zorientowac jak to ma wyglądać, bo za bardzo nie wiemy. jak sie ułozy kwestia skladania się grupy to nie wiem, bo jest kilka modelek które pewnie będa sie sprzeciwiać, ale cóż :P ja mama zamiar sie bronić z całą grupą między 10 -20 czerwca:) jak stoicie z pracami.?...duzo jeszcze macie roboty? pozdrawiam wszystkie dziewuszki, i śle 🌻

hello! :D u nas ostateczny termin obron to koniec maja - prace trzeba zlozyc 2 tyg przed obroną wiec duzo czasu mi nie zostalo! ale mam nadzieje, ze zdaze :) tez jak zauwazylam u nas w szkole daje sie kwiaty, przygotowuje jakis poczestunek (ciasto, kawa). a dobry pomysl z prezentem dla promotora, bede musiala pogadac z ludzmi bo nasza babka jest w dechę ;) powodzenia dziewczynki i motywacji do pisania🌻

hallo, hallo, co tu takie pustki?? dziewuszki dawać znac co u was? pozdrówka:):):)

witajcie{czesc} dawno mnie tu nie było, ale widze że nie tylko mnie... pozdrawiam🌼

Czesc dziewczyny, wiosna idzie i az milo sie na sercu robi, nawet ten deszcz jakos latwiej sie znosi. Ale wiecie co, mam zmartwienie. Chyba z moim pieskiem jest cos nie tak. Kiedys Wam wspominalam, ze mam dwa psy. I jamniczek, 16-letni staruszek chyba zle sie czuje. Jakos tak dziwnie oddycha i jest niespokojny. Jutro jade z nim na badania, ale boje sie uslyszec najgorszego. Wiem, ze taka jest kolej rzeczy, potrafie to zrozumiec, ale to i tak jest ciezkie. Moze jeszcze da sie cos zrobic... Ale dosc tych smutkow. Cieszcie sie wiosna!!

hejka, lazurka tak mi przykro, wiem co przeżywasz..:( ja tez to przeszłam, jak mój kochany piesek zachowrował i nic sie nie dało zrobić.....i umarł, cała rodzina rozpaczała, bo jakby nie było jest to wielkie przezycie, ale czas leczy rany, mam nadziejm że twój piesek ma chwilowa niedyspozycję i wszystko bedzie ok, :) pozdrawiam i spiesze do piania? a jak wam idzie dziewuszki???

Dzieki Busia za wsparcie. Dostalam tego psiaka jak bylam mala dziewczynka i spedzilam z nim prawie cale moje zycie, jest jak przyjaciel. Jakos nie moge zasnac, a do pisania nie mam juz glowy, limit na dzisiaj juz wyczerpalam i mozg wiecej nie przetwarza:) Postanowilam, ze obejrze film i wybralam \"Dzikosc serca\". Staroc, ale jeszcze tego nie widzialam, a ze gra w nim jeden z moich ulubionych aktorow, to po prostu musze:) Wiec zabieram sie za ogladanie, a Wam zycze milych snow. Busia ----- a Tobie, o ile jeszcze piszesz - weny:)

Sweetkatie ---- spoznione, ale szczere i serdeczne zyczenia urodzinowe!!! Spelnienia marzen i ogolnie wszystkiego dobrego:) Przerszamam, ze zapomnialam, mam nadzieje, ze wybaczysz:) Napisz, jak swietowalas i co fajnego dostalas:)

Dziewczyny,jak rozumiecie stierdzenie:\"Miarą wartości człowieka są jego czyny dla dobra drugiego czowieka\"? Nie wiem jak rozumować to twierdzenie.

Hej, witam po przerwie. Sweetkatie --- to mialas ciekawe urodziny. Ja czasem zaluje, ze moje wypadaja w zime, ale tego sie nie zmieni:) tyska--- dla mnie ten cytat znaczy tyle, ze : o wartosci czlowieka swiadczy to, ile potrafi dac z siebie dla innych, to pochwala pomocy, wspolczucia, wyzbycia sie egoizmu, itd. A co u Ciebie? Dawno sie nie odzywalas:) W sobote bylam z moim A. na jego uroczystosci rozdania dyplomow. Pieknie bylo i poczulam, ze praca magisterska to powazna sprawa :) Chce to jak najszybciej skonczyc, bo okropnie mnie meczy swiadomosc, ze jeszcze nie napisalam calej. Wiec biore sie do roboty, a Wam zycze milego dnia:)

hejka dziewuszki!! widze, że wszystkie sa pochłonięte pisaniem:) zreszta ja też :) w takim razie przesyłam dużo siły i cierpliowści do pracy:):):) słoneczka i 🌻ki dla was wszystkich :)

Jednak nie udalo sie uratowac mojego pieska :( :( :( Mam nadzieje, ze gdzies tam jest mu lepiej.

Hej laski chętnie się przyłączę do was jeśli mozna.Mam 27 lat i jestem ze śląska.obecnie pracuję na swoim.pozdrawiam