Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ela b

zdrada męża

Polecane posty

Gość -058085
mój mąż mnie zdradził po 5 miesiącu po ślubie z kobietą która mieszka w tej małej samej wsi co my a dowiedziałam się o tym od jej męża pisali do siebie on po pracy spotykał się z nią a najgorsze jest to że kochali się w jej domu bo ja spałam u mamy a jej mąż był w pracy a jej córka u babci próbuje mu wybaczyć ale to nie jest łatwe bo codziennie ją widzwe co mam robić

Gość penelo
Ja też jestem zdradzona. Po 20 latach małżeństwa dowiedziałam się od męża tamtej. Do tej pory nawet nie przyszło mi do głowy,że coś takiego może się stać. Czuję się fatalnie i nie wiem co dalej robić. Mój mąż nie zaprzeczył i powiedził, że nie wie o co mi chodzi przecież mam dobrze i nic się nie zmieniło!!! Dupek do kwadratu.

Gość nina06
moj też zdradzał....lata,odkryłam to poznałam całą prawdę.Jesli macie nr telefonu to wiecie wszystko.Biuro detektywistyczne poda adres kobiety!!!za dopłata ekstra wszystko co trzeba...

Gość towłaśnieja
witam... jakiś rok temu byłam częstym gościem na forum o podobnym temacie... i myślałam że wszystko się zmieni... naiwne, ale każda z nas ma taką nadzieję do końca... u mnie ten koniec jeszcze nie nastąpił.. ale myślę że to kwestia czasu... Pytanie tylko czy dociekać i szpiegować... myślę że warto chociażby z tego powodu żeby wiedzieć na pewno... Wiem że to boli ale lepsze to niż domysły i pytania bez odpowiedzi...Jestem na etapie że to ją nienawidzę a nie jego... chociaż to on rani każdym smsem, ukrywaną rozmową... Ale przecież tak nie będzie zawsze..Chciałabym mieć to już za sobą nawet jak to ma oznaczać rozwód bo nie jestem w stanie się tak katować.. Pozdr.

Gość mam sumienie
2 lata temu zdradziłam swojego chłopaka . szczerze nie układało nam się .. i chciałam się rozstac ale gdy go zdradziłam zrozumiałam ze nie kocham tam tego (z którym go zdradziłam) ze nic do niego nie czuje nie czułam żadnej przyjemnosci z sexu ;(( czuje sie okropnie mineło 2 lata a ja ciagle mam sumienie nawet często płaczę jak o tamtym pomyślę ;( gdy go zdradziłam miałam prawie 17 lat ;( a teraz 19 .. mój chłopak nic o tym nie wie .. co ja mam zrobić ;( sumienie będe miała do końca życia ;( wiem ze nie mam żadnego usprawiedliwienia ale bardzo żałuję tego ;( wiem ze niektóre dziewczyny zdrad nie żałują ale nie wiem czemu?

Gość krejzi
detektyw24 załatwił mi dowody zdrady i nie musiałam chodzić po znajomych i wypytywać, a do tego narażać na jakieś wyśmiewanie, że mam paranoje czy coś. Miałam dowody, wiedziałam wszystko i zrobiłam z nim porządek!

Jeśli nie chcesz detektywa to możesz sama. Ostatnio wyszła książka na ten temat, autorem jest jeden ze znanych prywatnych detektywów i na prawdę wie, co pisze. Tytuł książki "porady na zdrady" ja kupiłam. Myślę, że warto ją mieć, tak na wszelki wypadek ;-) bo jak będziesz chciała już coś sprawdzić to trzeba to zrobić dobrze a tam jest wszystko, krok po kroku :)

Gość lazure-09
no jasne i co mi po takiej książce będę wiedziała jak podsłuchy umieszczać i śledzić go tak, że się chłop nie połapie?? przecież to śmieszne, a jak się zorientuje, a nie jest winny to mój związek legnie w gruzach.

Gość LBN76
Kobiety a napiszcie co myślicie na temat tego: Dlaczego faceci Was zdradzają? Może coś im brakuje? Inna kobieta może daje więcej niż Wy?

Gość bezmajowyyy
ależ im nic nie brakuje! są idealne! w życiu żadna sie nie przyzna do swoich błędów:)

Gość ojeujejuuuuu
i co? żadna nie chce sie poużalać nad sobą?

Gość zdradzona zona
zdradzil klamie dalej chce ja odnalezc ma na imie edyta podobno jest protetykiem dentystycznym akcja dziala sie w warszawie maz tam pracowal telefon miala w play powoli umieram pomozcie blagam

No i co z takimi zrobić? Jak zaczną to nie mogą skończyć. Byłeżony.pl pełne są takich przykładów. To bardzo boli ale nie wolno na za dużo pozwolić.:)

Gość dowody-zdrady.pl
www.dowody-zdrady.pl zajmujemy się udowodnieniem zdrady i rozwiązujemy problemy o których mówisz.

Gość nie wiarygodne
jak czytam wypowiedzi to mi sie slabo robi slaby okres meza bp ma 30 lat ponizac sie pytac o jego kochanke i wybaczyc mu na koncu dziwicie sie ze mezowie was zdradzaja bo ja nie nie szanujecie siebie to i oni was nie szanuja

Gość chłopak na opak
Kobiety zrozumcie jedno. Mężczyźnie się chce sexu. Brunetki są przyciągające, blondynki rude itd. te z malutkimi piersiątkami i te z wielkimi cycuchami. Młodziutkie i te w średnim wieku też. Rozpustnice emanując seksem i "Zakonniczki". A tu wszędzie się kręcą damskie tyłeczki i nawet w kasach hipermarketu kobiety są wydekoltowane. Mężczyzna lubi kobiety, uwielbia seks ,same Nas wabicie nawet nieświadomie. Uwielbiamy Nasze Żony, Dziewczyny ale pałki na widok innych Nam i tak stają:). To ogromne wyrzeczenie być wienym...i bardzo męczące. Ale i tak się męczymy dla Was jeśli Was naprawdę kochamy:) i jesteśmy wierni. Trochę Nam wtedy ciężko, więc kochane kobitki też się starajcie byc w sypialni być tylko aniołkiem ale też diabełkkiem:)

Gość arabika
Nie ma sensu nikogo ścigać, moment , w którym zobaczysz kobietę, którą zainteresował się Twój mąż będzie najgorszym w Twoim życiu. Ja to przeżyłam, ona w niczym nie jest lepsza od Ciebie, potwierdzą to znajomi, sama do tego dojdziesz, ona zwyczajnie nie jest Tobą , jest kimś zupełnie innym. Powtórzę, kimś zupełnie innym i o to chodzi, nieważne jaką byłaś dobrą żoną, kochanka i partnerką, ona jest inna, nowa , niepowtarzalna...Właśnie dlatego,że nie jest Tobą, radzę udać obojętność, fryzjer i nowy ciuch bardzo wskazany. Odbieraj masę telefonów, jeśli znajomi nie dopiszą, poproś przyjaciólki, umawiaj się na wyjścia, ale bez przesady. Najważniejsze aby przestać drążyć temat, Twoja obojętność zaboli go bardziej niż myślisz i da do myślenia, faceci to myśliwi, zaniepokoi go brak Twojej reakcji . Poczuje się niepewnie.

Gość Kkjnhjd
Skonczylo sie hujowo za pewne.

Gość Bognusia
Błagam o pomoc gdyż nie wiem już czy jestem tak naiwna i głupia ,że mąż robi ze mnie wariatkę czy faktycznie przesadzam.Znalazłam w jego skrzynce wiadomość od jego pracownicy o treści : " nagich zdjęć nie mam wiec nie przeslę,mozna jeno odnieśc się do pamieci i wyobrazni ." Chciałabym mu ufać ale ewidentnie widać ,że poprosił ją o nagie zdjęcia i że kiedyś ich coś łączyło . On odpowiedział mi ,że ja żle to interpretuję ,że nie prosił ją o żadne zdjęcia ,ona miewa takie poczucie humoru . Proszę pomóżcie mi na trzezwo (bez emocji mi towarzyszących) przeanalizować te sprawę. Z góry dziękuję

Gość julka, chyba nie zamierzasz
HHAHAHAH, następna "mądra" żonka. Babo, on Cię robi w wała aż huczy!! Ogarnij się!

Gość sylvia 007
Glupie baby,czepiaja sie kochanki,a nie slubnego,a ktora kobieta bedzie sie przejmowac jego szczesciem malzenskim,to jego i jego zoy problem .

Gość alfint
mnie zdradziła dziewczyna okłamywała mnie w żywe oczy wyrachowana suka . Życze jej ciężkiej choroby bo to zwykła szmata

Gość Maria348
Kazdy facet zdradzi jak sobaczy stringi .

Gość gość
Maria348 najwidoczniej stringów nie nosiłaś tylko rozciągnięte hajdawery i dlatego cię twój facet zdradził :D

Gość Maria348
Moja kolezanka odbiła mi faceta jestem wsciekła

Gość manuelka873
Ja podejrzewając zdradę zadzwoniłam do niej http://ezowymiar.pl/nasi-eksperci/wrozka-lilianna/ i niestety, ale wszystkiego się dowiedziałam. Byłam zdradzana od paru miesięcy jak się okazało. Na szczęście miałam w sobie tyle odwagi zeby od niego odejść.

Gość gość
Jakie mia wyjście jak mu nie dawałaś.Koleżanka poznała się na rzeczy i udostepniła mu swój warsztat.

Gość gość
To co się przeżywałamm w tamtej chwili nawet trudno opisać i wszyscy mogą nas wspierać ale uporać musimy się z tym sami. Moja reakcja to depresja i nic tylko chęć śmierci nawet argumenty ,że muszę wychować dzieci nie były mnie od tego odwieźć. Ale wzięłam się w garść i powiedziałam sobie że uczynię wszystko żeby on znowu był mój. Zamówiłam urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl. Na początku nie dział się nic, ale po 3 tygodniach zaczął szukac kontaktu. Po kolejnych dwóch niesmiało proponował spotklanie a po 8 tygodniach wrócił. Znowu jestem uśmiechnięta i czuje że kolo mnie jest szczęscie.