Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie moj biust taki jaki jest

powiększanie sie piersi przy tabletkach - takie pytanko, malo wazne, ale........

Polecane posty

sluchajcie, biore pigulki od jakichs 10 miesiecy, no i zauwazylam, ze moje piersi sa nieco wieksze, niz byly wczesniej. pewnie nie ja jedna. mam tylko pytanie - jak dlugo trwa to powiekszanie, czy one beda rosnac przez caly czas brania tabletek, czy moze przestana w pewnym momencie?? bo ja juz wcale nie chce miec wiekszych piersi :(

nie wierze, ze nikt nie wie!

Gość Julita23
Ja brałam tabletki antykoncepcyjne przez 6 miesięcy i moje piersi sie bardzo zwiększyły, ale potem zaprzestałam na miesiąc i wróciły do stanu jakiego były przed braniem tabletek, teraz znowu biorę i znowu się powiększają. Więc nie wiem dokładnie czy cały czas się będą powiększać. nie umie Ci pomóc, ponieważ nie biorę długo tabletek anty. Pozdrawiam :)

brałam kilka rodzajów tabletek i jest tak ze nie po kazdych sie powiekszaja....-śmiesznie to brzmi... ogolnire czułam tkliwosc i \"rozrost\" piersi dwa moze cykle, ale np. pozniej gdy straciłam troche wagi piersi rowniez zmalały i w konsekwencji sa mniejsze niz przed rozpoczeciem brania tabletek anty

Gość kasztanka997
nip moje tez sie weiksze zrobiły i to duzo..musiłam staniki wymienic na rozmiar wieksze..biore anty 3 miesiac i jak dla mnie moga juz takie zostac bo podobaja mi sie bardzoooo:p

dzieki za odpowiedzi :) dla mnie moj biust tez mogby taki pozostac, ale troche sie boje, ze w koncu zrobi sie za duzy :( hm, a co do tego wracania do poprzedniego romiaru - to czy on potem nie traci na jedrnosci? no wiecie, skora juz naciagnieta, i w ogole?? buu..

Gość jkhgi
ja biore 5 miesięcy i nic sie nie zwiększyło