Spaghetti .... 182 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: ostatnio bylo ewidentnie widac ze naj.bana albo na jakicsh psychotropach bo bredzila kompletnie od rzeczy jakby miala atak psychozy Ta kobieta w czarno białym awatarze to nie Iskra była ... Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Oooo to byłby plottwist lepszy niz w serialach. Iskra spalilaby Kafe do ostatniego pyłka, to co robił zazdrosny Klaudiusz o widmoka to byłoby nic. To byłaby prawdziwa eukalipsa kafeterii Właśnie gdzie jest Klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ta w czarno białym awatarze to nie Iskra była ... Pokusia to o matce do mnie było autentyczne munek ma za mało iq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Właśnie gdzie jest Klaudiusz Znalazla chłopaka Indian ai jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 5 godzin temu No i munek jom atakowal i nie skumala moich żartów o prostytutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 182 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Pokusia to o matce do mnie było autentyczne munek ma za mało iq Pudło Leżak to też nie Poka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 5 godzin temu Gowwno będzie z malowany widmok a przezywajom jak sřaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ta kobieta w czarno białym awatarze to nie Iskra była ... ja nie mowie o margaretce tylko pijanej/chorej iskrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Znalazla chłopaka Indian ai jak ty Bardzo sexowne fajny jest Klaudiusz ciekawe czy ładny tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: ja nie mowie o margaretce tylko pijanej/chorej iskrze Czy mogę prosić o odrobine atencji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: ja nie mowie o margaretce tylko pijanej/chorej iskrze Ukamieniujmy ją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ukamieniujmy ją buk ja ukamienuje za te grzechy z kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 39 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 26 minut temu, Niestety tak bo tak napisał: Pamiętam momencie rozpoczęcia świadomości albo tego miejsca gdzie się wszystko zaczyna ALE BYŁEŚ WTEDY JESZCZE W MACICY? Edytowano 5 godzin temu przez TREV0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 941 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ukamieniujmy ją a miało być batożenie na dwa baty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 182 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: ja nie mowie o margaretce tylko pijanej/chorej iskrze A ja mówię o Nimfomance, a to nie Gretta ani Iskra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: ALE BYŁEŚ WTEDY JESZCZE W MACICY? Pamiętam biel dużo bieli to może od plemnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Pamiętam biel dużo bieli to może od plemnika Ja p… zacznij tworzyć ‚content’ naprawdę zostaniesz milionerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: a miało być batożenie na dwa baty Może być na wibrator i mojego przyjaciela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: buk ja ukamienuje za te grzechy z kafeterii Buk takie drzewo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Ja p… zacznij tworzyć ‚content’ naprawdę zostaniesz milionerem I tak zostane to nieuniknione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: a miało być batożenie na dwa baty Będzie podczas kamieniowanie ale przed spaleniem na stosie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: To worek na speřme ciężko będzie wygrać z niom, tylko leżak może to powstrzymać. Ps. Wtedy by się zwolnil malowany Nie chce malowanego, niech idzie w ...ú ten pijak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Może być na wibrator i mojego przyjaciela Twojego przyjaciela Kubusia Puchatka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Twojego przyjaciela Kubusia Puchatka? Słonia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Twojego przyjaciela Kubusia Puchatka? Tylko jeśli masz tam miodek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 39 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Pamiętam biel dużo bieli to może od plemnika CZYLI OD ZAPŁODNIENIA PAMIĘĆ SAWANTA, ZAZDRO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 5 godzin temu 33 minuty temu, draże korsarze napisał: Oooo to byłby plottwist lepszy niz w serialach. Iskra spalilaby Kafe do ostatniego pyłka, to co robił zazdrosny Klaudiusz o widmoka to byłoby nic. To byłaby prawdziwa eukalipsa kafeterii xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie chce malowanego, niech idzie w ...ú ten pijak. On woli butelke my bzykanie to nigdy nie było prawdziwe czy możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Twojego przyjaciela Kubusia Puchatka? Tak btw jest jedno stasyq co się babra w miodzie całkiem niezłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu W sumie to może być i kleksik. Wwa Śródmieście a Pruszków to daleko nie ma no proszę co za cicha woda ten kleksik my tu pitu pitu wojny qwety madzki a ten na boku drążył drążył aż wydrążył 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach