Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąglesama

Czego pragną mężczyźni- Temat dla PANÓW

Polecane posty

Ja chciałabym, żeby kto obsypywał mnie kwiatami, by namolny i nawet trochę zaborczy. Bardzo mi tego brakuje. Nie rozumiem, dlaczego innym dziewczynom to przeszkadza. Chyba po prostu za dobrze im jest. Ale mężczyźni też nie doceniają tego, co mają albo mogliby mieć. Już napisalam o tym na tym forum, na innym topiku. Sami pakują się w związki z takimi wrednymi małpami, skaczą koło nich,tracą dla nich głowę, dają się owinąć wokól palca, a one tylko ich wykorzystują. A jak taka ich poźniej da im kopniaka, to żalą się, że kobiety takie wredne, że nie potrafią kochać, że ju nie można znależć czułej i wrażliwej. A jak taka czuła i wrażliwa koło nich przechodzi, to mają ją olewają. Taka jest prawda drodzy panowie. Co oni w ogóle widzą w tych wrednych małpach? A ja wcale nie szukam silnego, władczego macho, tylko zwykłego, sympatycznego chłopaka.

ciaglesama-->otoz to przez takie \"wredne malpy\", a moze powiem inaczej przez takie puste niewrazliwe kobiety jestemy pozniej zle oceniane, faceci przylepiaja nam etykietke>>zimna, zla kobieta

Ale skoro widzą, że nie jesteśmy złe i wredne, to dlaczego przylepiają nam takie łatki. Przecież to od razu widać, czy dziwczyna jest wredna, czy nie. A jednak zostaję przy swoim zdaniu, że wolą być poniżani,mieszani z błotem i wykorzystywani finansowo, niż naprawdę kochani. I nie wiem, dlaczego.

I to nie jest tak, że są mniej interesujce od wrednych małp, bo z reguły interesują się czymś więcej niż tylko imprezami. Już sama nie wiem. Może jakiś pan coś napisze?

ciaglesama----> wydaje mi sie ze oni po prostu maja swoje stereotypy na temat kobiet i sa im wierni i nawet juz nie staraja sie przekonac ze jest inaczej, po prostu patrza na nas z gory i mysla sobie\" ona pewnie jest taka jak wszystkie\" Tak samo jak ja mysle o facetach tez przylepiam im etykietki ale jednoczesnie wierze w to ze nie wszyscy sa tacy