Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaaaaaa

sex z zodiakalnym skorpionem

Polecane posty

Gość Stella M.
Do Pucia: "Ciepło" to jeszcze dużo za mało............ żeby mogło się pojawić autentyczne zainteresowanie ;) Pozdrawiam 🌼

Ahh Stella Stella :) Ja zawsze bede starał się dyktować kierunki i warunki pozostawiając ci złudzenia kontroli ale zawsze mozesz powalczyć ;) Powiedz mi Stello czego oczekujesz i co mozesz dać? :) Skorpion

Gość Stella M.
Czego oczekuję... ? W jednym zdaniu (bo więcej na forum nie mogę powiedzieć) ... biorąc pod uwagę tylko jeden obszar życia ;) (bo o tym akurat jest ten topik...) - Nieustannej, niekończącej się gry Instynktów i Namiętności.......... ! Niewielu mężczyzn w ogóle zrozumiałoby o czym mówię, ale skoro rozmawiam ze Skorpionem.......... ;)

Gość Ja też bym polecała
skorpiona!!! żaden inny znak się nie nadaje... sprawdziłam ;)

Stello, Chyba wyraziłem się dość jasno :) jak opisywałem co ja lubie wiec chyba nasze oczekiwania są zbierzne :) Hmmm Gra instynktów i namiętności... podobasz mi sie coraz bardziej :) Skorpion

Gość * S *
A skąd ty możesz wiedzieć Greg_ czy nie błądzisz w przypuszczeniach? :) Mając oczekiwania takie jak opisałeś.......... raczej chyba trudno ci będzie znaleźć partnerkę która cię zadowoli W PEŁNI.......... ;) Ideałów nie ma..... więc jak kobieta jest naprawdę doskonałą partnerką sexualną to musi mieć też jakiś słabszy punkt... Co ty skorpion byś zaakceptował jako słabszy punkt u kobiety??Hmm ?? :)

To zalezy jaki ten słaby punkt by był. Wiem ze nie ma ludzi doskonałych ale wiesz zawsze poszukuje sie najlepszej opcji. Jezeli jeszcze chodzi o słaby punkt to nie moze byc nim sex/sexaappeal etc. Skorpion

Gość * S *
To jest próba uniknięcia odpowiedzi :) !! Opowiadasz przez zaprzeczenie................. ja JUŻ to powiedziałam, to wynika z wszystkich twoich poprzednich wpisów. Wiadomo co NIE MOŻE być słabym punktem partnerki Skorpiona.............. To oczywiste! A co może ?? ...... ;)

Gość ja wam powiem prawde
mialam faceta skorpiona i nie byl wcale taki idealny w lozku, fakt oczekiwal ode mnie wiele ale sam byl raczej sredni, Skupiony na sobie i zaspokajaniu swoich glownie wybujalych przezyc u potrzeb. Pelna koncentracja na wlasnym... zadowoleniu. Bylo milo, ale za malo poswiecal mi uwagi wiec niestet nale nie widzialam szans na przetrwanie takiego zwiazku. Raczej wiec zalezy to od osoby nie od znaku.

Gość kozaaaaaa
świetne wypowiedzi ale jak to czytam to się zastanawiam czy wy tylka tak na forum, czy w realu też? niektórzy z was to takie ,,gaduły -jebaki"(mało robią, dużo gadają).

Gość W realu też

Gość Grandina317
Skorpiony....... Bylam z jednym, są uparte i wymagają od partnerki calkowitego podporządkowwnia co nie jest wcale przyjemne w codziennym życiu z druga osobą więc przestrzegam te ktore chcą sie wiązać ze skorpionami. Oprócz tego był zaborczy i zazdrosny do bólu nie wiem o co bo nie dawałam mu powodów do zazdrosci!! Sam proponował wcale nie taki różowy sceniariusz życia razem więc zerwaliśmy po dwóch miesiącach... chociaż w sexie był cudowny.

Gość ladyti
hm.fajny temat. nie wiem jak to jest z facetem skorpionem, wiem natomiast,ze w wiekszosci przypadkow to co pisza skorpiony to jeden z najbardziej namietnych znakow zodiaku.a to jacy bedziemy w lozku zalezy od tej drugiej osoby.dzikosc, namietnosc, uniesienia serca, oczyciscie kobietom zawsze potrzeba aby kochac i byc kochana to wtedy jest pelnia szczescia. acha i nie dlugosc przyrodzenia ale sztuka p........ aczkolwiek male jest ladne, ale akurat w tej materi niewskazane..wiem, jedno podobno spotkan ze skoprpionem a tym bardziej ognistych nocy sie nie zapomina.Jestesmy nie do zdarcia.acha i skorpion oprocz swojego oodania ma potrzeba dowodzenia . a kobiety sa najpierw niesmiale w stosunku do nowych rzeczy, ludzi sytuacji, ale potem potrafia niejedno pokazac.

Gość Grandina317
i jeszcze jedno: on nie wie tego ale gdyby chciał wrócić któegoś dnia to pewnie mógłby mnie przełamać bo nie umiem go zapomnieć...... :(

Gość Grandina317
dobrze to ujęłaś ladyti: "jedno podobno spotkanie ze skorpionem a tym bardziej ognistych nocy sie nie zapomina"...

Gość jestem Skorpionicą i mam męża
Strzelca,który nie dorównuje mi temperamentem ;) Nie sądzę jednak,że ma to jakikolwiek związek ze znakiem zodiaku :o Takie uogólnianie :Skorpion -wredota, Panna -pedantyczna, Rak -maruda , Wodnik-dziwak itp jest dziecinne :o to samo dotyczy poczynań danego znaku zodiaku w łóżku :o

Gość ja też_ _
bym wypróbowała skorpiona.... skoro tak polecacie. A jeszcze lepiej żeby skorpion wypróbował mnie! :) haha, ciekawe czy by mną zawładnął do szalenstwa......

mam skorpionka, nie oddam, [umiejetności i interes ma :D]polecam chociaz to złośliwe takie :P

A ja jestem skorpionem i kilkanaście lat byłałam ze skorpionem. W łózku był rzeczywiście fantastyczny, zawsze twierdził,że ja też. NIestety w życiu było zdecydowanie gorzej. Chciał mnie sobie podporzadkować, a ja nie miałam na to ochoty, był zazdrosny, zaborczy i egoistyczny. Znalazł sobie inną, może z nią się udało. WIerność podobno też nie jest typowa dla tego znaku, chociaż ja sobie nie zarzucam nic oprocz paru drobnych flirtow bez znaczenia. W kazdym razie nikt przed nim i nikt po nim nie dał mi tyle radości w łóżku i tyle cierpienia w życiu co on

Gość To znaczy ze jest tylko
12 typow mezczyzn ( to samo tyczy kobiet? ) ?? To przerazajace...przerobisz wszystko i co dalej...mam na mysli przerobienie kazdego znaku ? No co Wy...nie wydaje mi sie zeby seks mial cos wspolnego z data urodzenia...albo sie to cos ma, albo jest z tym czyms na bakier

Gość Mikki
Do Grega_ : może jeszcze inne wymagania skorpiona podasz bo ciekawie sie czytało.... ciekawe czy to fantazja czy opisujesz prawdziwe zdarzenia jakie miały miejsce ;) bo ja wlaśńie sie zaznajamiam z jednym takim skorpionem i nie wiem czy sprostam..... ;) Czekam na ciąg dalszy, pozdrawiam !

Gość Tahi117
....Jestem skorpionem, byłem w związku ze skorpionicą....kilka lat walki....stracony czas,w miłości chodzi o to, by działać razem, a nie walczyć ze sobą....dlatego to zakończyłem. Poza tym była materialistką co często się niestety zdarza u kobiet-skorpionow, cenia luxus bardziej niż szczere uczucie.Szukalem ideału, zodiakalnego ;) ale to była pomyłka, wykluczaliśmy się nawzajem we wszystkim poza sexem. Nie polecam...

Gość skąd ja to znam

Gość jak w temacie
przytrafiło mi się raz... ! I co? Był wymagający i natarczywy może to kwestia temperamentu i upodobań ale nie mogę powiedzieć że był to seks mojego życia... ;) raczej wolę jak mężczyzna jest delikatny ,stara się wyczuć partnerkę a nie okazuję jej siłe i dominację!! Nie mogłabym być ze skorpionem na serio na dłuzej, to nie dla mnie może niektórym kobietom taki seks sprawia przyjemność ale ja oczekuje przedewszystkim delikatności, czułości... Przeceniacie skorpiony! ;)pozdrawiam, D.

Gość ojjjj prawda
DO Grandina317 - - jak czytam twoj wpis to jakbym czytała sama siebie!!! Zazdrosny do bólu ale sam ...kobieciaz taka jest prawda o skorpionach! nei zaufam już żadnemu/ Co z tego że sex na poziomie,rewelacja ,jak oglądał się za wszystkimi ciekawymi laskami będąc ze mną?? ! Dodam że jestem atrakcyjna i niczego mi nie brakuje, wiec do szału mnie ty m doprowadzał! Mowił jedno, robił drugie, skorpion myśli seksem i nic na to nie poradzisz. Do tego uważa że jemu wolno wszystko a ty masz być czysta jak łza!!! Kochałam go bardzo ale nie wytrzymałam.... Jakiś skorpion ma coś na swoja obronę w tym temacie??

Gość up..up..up..

Ojjjjjjj prawda, szczera prawda, coś wz tymi znakami jest, wypisz wymaluj mój były.Ja tez jestem skorpion, ale może z kobietami jest nieco inaczej. Do jak w temacie:Jedyna sfera życia gdzie moj skorpion nie był egoistą to łozko. Koncentrował sie na mnie i na moich doznaniach, to moje reakcje sprawiały, że jemu było dobrze. Chociaż to też może jakaś forma dominacji........nie wiem. Czasami nasz seks był gwałtowny i namiętny, czasami czuły i delikatny.......jedyny facet, który tak doskonale wyczuwał czego chcę i jak chcę.................oj bo zacznę tęsknić. Niestety jedyna sfera naszego życia, gdzie to wyczuwał i brał pod uwagę to łóżko.....bo reszta tak jak pisze ojjjjprawda

Tahi 117- dwa skorpiony zawsze będą walczyć, taka ich natura. I to niemal na śmierć i życie. W związku jest to o tyle boleśniejsze, że znają swoje słabe punkty i wiedza gdzie kąsac

Gość Dotka23
Chyba właśnie...zakochałam się w zodiakalnym skorpionie.... !!!Jak go zdobyć? Poradzicie coś? Może jakiś facet skorpion się wypowie ? :) Bedę wdzięczna za wskazówki :) -co robic czego nie robić... ????