Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaaaaaa

sex z zodiakalnym skorpionem

Polecane posty

Gość kozaaaaaa

Mam w domu SKORPIONA oczywiście mężczyzne .Piszcie wszystkie skorpiony jak was zadowolić w łóżku.,jesteście świetni ale skryci

Gość Greg_Skoprion
Hmm.... jak? :) No wiec robic wszystko co dzikie, naturalne, spontaniczne, szalone, zywe.... lekko agresywne ale nie z przemocą, to musi byc takie naturalnie pobudzone. To takie ogolniki. Jak sie zastanowie to napisze wiecej. Greg

Gość Venusjanka
Hmm :) Czy Dzikość ma jakieś granice w twoim rozumieniu Greg ?? Bo ja bym sie obawiała zmęczyć takiego Skorpiona..... a Fantazja podsuwa mi pomysły erotycznie nieokiełznane..... ;)

Gość Kozucha
ja jakoś nie wytrzymałam z podłym Skorpionem, który zaspokajał tylko swoje potrzeby...

Gość a mój skorpion
był (jest?) świetny w łóżku, idealnie się dopasowaliśmy pod tym względem... i co z tego, skoro rzeczywistość, codzienność z takim panem była nie do zniesienia? :( :( no to czasem spotykamy sie dla seksu, on nadal mnie kocha do szaleństwsa... a ja mam serce zlamane przez to, że on cierpi :O

Gość Ja też się chętnie dowiem
Czy jest tu jakiś skorpion ktory sie wypowie ????

jestem skorpionicą co prawda, ale zgadzam sie z Gregiem, dopowiem tylko tyle, ze jak sie angazuje to do konca dlatego do tej pani "a moj skorpion" chcialam powiedziec tylko tyle, ze nie chcialabys zeby ktos tak toba pomiatał, jak ty tym skorpionem. Jakbys miala serce zlamane ze on niby tak cierpi, to bys sie z nim nie spotykala, a juz zwlaszcza dla seksu. Egoistko!!!

Gość Stella M.
Dziewczyny nie ma o co pytać!! Nie będzie żadnych wskazówek, sprawdzi cię i dowiesz się tylko jaki wydał werdykt - przeszłaś test jego niewyobrażalnych pragnień lub nie. Ale tym które przejdą........ zaoferuje rozkosz jakiej nie da nikt :)

Gość Up up up up up up up

Gość nie wiem czemu ale
jakoś nie pociągają mnie tacy kolesie....zbyt mało są naturalni, za mało swobody i wolności w nich jest

Gość Nie wiesz co mowisz
albo nigdy nie bylaś ze skorpionem ;)

Gość nie wiem czemu ale
wiem co mówię...wiem...nie każdego pociąga to samo.... na przykład Strzelce...to co innego;)

Gość i co że Strzelce są naturalne
w sexie, jak niewierne?????????????????? :p

Jestem skorpionem, ale co to ma do rzeczy? To, w jakim znaku zodiaku ktoś się urodził nie ma przecież żadnego znaczenia w jakiejkolwiek kwestii. Horoskopy to kłamstwa i tyle!

Gość W każdym znaku są

Gość wyjątki ale
generalnie skorpiony są bardzo namiętne! Baaaaaaardzo!!

Gość Skorpionice też
;)

Gość Ale chyba daleko jesteśmy
od głównego wątku tematu... Skorpiony - jak to z wami jest? :) Czego oczekujecie od swojej partnerki ??????? Pisać, nie wstydzić się !! ;)

Gość strzelca trzeba umieć
ciągle zaskakiwać to będzie wierny...a swoją drogą to znam niejednego niewiernego Skorpiona...poza tym są obleśnie zazdrośni...

Jestem skorpionem i byłam ze skorpionem przez parenaście lat. Nasz seks......mniam, na samą myśl robi mi się gorąco. Łatwiej wymienić rzeczy, których nie mozna. Co z tego, kiedy cała reszta była klapą.

No tak... z tego forum na pewno się dowiesz jak zaspokoić twojego faceta... Dziewczyno!! Lepiej z nim szczerze porozmawiaj, na co ma ochotę, a nie wkładasz go do worka ze wszystkimi innymi \"skorpionami\"

Gość Greg_Skorpion
Witam, No wiec moze cos napisze bo na poczatku napisalem duzo ogolnikow. Po pierwsze nie wiem czy to zalezy od znaku zodiaku ale w sumie cos w tym jest ze Skorpiony są "inne" ;) . No wiec moze napisze jak ja lubie sie bawic i co lubie... moze to cos wyjasni (tak czy tak opisze bardzo niewiele bo gdzie ta cała tajemnica by sie podziała ;) ) Dla skorpiona partnerka musi byc wyzwaniem, nie moze to byc kobieta ktora lezy i nic nie robi, osobiscie lubie zawalczyc o moja "zdobycz" ;) najlepiej jak bedzie sie troche opierac (i tak oczywiscie przegra bo A. Ona tego chce!, B. mam przewage fizyczna.....ale ale nigdy nie zrobie jej krzywdy bo kobieta jest jak swiątynia - trzeba o nią dbac i jej bronic wiec prawdziwa agresja w ktorej robi sie krzywde odpada - wszystko w granicach dzikiej, przjemnej zabawy). Jak sie kobieta opiera a ja walcze o nią w pewnego rodzaju zabawie to oboje czujemy sie jak dzikie stworzenia ktore nie mysla jak kreowac sex, jak sie poruszac tylko czujemy ze robimy to instynktownie, bedac bardzo bilisko, trzymajac sie bardzo mocno. W takim akcie czuje jej ciepło, jej każdy ruch, jej pot, jej piękny zapach.... sama rozkosz i to jest prawdziwy sex.... Uwielbiam kobiete miec blisko, wchodzic w nią baaardzo głęboko (najlepiej jak ona leży na brzuchu bo wtedy moge "dosięgnąć" samego konca i to ja kontroluje sytuacje). Jezeli chodzi o to co powinna robic partnerka zakładając ze mnie chwilowo ;) zdominowała..... hmmmm....... podczas sexu powinna poruszac sie spokojnie powoli, lubie nacieszyc sie widokiem pięknego sexownego ciała ktore sie porusze, nie lubie galopowania ;) tzn. jest miło ale lepiej obserwowac i czuc. Nie bede tu pisał o pozycjach, sexie oralnym etc. bo to jest oczywiste.... jedno jest pewnie, nie wiem czy wszystkie skorpiony tak maja ale uwielbiam patrzec na podniecenie partnerki, pasjonowac sie tym... sex to nie 5 minutowe zadanie.... to jest gra..... Pozdrawiam Skorpion.

Gość * S *
Mmmmmmmm............... się rozmarzyłam................... :) ! i GDZIE ty znajdziesz TAKĄ kobietę........ Greg_ ???

Gość Greg_Skorpion
Witam :) Gdzie znajde???..... hmmm wiesz...... jestem Skorpionem... radze sobie jakos zawsze ;) wiec :) Skorpion

Gość * S *
Jak mogłam się spodziewać... Odpowiedź jest wymijająca.......... ;) Bo żaden prawdziwy Skorpion NIE SZUKA ........ raczej pozwala się kochać...... wybranym kobietom....... :) ...... Czyż nie ? :)

Gość Jaga123
Greg - tak jakbym słuchała swojego męża (też skorpiona i też Grega):)

Gość A ja mam takie pytanie
do ciebie Greg : Co sądzisz na temat tzw. fenomenalnego połączenia seksualności z niewinością ?? Co to takiego wedłig mężczyzny, bo podobno bardzo kręci facetów ale niesłychanie rzadko się zdarza w przyrodzie..... :) Czy ma znaczenie dla Skorpiona ???

Gość Greg_Skorpion
O tak i tu masz racje...... ;) Ale wiesz znalezc ta wybrana której sie pozwoli jest bardzo ciezko wiesz... musi miec to cos, pewna jakąs wyjątkowość, jakis pazur, ogien wewnętrzny, temperament, wyzwanie, jezeli tego brak to wieje nudą i co to za życie z taką partnerką. Życie trzeba Przeżyc!!!! a nie tylko życ z dnia na dzien.... bo co nam pozostaje poza wspomnieniami, szalenstwami.... Skorpion

Gość Jaga123
Ja jestem takim połączeniem!

Gość Best29
Jak to czytam to zastanawiam się czy może nie Skorpion + Skorpion jest najlepszym połączeniem partnerskim ??? Te same potrzeby i rozumienie bez słów... ?