Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.aga

jaka prostownice wybrac??

Polecane posty

Gość a.aga

Hej dziewczyny!Chcialabym kupic prostownice do wlosów ceramiczna ale nie bardzo wiem czym sie roznia,która jest najlepsza i jak najmniej niszczy włosy.Na zakup chce przeznaczyc cos kolo 200zl Moze jest tu ktos wtajemniczony... Pozdrawiam

Gość taaaaaaaaaa......
tez ostatnio zakladalam tutaj topik w tej sprawie i powiem ci szczerze nic mi to nie pomoglo bo zdania sa podzielone. mam jeszcze wiekszy metlik w glowie.................jak kupisz to daj znac jaka,ok? i czy jest ok?

Gość a.aga
ok jak kupie to sie odezwe ale naprawde nie mam pojecia co wybrac.Moze poprostu wybiore sie do sklepu zaopatrujacego fryzjerów i tam cos mi doradza...

Gość na wizazu
jest topic na ten temat. Strasznie duzo dziewczyny napisaly na ten temat;) sama nie moglam sie zdecydowac .. ale po preczytaniu tego topicu kupilam efalock flat master ;) i polecam:) 170 zl na allegro :)

Gość a.aga
a to jest ceramiczna czy jaka?aha i jeszcze jedno wlasnie gdzies cos przeczytalam o szklanej prostownicy ma ktos taka i czym sie rozni od innych

Gość a.aga
no wlasnie ogladalam ja na allegro i rowniez nad nia sie zastanawiam.A jaka jest lepsza z szerszymi plytkami czy waskimi?

Gość polecam ta mam
jak masz grubsze wlosy i dosyc ich duzo to oczywiscie z szerokimi plytkami, zreszta nie pamietam ale ta z cienkimi ma chyba mniejsza moc albo nie ma regulacji temperatury czy jakos tak. reasumujac i tak na moje strasznie napuszone i grube wlosy tylko ta z szerszymi wchodzila w gre

Gość maxmara35
witam .. mam okropna burzę włosów i w nijaki sposób nie moge ich ujarzmić . Na szczęście mikolaj przyniósło mi prostownicę .,,Melissa,. jestem, z niej bardzo zadowolona . Ma ceramiczne plytki , i waskie łapy .. szerszymi trudno sie prostuje ,bynajmiej samodzielnie .Poza tym ma regulacje temperatury. Jsli chodzi o cenę to kupilam ja w promocji za 69zł.. Tak na marginesie nie kupujcie drogie panie tego typu towarów na targu ... sa one niewiadomej jakosci a szkoda niszczyc sobie wlosy . pozdrawiam

Gość maxmara35
podp[owiedx dla a.aga ... ja mam wlosy półdlugie , wystrzępione na końcach ... geuba w zaden sposób bym sobie nie poradziła , zatem dokonujac zakupu kierujmy się tym jakie wloski na naszej slicznej główce mamy .Fryzjer ma wprawe ze wszystkim sobie poradzi wszak my swojej główki z tylu nie widzimy .. ale idzie dojść do wprawy.

Gość jejeje
a co sadzicie o prostownicach ze szklanymi plytkami? ja uzywam i jestem bardzo zadowolona ;wg mnie jest o niebo lepsza niz ceramiczna prostownica

Gość a.aga
jejeje... moglabys mi powiedziec cos wiecej o tej prostownicy,czy jest drozsza od ceramicznej,czym sie roznia te plytki i czy mniej niszcza włosy

Gość ojoj
Ja mam kompletnego bzika na punkcie prostowania swoich włosów bo tylko w takich się sobie podobam ! mam w domu dwie prostownice.. pierwsza była tania i tak zniszczyła mi włosy, że musiałam je obciąć :( potem kupiłam prostownicę z parą Philipsa i.. tez jest do d.. !! ONA JEST WCIĄŻ NA GWARANCJI, CZY KTÓS CHCIAŁBY KUPIĆ /??? taka z lustrzanymi płytkami kosztuje w sklepie 400 zł :( :( :( one podobno z czasem wycieraja się, te lusterka (tak powiedziała mi koleżanka) CZY KTÓRAŚ Z WAS MOŻE POLECIĆ DOBRĄ PROSTOWNICĘ ZA MNIEJ NIŻ 250 ZŁ DO WŁOSÓW BARDZO GĘSTYCH I TRUDNYCH W UKŁADANIU?? A JAKICH KOSMETYKÓW UŁATWIAJĄCYCH PROSTOWANIE UŻYWACIE?? ja miałam LIss Control Loreal i Bio Silk, może znacie coś lepszego??

Gość a.aga
nikt nie ma takiej??

Gość mila 30
hej ja mam remingtona, jestem bardzo zadowolona:) moze zwroc uwage na moc prostownic, mialam 35ke i była za słaba na moje buje loki, ale teraz mam 85 i jest spoko:) kupiłam w media markt za jakeis 140 zł, a pani ktora tam była mowila ze niby lustrzane, a były tam za jakies 200 zl płytki srednio nadaja sie do prosotwania jeszcze neicałkeim wyschnietych wlosow, i parowa tez neizbyt dobra

Gość mila 30
i dokup jedwab, jest genialny:)

Gość a.aga
dzieki szczerze mowiac na moc nie zwracalam uwagi az tak bardzo...no ale teraz napewno nie kupie 35:-) Pozdrawiam

Gość estera67
ja mam taką z allegro firmy Adler z regulacją temperatury i wąskimi płytkami i jestem bardzo zadowolona z niej. Kosz 35zł. POLECAM

Gość frutti i tutti
plytki sa ze szkla ich powierzchnia idealnie gladka wiec doskonale prostuje wlosy sa gladkie i lsniace ja mam taka frmy babyliss kosztyowala 260 ja mam szersza jest jeszcze wezsza i jest chyba tansz kosztuje ok200 mam w niej regulacje temp prostownica ma lampke ktora wlacza sie jak prostownica jest gotowa do uzycia w porownaniu z innymi prostownicami jest roznica ale w jakosci rowniez zastanow sie wiec bo i tak kase wydasz ta prostownica nie niszczy tak wlosow sa lejace sie wg mnie wygladaja o niebo lepiej niz takie prostowane prostownica ceramiczna

Gość tylko wigo

Gość a.aga
nie wiem czego sie nie chce otworzyc...trudno jak jeszcze taka znajde to wkleje

Najlepsze są prostownice z baby liss Pro. Ja mam babyliss pro new tech, jest po prostu genialna. Np http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81165750 dałam za nią 209 zł. i nie zamienie na inną. włosuy są super proste błyszące no i po prostu rewelacja. Tylko pamiętaj jeśli masz na nią 200 zł, to kup prostownice profejonalną!!! PRO oznacza właśnie taką i nie daj sie nabrać na opisy prostownic na allegro tam piszą że jats profesjonalna a tak naprawde to nie prawda. Musi pisać w nazwie PRO. Prostownica EFALOCK FLAT-MASTER też jest profesjonalną.

Gość a.aga
Gula no wlasnie nad ta sie głownie zastanawiam a powiedz mi jeszcze czy nie szarpie wlosów przy prostowaniu,ma zaokrąglone płytki?Bo jak narazie mam jakas tandetna i pod tym wzgledem jest tragiczna,wyrywa mi polowe włosów...

Wiesz co po właosach super się slizga. Mi nic nie wyrywa. Myśle ze jest naprawde warta swojej ceny

witam a ja mam bardzo kręcone włosy i jest ich dość dużo. Czy mozecie mi polecić prostownice do 100 zł? i Jakies preparaty do tego? MIałam małą z płytkami ceramicznymi od kolezanki która dała za nią 40 zł ale prostowanie nią włosów to tragedia

Gość a.aga
no wiec chyba jednak pokusze sie na babyliss pro dzieki za pomoc:-)