Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolo brzegu

jak sprawdzić czy facet cie zdradził i po czym poznać?

Polecane posty

Gość Bambolinka
Witam.... Ja rowniez prosze o przeslanie mi tej ksiazki...z gory dziekuje. Moj mail: galusia@op.pl Pozdrawiam!

Gość kobiety...
piszcie na topiku na temat prosze , dla innych to wazne!!!

Gość kobiety...
tak ,zgadzam sie ,bo sama czytalam tea ksiazke(dobra) , chodzi o to ,aby podjac watekmtopiku!!!

Gość kobiety...
dziewczyny jak tam po lekturze ksiazki , pierwsze wnioski , u mnie sprawdzilo sie z wylanczaniem tel. przez mojego M

Gość anuśkaaa
Dziewczyny!!!!! prosze, przeslijcie mi tez ta ksiazke: anulaa19@go2.pl

Gość kucharka
dziekuje serdecznie smileyface. wlasnie odebralam poczte i biore sie do rozpakowywania lektory. jak przeczytam to sie odezwe :)

bardzo bardzo tez chcialabym poczytac:) :) ba04@wp.pl Dzieki z gory:)

Gość heeeeeeeeeeeeeeeee
prosze tez jesli mozna i dziekuje euphoriack@o2.pl

Gość heeeeeeeeeeeeeeeee
dziekuje :-)

a co do tematu: zastanawiam sie, jak sama zachowywalabym sie, gdybym byla na miejscu faceta? Ksiazki jeszcze nie czytalam, wiec pisze to, co mi g=do glowy przychodzi... - tak, jak wyzej ktos napisal, wylaczalabym telefon - nie zostawialabym na wierzchu komorki, nosilabym ja zawsze ze soba - czesciej wychodzilabym z domu, po zakupy, do garazu, wyrzucic smieci, z psem, albo zamyjalabym sie w lazience... oczywiscie, zeby pisac i czytac sms-y - zaczelabym byc inna dla partnera/erki: albo przesadnie mila (zeby miec swiety spokoj, albo wyrzuty sumienia zmniejszyc), albo czepialabym sie czegokolwiek.... - skonczyloby sie przytulanie, gadanie na luzne tematy, kizianie, drapanie po plecach, wspolne wyjscia itp.... -........

Smileyface, buuu, nie doszlo:( Wyslij jeszcze raz, dobrze ? ba04@wp.pl

Gość oliwka1981
Dzieki!!Doszło!! Zaraz zabieram się do lektury!!!

dziasiaj rano, będąc w domu zalogował się na czata !!!! tego jestem pewna !!! a czego się mogę jeszcze spodziewać ????? Ogromna prośba o przesłanie mi książki, ann4@gazeta.pl pozdrawiam

Gość rzufió
zaciekawiły mnie te ksiązeczki , co to jest i na co służą, bardzo chętnie skożystam, proszę o przesłanie na majek818@wp.pl

Gość puca
jest inny problem mój facet jest na tyle lenizwy że nie wychodzi z domu a na tyle sprytny że cały czas werutje na kompie śmiga po różnych forach i czuje że z kimś pogaduje, no może nie tak od serca ale z kimś napewno się kontaktuje jak to sprawdzic i z tym dalej prosze o prade

puca - masz mozliwosc sprawdzenia jego maila? wiem, ze to nieladnie, ale coz..... jesli z kims gada bardziej, to moze tez maile wymieniaja, wtedy bys wiedziala juz wiecej czy to tylko gadanie czy..... poza tym mozesz sprawdzic w historii na jakie strony wchodzi i ile czasu tam spedza.... moze to cos pomoze....

Gość puca
mamy oboje dostęp do swoich kont i gg i nic, jednak mnie chodzi o kwestie pogadanek o tak jak my dzisiaj, tzn jakieś czaty itp

Gość puca
wiem że ma ciągoty w tym kierunku i co najgorsze udaje świętoszka i cnotliwego, ukrywa przedemną wiele faaktów i robi ze mnie potwora, co najszmieszniejsze że przeicież niczego mu nie zabraniam a on całyczas mnie ściemnia a potem gdzieś w przyszłości to wychodzi i pomimo że sa to małe drobne s[prawy po kilku latach juz nie mam sił do tego

coz moge Ci poradzic... to co on robi jest nie w porzadku, tym bardziej jesli go nie scigasz za te rzeczy i nie robisz awantur.... moze powinnas z nim pogadac, dac jakies ultimatum czy cos, nie wiem, nie znam Was, po ile macie lat?? Dlugo razem jestescie?? Wiesz, jesli to sa tylko pogaduszki na zasadzie pogadania i nic wiecej, to ja bym sie nie obawiala, ale skoro ma ciagoty do skoku w bok, to..... ja Ci nie powiem zostaw go, bo sama jestemw sytuacji gdzie powinnam dac sobie spokoj z facetem, z ktorym jestem, a nie potrafie, bo go caly czas kocham, chociaz zawiodl mnie i oklamal tyle razy....

Gość ja również poproszę
o książke. mój mail : nastas@o2.pl z góry dziękuję :)

Gość rzufió
czy mogę wkońcu dostać te książki bo też bym chętnie poczytała, pozdrawiam majek818@wp.pl