Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolo brzegu

jak sprawdzić czy facet cie zdradził i po czym poznać?

Polecane posty

Gość puca
no już jesteśmy dwa lata poślubie i to raz na jakis czas odwala mi taki numer że po ostatnim powiedziałam mu że to koniec i więcej szans nie będzie. on ma tragiczny przykład z domu jego matka to taki mały tyran i wszyscy faceci sie jej podporządkowuja choć tego nie chcą i wszystkie swoje pragnienia ukrywają bo ją to nie ineresowało bo tylko swoje chciała. a po ślubie ten kretyn wszystkie te sprawy przeniósł z matki na mnie i nawet nie chce dac sobie pomóc co mnie juz mocno zastanawia czy "jest sens ciągnąć osła za uszy skoro on tylko ryczy, a złota nie daje"

Gość puca
dobra trochę tego będzie

Gość puca
pierwsze pół roku naszego związku było idealne, potem kilka mądrych panienek sobie przypomniała że " mario' jest fajnym kolega i nietylko, oczywiście zgadnij kto temu idiocie musiał wytłumaczyc że tak nie przystoi sie zachowywać skoro sie ma juz jedną dziewczyne to inny trzeba zwrócic uwage na to nawet jezeli się je olewa. poszło z nimi szybko bo nie miały szans. potem znowu znalazła sie jakaś gdwiazda która twierdziła że "mario " to super boy i z nia był juz problem bo to typ kokietek, która to ma juz pierścionek zręczynowy na palcu a po innych siega. uwież mi za nic w świecie nie mogłam mu jej z głowy wybić, bo niby nic do niej nie czuł ale zawsze był taki uprzejmy że aż mnie kurwa skręcało i nadal skręca,to ciągnęło się kilka lat do naszego ślubu. ta tania dziwka przwalała sie coróż przez nasze życie ale było względnie ponieważ to pracowałam to sie uczyłam to nie było czasu na pierdoły tylko sex i juz. zawsze gdzieś się przewijały czaty ale takie jak komuś dogryzali itp. zaraz dokończę dalej

smileyface - bardzo Ci dziękuję :) M A M :) A już chciałam zwalić na swojego pecha czytając, że prześlesz reszcie w dniu jutrzejszym, myśląc, że to i mnie dotyczy :) :) :) Przeczytam i podzielę się wrażeniami, jeśli można oczywiście :) buziaki :)

Smileyface, doszlo! Ogromne dzieki, wlasnie czytam:)

Gość malutka_77
no tak widzę, ze nie jestem sama z tym problemem!U mnie tez zaczynaja się głuche telefony i smsy !telefon trzyma przy sobie a ma go na kartę, wiec bilingu nie dostanę!I co poradzić?

Gość rzufió
doszły tylko odpowiedzi czekam juto pozdrawiam papa

Gość arrrr
ja teżpoproszę oksiążkę aniawoja@wp.pl

Gość arrrr
dzięki

Nie wyczujesz czy cie mężczyzna zdradził ... jedynie takie frajerzyny . u prawdziwego faceta nie wyczujesz czy cie zdradził :////

Gość nooo..
podnosze

Gość miu-miu
Smileyface jeżeli nie sprawi ci to kłopotu to też proszę o tę książkę erna69@poczta.onet.pl.Pozdrawiam.

Gość miu-miu
Smileyface niestety nic nie przyszło,może spróbujesz jeszcze raz wysłać.Pozdrawiam.

Gość prezent20
czy ja tez moglabym prosic o przeslanie ksiazki:) prezent20@buziaczek.pl

Gość drzewostan
zapytajcie się go: zdradziłeś? jeśli nic nie odpowie tzn. że zdradził, jeśli odpowie że nie, to pewnie też zdradził ;)

Gość prezent20
Wielkie dzięki! Teraz zabieram się za czytanie!

Gość prezent20
nie mogę tego otworzyć!!! co mam zrobić??

Gość Si Do
migotka20 czy Ty przypadkiem nie jestes z okolic Krakowa ???? Jak masz na imie? chyba sie znamy ...

Gość Emanuell
Dziewczyny - a jak już się upewnicie, że was zdradził to co ?! Co zrobicie ? Najpierw przemyslcie to sobie - mam dowody i co zrobie ? Bo drugim waznym obok tego pytaniem jest -co ja potem zrobie ?